| Eragon James Black = Karanlık Lord | |
|
+14Katalina Iva Kaulitz Ashley Tisdale Sarah Kristin R. L'Ombre Searlus Gaius L'Ombre Euriel Jamie d'Estaign Ronald Weasley Francesca V. Panarello Debbié D. Devilish Ginny Elisabeth Potter Lisa Murder Melody Y. Black Avril Lily S.Gaunt Eva J. Akira Kaulitz Eragon James Black 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| |
| |
Katalina Iva Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Ptsi Ara. 31, 2007 4:56 pm | |
| iyi bir yere eklersen sevinirim.. | |
|
| |
Sarah Kristin R. L'Ombre 1.Sınıf Rawenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Rp Partneri : Yok.Olmak isteyenleri abimin onaylaması gerek :) Mücadelede Tarafı : Asil ve soylu Fransız ailesi olan L'Ombre ailesi En Belirgin Özelliği : Ravenclaw 1.sınıf Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Ptsi Ara. 31, 2007 9:06 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Ptsi Ara. 31, 2007 11:46 pm | |
| ben bu kardeşi çok sevdim keşke gerçek kardeşimin yerine geçsen beh o herşeye itiraz ediyor -_-' | |
|
| |
Sarah Kristin R. L'Ombre 1.Sınıf Rawenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Rp Partneri : Yok.Olmak isteyenleri abimin onaylaması gerek :) Mücadelede Tarafı : Asil ve soylu Fransız ailesi olan L'Ombre ailesi En Belirgin Özelliği : Ravenclaw 1.sınıf Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Ptsi Ara. 31, 2007 11:48 pm | |
| - Searlus Gaius L'Ombre demiş ki:
- ben bu kardeşi çok sevdim keşke gerçek kardeşimin yerine geçsen beh o herşeye itiraz ediyor -_-'
Benimde abim herşeye itiraz ediyor. | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Ptsi Ara. 31, 2007 11:51 pm | |
| abiler zaten herşeye itiraz eder yok mini etek yok bilmemne ne beklenir erkeklerden (şaka tabi) Ben gerçekte kızım ha herkes bilsin ona göre davransın tabi rp dışında | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| |
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Salı Ocak 01, 2008 9:26 pm | |
| Efe ayıp ediyorsun haa benide eklesene ölümcül dereceden düşmanlara | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Salı Ocak 01, 2008 9:42 pm | |
| Hayla eklemedin eklesene . | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Çarş. Ocak 02, 2008 12:20 am | |
| Aman yaa bizleri bile yıllar sonra ekledi o sabır | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Çarş. Ocak 02, 2008 1:28 am | |
| Lem bu renk görünmüyor sitede bari brown yap -_-' | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
marry Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Çarş. Ocak 02, 2008 10:48 am | |
| benide hoşlanmadıklarıma eklermisin | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Çarş. Ocak 02, 2008 12:07 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Çarş. Ocak 02, 2008 7:06 pm | |
| Eragon karşına çıkarsam ne yapacan ? Ölüm Yiyen mi ? :D:D:Dzuhaha | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| |
| |
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Çarş. Ocak 02, 2008 8:29 pm | |
| Yok pek avada yemek gibi hobim yok . Biraz zorlanırsınız. | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Çarş. Ocak 02, 2008 8:30 pm | |
| yok iki kişi hiç zorlanmaıs | |
|
| |
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Çarş. Ocak 02, 2008 8:32 pm | |
| İki kişi değil 3 kişi olsanız neye yarar Yha eragon abiciğimin işi olmasa o beni korurdu :P | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Çarş. Ocak 02, 2008 8:49 pm | |
| Yok sen seversin avadayı yemeyi yeşil yeşil ne güzel parıldıyor hade lem kafa mı buluyorsun bizle ö.y.lerin karşısına doğru düzgün büyü bilmeden çıkacaksın ve onlar canına okuyamayacak rüya örmeye devam et sen Kendini hayri pıtır sandın. (ben o nasıl başediyor anlamıyorum ama benle başeden daha görmedim ) Neyse ben bu başlıktan ayrılıyorum bana ithafen yazarsanız da yanıt vermeyeceğim Eragon'un avadasına uğramaya niyetim yok Çavv! | |
|
| |
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Çarş. Ocak 02, 2008 8:54 pm | |
| Evet dalga geçiyom bir değil bininiz gelse ne yazar . Ama o kadar çağırıyorum rpye herkezin işi oluyor eragon abimde sevecek zaten benim öpcek elimde. | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Eragon James Black = Karanlık Lord Çarş. Ocak 02, 2008 10:14 pm | |
| Saçma ama olanaksız yada yasak değil sonuçta öldüremiyecekler değilmi sadece cesaret gerektiren bir şey bu. | |
|
| |
| Eragon James Black = Karanlık Lord | |
|