| Lisa Murder | |
|
+7Francesca V. Panarello Mattéo G. F. Alacran Debbié D. Devilish Ginny Elisabeth Potter Maynard J. Lotthenburg Pheobê Jane Kaulitz Lisa Murder 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lisa Murder
| Konu: Lisa Murder Cuma Ara. 14, 2007 3:32 pm | |
| -Karakter Tanıtımı - Adı= Lisa Soyadı= Murder Yaşı= 20(RP'DE) Cinsiyeti= Bayan Mezun olduğu bina\Okuduğu bina= Ravenclaw Kişilik Özellikleri= Lisa çok çalışkan ve başarılı bir öğrencilik hayatı geçirdi.Kendine güvenirdi.Sıcak kanlı ve sevecen biriydi.Arkadaşlarına karşı hoşgörülüydü.Ancak sinirli olduğu zamanlar çok kırıcı olabilirdi.O yüzden kolay kolay sinirlenmezdi.Zeki olduğı için herşeyi çok çabuk kavrayabilirdi.Sohbet etmeyi severdi.Bu yüzden insanlarla çok çabuk arkadaş olurdu.Ancak fazla samimi olamazdı.Kendini beğenmişlerden ve gösteriş yapanlardan hiç hoşlanmazdı. Fiziksel Görünümü= Lisa sarı,düz ve uzun saçlara sahipti.Beyaz tenliydi ve mavi ama yeşilde olan gözleri vardı.Dış görünümüne önem verirdi.Siyah,mor,mavi ve yeşil renkleri sevdiği için genelde bu renk kıyafetler giyinirdi.Rahat giyinmeyi severdi.Normal boyda ve zayıftı. Nelere Karşı Güçlüdür?= - Yalana - Kendini beğenmişlere - Nelere Karşı Zayıftır?= - Ailesine - Yakın dostlarına Sevdikleri(-im) - Aile - Arkadaş - Kendine güvenenler - Siyah,Mor,Mavi ve Yeşil renkler - Çikolata - Sohbet etmek - Kitap okumak - Araştırmak - Hazır cevaplar - Başarılı olmak - Yağmur - Gezmek Sevmedikleri(-im) - Yalan - İkiyüzlüler - Kendini beğenmişler - Gösteriş yapanlar - Korkaklar ---Lejant--- KankaLar (-ım) - Conrat Bill Kaulitz - Mattéo G. F. Alacran - - - Dostlar(-ım) - Melody Y. Black - - - - İyi Arkadaşlar (-ım) - Wendy Jane Kaulitz - Debbié D. Devilish - Searlus Gaius L'Ombre - - - Arkadaşlar (-ım) - - - - -
Yeni TanıştıkLarım (-ım) - - - - - Arada Sadece Selamlaştıklar(-ım) - - - - - Sevdiğim Öğrenciler - Ginny Elisabeth Potter - Fiona Lily A. Blanchett - David Unicorn - Ronald Weasley - -
Hoşlanmadıklarım (-ım) - - - - - Nötr (-ler) - - - - - - Nefret Ettiklerim (-im) - - - - - Ölümcül Dereceden Düşmanlar(-ım) - - - - - Sevgili(-im) - Eski Sevgililer(-im) - - - -
Aile(-m) - - - -
En son tarafından Paz Ara. 30, 2007 7:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 15 kere değiştirildi | |
|
| |
Pheobê Jane Kaulitz
Mesaj Sayısı : 196 Rp Partneri : cık cık yok yok xD Mücadelede Tarafı : Kaulıtz Ailesi En Belirgin Özelliği : profesörüm Kayıt tarihi : 17/11/07
| |
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: Lisa Murder Cuma Ara. 14, 2007 3:59 pm | |
| Şimdilik burda kalsın rp yaparız ona göre yerini değiştiririm... | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: Lisa Murder Cuma Ara. 14, 2007 5:06 pm | |
| Benide eklermisiniz sihir bakanimiz.. | |
|
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: Lisa Murder Cuma Ara. 14, 2007 5:46 pm | |
| Ne demek efendim hemen... | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Lisa Murder Cuma Ara. 14, 2007 6:10 pm | |
| Slmmmm ben yok muyum:( beni de ekler misin:???güzel bi yer olursa sayın BAKAN... | |
|
| |
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| |
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: Lisa Murder Cuma Ara. 14, 2007 6:21 pm | |
| | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Lisa Murder Paz Ara. 16, 2007 12:31 pm | |
| | |
|
| |
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Lisa Murder Paz Ara. 16, 2007 12:33 pm | |
| | |
|
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: Lisa Murder Paz Ara. 16, 2007 3:28 pm | |
| | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Lisa Murder Paz Ara. 16, 2007 3:52 pm | |
| benide ekler misiniz sayın bakan =) | |
|
| |
Lisa Murder
| |
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Lisa Murder Ptsi Ara. 17, 2007 6:49 pm | |
| bakanımmm:D adım değişti değiştirirsen:D şimdiden saol.. | |
|
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: Lisa Murder Salı Ara. 18, 2007 2:04 pm | |
| Tamam canım değiştirdim... | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: Lisa Murder Salı Ara. 18, 2007 6:04 pm | |
| Bakanımm =) Beni eklerseniz çok mutlu olacağım... =) | |
|
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: Lisa Murder Salı Ara. 18, 2007 6:09 pm | |
| Ne demek hemen ama sanırım artık bakan olamıcam profesörlük için başvurdum kabul edilirse artık profesörüm | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Lisa Murder Salı Ara. 18, 2007 6:50 pm | |
| | |
|
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: Lisa Murder Salı Ara. 18, 2007 8:42 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Lisa Murder Paz Ara. 30, 2007 7:06 pm | |
| Anacım bu nee boy bos endam işve eğer Ashley, Jamie falan olmayacak olsaydı asılabilirdim sana yane rpde. Neyse anam daha aranılanlar listesid değilim ö.y. kimliğimi gizliyorum melankolik de olsam iyi niyetiyim bir de güzelliğine çarpılmışım bir zamanlar falan işte iyi arkadaş olsun:suspect: | |
|
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: Lisa Murder Paz Ara. 30, 2007 7:09 pm | |
| | |
|
| |
| Lisa Murder | |
|