| _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ C.tesi Ara. 15, 2007 8:05 pm | |
| Melody odasından çıkıp dinlenme odasına doğru yürümeye başladı. Okul daha yeni açılmıştı ve de kendisi de yeni müdür yardımcısı ve profesör olduğu için tempoya zor alışmaya başlamıştı. Bir yandan kayıtları sürdürüyor bi yandan da okulla uğraşmak onu zorluyordu... İçeri girdi. En yakın koltuklardan birine kendisini attı. İnşallah biri gelir diye düşünüyordu ki birden kapı açıldı... | |
|
| |
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| |
| |
Melody Y. Black
| Konu: Geri: _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ C.tesi Ara. 15, 2007 8:19 pm | |
| "Sihirli akşamlar ben Debbié Aritmansi profösörüyüm"
Ses çok tatlı gelmişti Melody'nin kulağına. Birden kanı kaynamış gibiydi. Elini narince kendine uzatılan ele doğru uzattı... " Merhaba . Ben de Melody Yellow Black. Muggle Bilimleri Profesörü ve aynı anda da Müdür Yardımcısıyım... Memnun oldum.. " Debbié 'nin yanına oturması için koltuktan biraz yana kaydı ve oturuşunu izledi. Melody ondan çok etkilenmişti...
| |
|
| |
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| |
| |
Melody Y. Black
| |
| |
Debbié D. Devilish
| |
| |
Melody Y. Black
| Konu: Geri: _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ C.tesi Ara. 15, 2007 8:43 pm | |
| " Sorun değil. Ben de acayip konuşurum ve de ayrıca çok sakarımdır. Günlük yaşantımdaki en çok kullandığım büyü REPARO oluyor. " Gülmkten karnına ağrılar girmiş bir şekilde o da masaya doğru gitti ve de bir bardak su aldı yerine geçti. " Ben de içicem çok susadım " Bir dikişte bir bardak suyu bitirdi. Tam yerine koymak için kalktığında bardak elinden düştü ve parçalara ayrıldı. Melody artık pes etmişcesine Debbié baktı ve güldü. Asasını cebinden çıkarıp " Reparo ! " dedi ve bardağı elinden alıp masaya koydu. " Eee.. Debbié. Gerçekten de gençsin. Benden bir yaş küçüksün. Ben de senin gibiyken başladım Muggle Profsörlüğüne. Başka bir ülkeden geldim buraya. Sen nerde yaşıyorsun peki ? " | |
|
| |
Debbié D. Devilish
| |
| |
Melody Y. Black
| Konu: Geri: _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ C.tesi Ara. 15, 2007 9:02 pm | |
| " Bilmiyorum ki Debbié. Bilsem kendime birşeyler almak için Londra'ya gidiceğim. Ya da Türkiye'deki akrabalarımızdan elbise isteteceğim. Biliyor musun bilmem ama Türk Malları çok hoş oluyor ve de benim çok hoşuma gidiyor. Çok iyiler. Şeyy.. Evet ben de fazla konuşurum..." diyerek gülümsedi. Elini çantasına attı ve bir adet jelibon kutusu çıkardı. Melody jelibonlara bayılırdı. Ama herkes neresinden hoşladığını sorar ve de kilo yaptığını söylerdi. Özellikle de annesi. Ama şimdi annesinden uzaktaydı ve de doya doya yiyebilirdi. Ağızını açtı ve içinden almadan önce Debbié 'e uzattı. " Jelibon sever misin? Muggle yapımı şekerlemeler. Çok güzel oluyor. Çocukluğumdan beri en çok sevdiğim şey. Bi de vişneli tart tabiki. "
| |
|
| |
Debbié D. Devilish
| |
| |
Melody Y. Black
| Konu: Geri: _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ C.tesi Ara. 15, 2007 9:16 pm | |
