| Slytherin Masası | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Brian Justin Black 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Avril Lily S.Gaunt 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 194 Rp Partneri : Aranıyo!! Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 8:22 pm | |
| Amy ve Avril koşarak egldiler.Kapıdan girerken ikiside normal ve düzgün bir eşkilde yürüyorlardı.Avril masalardaki yakışıklı çocukları kesiyordu.Kendi masalarına gittiler. ''Daha kimse gelmemiş Amy'' dedi. Avril etrafına bakıyordu... | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 8:39 pm | |
| Amy etrafa göz gezdiriyordu.Sonra Avril'e döndü 'Gelirler merak etme sen' dedi. 'Eğlenceli bir parti olacağa benziyor.' | |
|
| |
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 8:42 pm | |
| Avril Amy'ye döndü. ''Umarım öle olur'' dedi. Avril etrafına bakıyordu... | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 8:48 pm | |
| Amy sırıtarak Avril'e döndü 'Bakıyorum da gözün yakışıklı erkeklerde.'dedi.Bir yandan da gelen bir Slytherinli varmı ona bakıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 8:51 pm | |
| Avril Amy'ye döndü. ''Ölede bana bakan yok'' dedi. Avril Amy'ye döndü. ''Hadi heralde bütün gece burada oturmayacağız'' dedi. Amy'yi elinden ttu. ''Dans etmeye'' dedi. | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 8:55 pm | |
| Amy elini çekmeye çalıştı 'Avril ben dans etmeyi bilmem otursam daha iyi olur sen et istersen.' dedi.Sonra zar zor yerine oturarak etrafa bakınmaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 8:57 pm | |
| Avril Amy'ye döndü. ''Off Amy hadi'' dedi. ''Bende güzel dans edemem ama sadece müziğe kendini vericeksin'' dedi. Amy'den gelecek cevabı bekledi.. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 8:57 pm | |
| Ginny ve David birliktee Amy'nin yanına geldi ama masaya oturmadı...Çünkü orda ölüm yiyen Lily vardı..Ginny David'e bir bakış attı... ''Slmm Amy...Bizimle gelmek ister misin..Açık büfeye..Bu arada çok şıksın'' dedi göz kırparak Lily'İ görmezlikten geliyordu... | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 8:59 pm | |
| David de Amy'e selam verdi. " merhaba Amy çok çıksın yeni kaymak birası almaya gidiyoruz istersen bizimle gelebilirsin hatta arkadaşında gelebilir" dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 9:00 pm | |
| Out:Ginny sen nerden biliyorsun bnm ö.y olduğumu rp'de adın bile yok göle okudunuz diye ö.y diye atmayın ve bu gizli bir şeydir... | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 9:02 pm | |
| Rp out=Gizli bir şey olduğunu bilioruz..AMA biz d.o ya girdiğinde belirttik David'in sölemiş olması lazım...herşeyden haberimiz oluyor...dier konu ise kimseye sölemedim..sadece kendi kendime yazdım...dikkat ettiysen konuşma rp si diil... | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 9:02 pm | |
| out: ben anlattım kankası olarak | |
|
| |
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 9:03 pm | |
| Out:Okş siz bilirsiniz.Zaten benle uğraşanla bende uğraşırım oyunun kuralı bu neyse çok fazla out oldu rp'ye devam... | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 9:04 pm | |
| Amy sevinçle içini çekti 'Şükür sizi görebildim.Bizde Avril ile oturuyorduk.' dedi Ginny'e sonra tekrar Avril'e döndü. 'Avril'cim ben gerçekten dans etmeyi bilmem ve sevmem .' dedi ve tekrar Ginny'e döndü 'Tabiki gelirim.Avril sende gelmek ister misin?' dedi Amy 'Ha bu arada unutmadan siz Avril'i tanıyor musunuz?' diye sordu.David ile Ginny'e
| |
|
| |
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 9:06 pm | |
| Avril Amy'ye döndü. ''Yok sağol canım zaten benim birkaç dakikalığına burdan ayrılmam gerekicek gibi...'' dedi. Oradan kimseye fark ettrimeden ayrıldı.... | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Ginny Amy'nin dalgın olduğunu gördü..konuşmıyordu onları duymamıştı galiba...David'e dönerek ''Amy çok dalgın görünüyor..Galina kardeşini düşünüyor:'' dedi.Ginny tavana şöle bir göz attı..Çok gösterişli ama sadeydi...etrafta daha kimseler yoktu..Bir kaç öğrenci ve profesör... | |
|
| |
David Unicorn
| rp out:Lily senle uğraşmıyoruz uğraşıyor olsak herkese söylerdik.Hem ölüm yiyen olman benim için güvenilir deilsin anlamına gelmiyo. | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 9:08 pm | |
| 'Eee artık gitmiyor muyuz?' diye sordu Amy. 'Biliyor musunuz sizi çok özledim.Sizinle konuşmak çok iyi gelecek.' | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 9:09 pm | |
| "tmm o zaman hadi gidelim" dedi David | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 9:10 pm | |
| Ginny Amy'e gülümseyerek ''peki kankicim gidelim...Zaten oturmak için gelmedik..sohbet ederiz...'' diyerek David'i çekiştirerek Amy'le birlikte salonun tenha bir köşesine gittii... | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Slytherin Masası Paz Ara. 16, 2007 9:12 pm | |
| rp out:üçümüzün açık büfede olduğunu yazdım =) | |
|
| |
| Slytherin Masası | |
|