| Klup İçi Yorum Alanı !! | |
|
+2Pheobê Jane Kaulitz Debbié D. Devilish 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| Konu: Klup İçi Yorum Alanı !! Ptsi Kas. 26, 2007 10:24 pm | |
| Başınızdan geçen "tikky" olaylarını vs.. burda anlatabilirsiniz.. | |
|
| |
Pheobê Jane Kaulitz
Mesaj Sayısı : 196 Rp Partneri : cık cık yok yok xD Mücadelede Tarafı : Kaulıtz Ailesi En Belirgin Özelliği : profesörüm Kayıt tarihi : 17/11/07
| |
| |
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| |
| |
Debbié D. Devilish
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Perş. Ara. 13, 2007 8:02 pm | |
| Ya yazıyı okursan anlarsın diyorum !!! orda gerkli açıklama var !!! daha fazla saçmalık yapmayın !!! [genel olarak] | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Cuma Ara. 14, 2007 10:02 pm | |
| benim hiç başımdan geçmedi ama yakın arkadaşlarımdan biri yarı tiki amrka takıntılı pazardan aldığı şeylerinde üstünde marka yazar=)) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Cuma Ara. 14, 2007 10:05 pm | |
| Komikkkk
**Edit by Debbié;
Bir zahmet ÜYE OLMAYAN arkadaşlar bizim klübümüze yorum yapmasınlar...
-TEŞEKKÜRLER-
***Edit by Katie Bir Zahmet Debbié benim mesajlarıma karış hem ben yarıdan çeyrek fazla tikiyim yani çeyreğim tikky deil
****EDİT By DeBbİé;
ARKADAŞLAR ( GENEL ) LÜTFEN ÜYE OLMADAN BURDA YORUM YAZMAYIN!!! &&&&& EĞER TİKİYSEN BURDA İŞİN NE PARDON AMA ???? HERNEYSE DAHA FAZLA EDİT YAPMA .. VE BİRDAHA SEN DE DAHİL ÜYE OLMAYAN KİMSE BURAYA MESAJ YAZMASIN !!!!
En son tarafından Cuma Ara. 21, 2007 4:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! C.tesi Ara. 15, 2007 11:14 pm | |
| Hiç karşılaşmadım ve karşılaşmakta istemem... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| |
| |
Sidney Amy Lysse 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 31 Rp Partneri : hmmMM Garip bi deyim???? Mücadelede Tarafı : bilmm Olsun mu acaba En Belirgin Özelliği : 1. sınıf da çömezim :w Kayıt tarihi : 11/12/07
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Çarş. Ara. 19, 2007 7:53 pm | |
| bence iyi ki klüp açılmış. Kutlarım, yani bu arada "kuzenim tikky" öyyyyykkk | |
|
| |
Debbié D. Devilish
| |
| |
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Çarş. Ara. 19, 2007 8:53 pm | |
| ben öleleri dövüomm=))genelde ezik oluolar çnkü=)) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 31 Rp Partneri : hmmMM Garip bi deyim???? Mücadelede Tarafı : bilmm Olsun mu acaba En Belirgin Özelliği : 1. sınıf da çömezim :w Kayıt tarihi : 11/12/07
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Çarş. Ara. 19, 2007 11:56 pm | |
| KendiNi bişi sanıolar bide ben küçümsüolar pardon bizi | |
|
| |
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! C.tesi Ara. 22, 2007 4:25 pm | |
| ya arkadaşlar benim sınıfta bi kız var kendini öyle bi ele veriyo ki tiki olduğuna.acayip sinir oluyorum ya!!kızın hayatı para oysa o kadarda zengin deil babası işsizmiş... | |
|
| |
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Paz Ara. 23, 2007 9:29 pm | |
| Tikky olmann zenginlikle alakası yok. içinde varsa olursun.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Salı Ara. 25, 2007 6:50 pm | |
| - Fiona Lily A. Blanchett demiş ki:
- ya arkadaşlar benim sınıfta bi kız var kendini öyle bi ele veriyo ki tiki olduğuna.acayip sinir oluyorum ya!!kızın hayatı para oysa o kadarda zengin deil babası işsizmiş...
işte öle tiplar çok uyuzz... zengnlkle alakası yokta hiç beşparasız ve tiki biri grdün mü? | |
|
| |
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Salı Ara. 25, 2007 7:50 pm | |
| ben 5 parasızda demedim ki :w hyr içinde tikkylik varsa ztn olur.. | |
|
| |
Pheobê Jane Kaulitz
Mesaj Sayısı : 196 Rp Partneri : cık cık yok yok xD Mücadelede Tarafı : Kaulıtz Ailesi En Belirgin Özelliği : profesörüm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Çarş. Ara. 26, 2007 4:58 pm | |
| Sidney e katılıyorum.İçinde tikilik varsa bir insanın parası olsada olmasada bişey farketmez.Bende tikilerden nefret ediyorum.Bizim sınıfta var öyle biri.Kızı dövesim geliyo yha sinir oluyorum.Herşeyimi İtalyadan aldım aa bak bu bileziğimi babam ingilteredem getirdi.Yhok şöylede yhok böylede.Gıcık edio beni yha.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Salı Ocak 01, 2008 8:49 pm | |
| ya anlamdıım şey italyann herşeyi çok mu iyi belki dandik bişi o italyan,ingls şeylerri | |
|
| |
Dawn Cutler Black 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: Klup İçi Yorum Alanı !! Ptsi Şub. 25, 2008 9:14 pm | |
| | |
|
| |
| Klup İçi Yorum Alanı !! | |
|