Hogwarts Cadlık ve Büyücülük Okulu Sihir Başlıyor |
|
| Klüp Alım | |
|
+17Draco Lucius Malfoy Deny Fear Amy Lee Lisa Murder JoJo Weasley ashley Potter Arthur Nicoles Joshue Melody Y. Black Lolita Sarah M. Weasley Ronald Weasley Eragon James Black Mattéo G. F. Alacran Kioko Y. Devilish Aslı Enver xd Debbié D. Devilish Maynard J. Lotthenburg 21 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
JoJo Weasley
Mesaj Sayısı : 98 Rp Partneri : David Unicorn : )) Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Doktorum:)) Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Klüp Alım Cuma Ocak 11, 2008 9:43 pm | |
| Klübün Kurucusu:Dr.JoJo Weasley
Klübün Özellikleri:Anti-tikkylere karşıyız....Tikky olmak avantajtır....
Klübün Adı:Tikky
Üyeler: 1-Dr.JoJo Weasley 2-Ashley Potter 3-Marry Potter 4-Shania Twain 5-Dr.Sofia Boutella | |
| | | Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Klüp Alım Cuma Ocak 11, 2008 9:53 pm | |
| | |
| | | marry Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Klüp Alım Cuma Ocak 11, 2008 9:56 pm | |
| kulubün açılmasına çok seivndim JoJo ne zaman açıkılıyor kulub erogon | |
| | | Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Klüp Alım Cuma Ocak 11, 2008 10:01 pm | |
| | |
| | | David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Klüp Alım C.tesi Ocak 19, 2008 8:14 pm | |
| Klübün Kurucusu: David Unicorn
Klübün Özellikleri: Düello yapılarak savunmayı ve saldırmayı arttırmak.
Klübün Adı: Düello Klübü | |
| | | Eragon James Black
| Konu: Geri: Klüp Alım Paz Ocak 20, 2008 5:58 pm | |
| | |
| | | David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Klüp Alım Paz Ocak 20, 2008 6:07 pm | |
| nerde var ben göremedim :S | |
| | | Eragon James Black
| Konu: Geri: Klüp Alım Ptsi Ocak 21, 2008 9:10 pm | |
| Gözünü aç ve bak görürsün bu konu kapandı... | |
| | | | Klüp Alım | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |