Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: RP DERSHANESİ C.tesi Ara. 15, 2007 10:08 pm | |
| Site yetkilileri olarak Rp'lerinizde eksiklikler bulduk. Çoğu arkadaşlarımız daha Rp'nin ne olduğunu bile bilmiyorlar. Biz de karar verdik dershane açtık.
Şimdi şöyle birşey yapacağız. Sitedeki bütün herkes bir rp yazıcak. Biz de bu Rpleri incelicez ve altına rp dersi alıp almayacağını yazıcaz. Bir nevi yardm diyelim...YETKİLİLER * Prof. Conrat Bill Kaulitz*Prof.Onur Kırış*Prof.Harry Potter*Prof. Melody Y. Black*Prof.Debbié D. Devilish NOT: RPG LERİNİZİ RP DERSHANESİ BÖLÜMÜNDE RP KABUL TOPİCİNE YAZARSANIZ SEVİNİRİZ... | |
|
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: RP DERSHANESİ C.tesi Ara. 15, 2007 10:14 pm | |
| Yaptığımız rp herşey ile ilgili olabilir mi? | |
|
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: RP DERSHANESİ C.tesi Ara. 15, 2007 10:17 pm | |
| Kesinlikle..Konu, olay size bağlı canım yeterki gönderim. Lütfen göndermeyen kalmasın.. | |
|
Melody Y. Black
| Konu: Geri: RP DERSHANESİ Paz Ara. 16, 2007 11:27 pm | |
| Lütfen Herkes GÖNDERİCEEKKK!! PROFESÖRLER, ŞİFACILAR, HOGWARTS GÖREVLİLERİ, ÖLÜM YİYENLER, SEHERBAZLAR, ÖĞRENCİLER.... Herkes arkadaşlar nolur... Sitenin kalitesi için önemli bir konu bu.. Çoğu kişi dikkate almayıpla kalmadan bir de önemsemiyr... LÜTFEENNN | |
|
Melody Y. Black
| Konu: Geri: RP DERSHANESİ Ptsi Ara. 24, 2007 5:06 pm | |
| Biz iyi duyuramıyoruz heralde arkadaşlar yapmayanın binasından puan alınacaktır... | |
|
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: RP DERSHANESİ Ptsi Ara. 24, 2007 11:21 pm | |
| - Prof. Melody Y. Black demiş ki:
- Biz iyi duyuramıyoruz heralde arkadaşlar yapmayanın binasından puan alınacaktır...
Peki meslek olanların mesleği mi alınacak? | |
|
Melody Y. Black
| Konu: Geri: RP DERSHANESİ Salı Ara. 25, 2007 1:31 pm | |
| Şu anda birşey söyleyemicem ama evet göndermeyenlere bir şey olcak merak etmeyin... Bir an önce de göndermeye bakın lütfeenn... | |
|