| Ders Cizelgesi | |
|
+4Amy Lee Deny Fear David Unicorn Maynard J. Lotthenburg 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Ders Cizelgesi Perş. Ara. 06, 2007 5:05 pm | |
| Buraya zorunlu ve seçmeli derslerinizi yazacağım.Zorunlu olan derslere adı üstünde girmek zorundasınız.Ama derse başvuru yapmalısınız.
Ana Dersler(Zorunlu Dersler)
1-Karanlık Sanatlara Karşı Savunma---->Prof. Albus Dumblerdore[unuttum yazilisini] 2-İksir----> Prof. Yok 3-Kehanet----> Prof. Bill T. Kaulitz 4-Bitkibilim----> Prof. Marrissa I.V. Gaunt 5-Sihir Tarihi----> Prof. Wendy Jane Kaulitz 7-Aritmansi----> Prof. Yok! 8-Sihirli Yaratıkların Bakımı----> Prof. Mattéo G.F. Alacran 9-Tılsım/Muska----> Prof. Lisa Murder
Seçmeli Dersler 1-Qudditch Dersleri(Ucus)----> Prof. Oskiyano Evans 2-Astronomi----> Prof. Avril Lavigne 3-Muggle Bilimleri----> Prof. Melody Y. Black 4-Biçim Değiştirme----> Prof. Debbié D. Devilish
Sınıflara Göre Ayrımı;
1. Sınıflar = Bütün Dersleri görmek zorundadır.+1 Seçmeli Ders 2. Sınıflar = Sihirli Yaratıkların Bakımı + Tılsım/Muska Hariç Diğer dersler.+2 Seçmeli Ders 3. Sınıflar = Bitkibilim ve Kehanet Hariç Diğer dersler.+3 Seçmeli Ders. 4. Sınıflar = Aritmansi Hariç diğer dersler.+3 Seçmeli Ders. 5. Sınıflar = İksir + Sihir Tarihi Dersi+Kehanet hariç diğer bütün dersler.+3 Seçmeli Ders. 6. Sınıflar = Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Hariç(eğer isterse ksks de alabilir) diğer bütün dersler.Seçmeli Derslerin hepsi 7. Sınıflar = Bütün Ana Dersler.Bütün Seçmeli Dersler.Olacağı meslekle ilgili Staj
En son tarafından Ptsi Ocak 07, 2008 6:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Ders Cizelgesi Cuma Ara. 28, 2007 6:19 pm | |
| 3.,4.,5.,6. ve 7.sınıfta kehanet seçmeli ders oluyo yanlış olmuş... | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| |
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Ders Cizelgesi Cuma Ara. 28, 2007 7:29 pm | |
| iyi ama hatılatırım ki Hermione 3.sınıftan itibaren kehanet dersine fln girmio | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Ders Cizelgesi Cuma Ara. 28, 2007 8:07 pm | |
| | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: Ders Cizelgesi Cuma Ara. 28, 2007 9:47 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
| |
| |
Marissa I. V. Gaunt
Mesaj Sayısı : 59 Rp Partneri : Bill T. Kaulitz Mücadelede Tarafı : Gaunt Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Ders Cizelgesi Ptsi Ocak 07, 2008 4:42 pm | |
| Bitkibilim dersinin profesörü olarak beni eklersen sevinirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Ders Cizelgesi Ptsi Ocak 07, 2008 4:54 pm | |
| Tamam degisiklikler oldu degistiriyorum | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Ders Cizelgesi Ptsi Ocak 07, 2008 6:02 pm | |
| Prof. Debbié D. Devilish B. Değitirme profesörü olmuştu en son... Rütbesine yazmadınız ama..
Ayrıca KSKS Prof.u yok.. Arslan sanırım Öğrenci İşleri'nden bakmadın.. Orada yazması gerekiyodu ama.. Yada Profesör Alımları'ndan.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ders Cizelgesi Ptsi Ocak 07, 2008 6:35 pm | |
| Ama KSKS prof. Albus oldu ya...Bide Debbié'yi degistiririm | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Ders Cizelgesi Ptsi Ocak 07, 2008 9:29 pm | |
| Bi daha mı o oldu? Ben ona müdür yada profesör olabilirsin.Birini seç demiştim. O da müdür olmak istemişti.. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Ders Cizelgesi Ptsi Ocak 07, 2008 9:38 pm | |
| Buna sen karışamazsın ksuura bakma ama sen admin değilsin ve o root admin istediğni yapabilir...Sende onun yaptığına saygı duymak zorundasın | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Ders Cizelgesi Ptsi Ocak 07, 2008 9:48 pm | |
| Ya pardonda ben bunu müfettişken Albus'a söylemiştim. O kabul ettiyse sen niye karışıyorsun ki asıl? Sitede madem kural konuldu bir karakterin birden fazla mesleği olamaz diye.. O da bu sitenin üyesiyse buna uymak zorunda.. | |
|
| |
| Ders Cizelgesi | |
|