| Önemli! | |
|
+4Ginny Elisabeth Potter xd Debbié D. Devilish Francesca V. Panarello 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Önemli! Çarş. Ara. 19, 2007 7:21 pm | |
| İstediğiniz kadar fazla puan verebilirsiniz.Nasıl olsa haksız yere puan düşüren bir profesörümüz var. | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Önemli! Çarş. Ara. 19, 2007 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Önemli! Çarş. Ara. 19, 2007 7:23 pm | |
| Siz sakın üzerinize alınmayınProf.Oskiyano Evans.Siz çok iyi bir profesörsünüz.Sözüm meclisten dışarı.
En son tarafından Çarş. Ara. 19, 2007 7:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Önemli! Çarş. Ara. 19, 2007 7:23 pm | |
| |
|
| |
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| Konu: Geri: Önemli! Çarş. Ara. 19, 2007 7:33 pm | |
| O Haksız yere puan düşüren prof. Kim ?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Önemli! Çarş. Ara. 19, 2007 7:35 pm | |
| Ya ben bitkibilim dersinde ekleme yaptım.Ayrıca ders rpsi yaptım.Ama nedense bana ifrit verdi Prof. Onur Kırış.Beyza(alınma canım) sadece ders rpsi yapmıştı.Bana profesör Onur Kırış senin rpnde benim sözlerimiz aynısı vardı dedi.Bu yüzden 20 puan kırdım dedi.Ben bunu haksız puan kırma diyorum.Ayrıca betülede rpsini çok beğendiğini ve 20 puan verdiğini söyledi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Önemli! Çarş. Ara. 19, 2007 7:37 pm | |
| arkadaşlar ginny bana sonra güsel bir rp ile ödevini tekrar yolladı |
|
| |
| Konu: Geri: Önemli! Çarş. Ara. 19, 2007 7:39 pm | |
| Ödev 2 hafta profesör.2 dakika değildi.Siz şimdiden binalardan 20 puan düşürdünüz.Ya lütfen dersteki rplere bakar mısınız tekrar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Önemli! Çarş. Ara. 19, 2007 7:40 pm | |
| O zaman bizde sonradan rplerimi düzeltelim.Nasıl oluyor bu? | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Önemli! Çarş. Ara. 19, 2007 8:19 pm | |
| ben rp mi sonradan düzeltmedim cnm ayrıca ben ödevimi baya uzun yaptım ayrıca ekleme yaptım ama dikkat ettiysen daha çok benzetme ve açıklama var....(sende alınma ama) | |
|
| |
| Konu: Geri: Önemli! Çarş. Ara. 19, 2007 10:09 pm | |
| Onu en sona yazmışsın.Görmedim.Zaten azıcık bişeymiş.O yüzden göremedim.Ayrıca o düzeltmeyi prof. onur kırış o rp ve ödevini yolladı sonradan düzeltti dedi.Ben bilmiyorum o kadarını Ayrıca ben alınmadım. Bu konu burda kapansın! | |
|
| |
| Önemli! | |
|