Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| Konu: Aritmansi Paz Ara. 16, 2007 9:20 pm | |
| Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu gün açılış balomuzu yaptık[daha doğrusu yapıyoruz].Yarın ders programında gördüğünüz gibi aritmansi dersimiz var.Kayıtlı olan herkezi bekliyorum tam olarak saat 6 veya 7 de açacağım konuyu ders offline olacak ve bir dahaki derse kadar açık kalacak. Bilginize... | |
|
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Aritmansi Paz Ara. 16, 2007 10:18 pm | |
| yaa bişi dicem bn her gün gireimiorm ve bütün derslere kayıt yaptıramam benim için bi şey yapabilr msnz?=((( | |
|
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Aritmansi Paz Ara. 16, 2007 10:20 pm | |
| Valla ben girebiliyırum artı aritmansiyi çokkk seviyorum.Tarja bunu adminle konuş istersen. | |
|
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Aritmansi Paz Ara. 16, 2007 10:22 pm | |
| | |
|