| Arada jelibon kavgası çıkması Mell'i çok sevindirmişti. Ama bir yandan da savaş yapıyorlardı. Jelibonlar etrafa saçılmıştı. Birisi bizi bu halde görse kesin üşütük sanacak diye gülümsedi. " Jelibonu sevmene sevindim. Benden başka hâlâ seven var mıdır diye düşünüyordum. Senle aynı kafadanız heralde. " diye gülümsedi. " Accio tabak " Uçarak bir tabak geldi. Melody, Debbié nin elinden zorla jelibonları aldı ve tabağa koydu. Çantasından bu sefer megaboy jelibon çıkardı ve tabağa boşaltı. Tabak jelibondan taşmış bir şekilde ortalarında duruyordu. " Hadi kim daha hızlı jelibon yer yarışması yapalım. Kaybeden kazanana jelibon alsın..." dedi.. | |
|
| |
Debbié D. Devilish
| Konu: Geri: _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ C.tesi Ara. 15, 2007 9:22 pm | |
| Deb mellin büyü ile getirdiği tabağın içindeki jelibonlara baktı.Ve mell'e baktı.Kafasıyla olur.İşareti yaptı ve tam gaz jelibon yemeğe koyuldu.Mell 2 saniyelik bir şaşkınlık yaşamıştı.Yine deb daha hızlı davranmış ve jelibonları götürüyordu.Dakikalar sonra tabak boşalmıştı.Deb karnını tuttu ve "oohhh hepsini indirdim mideye " dedi.1 saniyelik bir suskunluktan sonra kahkaha atmaya başladı. "evet sanırım kaybettin .. hmm öyleyse ben Haribo altın ayıcık istiyorum" dedi.Yine gülüyordu.Bu gün çok gülmüştü.Bu kadar gülecği yıllarca düşünse aklına gelmezdi. | |
|
| |
Melody Y. Black
| Konu: Geri: _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ C.tesi Ara. 15, 2007 9:33 pm | |
| " Ahh!! Evet kaybettim. Çok hızlısın. Tebrik ederim. " dedi ve de çantasından bir jelibon çıkarıp Debbié' e uzattı. Karnını tutarak " Uff bu gece çok zor uyuyacağım galiba. Accio Su !" Bir bardak dolusu su Melody'nin eline gelmişti. Bu suyu içtikten sonra sanki biraz daha şişmiş gibiydi. Karnını tutuyordu bir yandan da bu eğlencenin büyüsü hala üzerinden kalkmamış bir şekilde gülüyordu.. " Bana bu kadar benzeyen birinin bulabileceğimi sanmıyordum. Ben senin katı biri olacağını düşündüğüm için korkuyordum ama gerçekten seni tanıdığım için çok mutluyum.. " dedi. | |
|
| |
Debbié D. Devilish
| |
| |
Melody Y. Black
| Konu: Geri: _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ C.tesi Ara. 15, 2007 10:28 pm | |
| " Seni gerçekten seviyorum Debbié. İstersen odalarımıza gidelim sana son haber dedikodularım var. Bilirisn biz kızlar severiz dedikoduları." diyerek gülümseyen Mell, Deb'in koluna girdi ve merdivenlere doğru yöneldiler... | |
|
| |
Debbié D. Devilish
| Konu: Geri: _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ C.tesi Ara. 15, 2007 10:32 pm | |
| "olur canım.. " Deb Sadece onaylamıştı.Mell debin koluna girmişti.İki kız odadan çıkmış merdivenlere yürüyordu.Tam merdivenin başına gelince Deb çıkarken çantasını unuttuğunu farketti.Geri gelip çantasını aldı ve tekrar odalarnın yolunu tuttular.. | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ Paz Ara. 23, 2007 6:37 pm | |
| Oskiyano içeri girdi.Diğer profesör arkadaşlarına: "Sizler ne zaman sınav yapacaksınız?Ben birazdan yapacağım.Soruları hazırlamaktan canım çıktı.Birazda sinirliyim.Öğrencilerimin çoğu derse gelmiyor.Çok üzülüyorum." dedi üzgünce ve yorgunca... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ Perş. Ara. 27, 2007 5:03 pm | |
| Katie geçti ve bir koltuğa oturdu ve ardından Mr.Oskiyano'nun birşey söylediğini duydu.Sİnirliyim demişti.Katie hemen cevap verdi: "Bence Üzülmemelisin sinirli biri olursan öğrencilerin derse girmek istemeye bilir ve bence tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır Muggle'lar ve doğru" dedi. |
|
| |
| _*-~ Dinlenme Salonu _*-~ | |
|