| ___iHTİYAÇ ODASI____ | |
|
+5Amy Lee Francesca V. Panarello Breeze Angelina Potter Ronald Weasley Ginny Elisabeth Potter 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ Paz Ara. 23, 2007 7:19 pm | |
| Ginny Amy'nin ne demek istediğini anlamıştı fakat bu konuda pek bir şey demiyordu.Sonuçta Amy ve Avril aynı binadaydılar... ''Hyr tam olarak değil..sadece şüpheleniyor...Aslında çok iyi birisi ama sadece şüpheleniyoruzz..kanıtımız yok ama eğer öyle bir şey varsa yakında olabilir...sence Amy'' Ginny Amy'nin de bişeyler bildiği konusunda takılmıştı;ama Amy bişeyler bilseydi kesin sölerdi... | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ Paz Ara. 23, 2007 7:32 pm | |
| Amy, Ginny'e baktı ve devam etti.'Ben... Şey... bilemiyorum.' diyebildi.Biraz tedirgin olmuştu aslında. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ Paz Ara. 23, 2007 7:35 pm | |
| Ginny bu söz üzerine biraz değişti..Amy'nin birşeyler bildiği kesinleşmek üzereydi..sadece ''Emin misin Amy..lütfen D.O üyesi olarak birşeyler biliyorsan söyle..Senin söylediğin bilinmez bile...Karanlık taraf başa gelmemeli..'' diyebildi.. | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ Paz Ara. 23, 2007 7:39 pm | |
| Amy, öne eğdiği başını yerden kaldırdı ve Ginny'e baktı.'Ben... bilemiyorum Ginny.Aslında bildiğim iki ölüm yiyen var.Ama bunları söylemenin doğru mu yanlış mı olduğunu bilmiyorum.' diyebildi.İlk defa bu kadar kararsız ve üzgün duruyordu. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ Paz Ara. 23, 2007 7:42 pm | |
| Ginny şaşkınlıkla Amy'e bakakaldı....Amy'nin yanına gitti ve ''Amy iyiler adına bunu söylemelisin..yoksa Voldemort canlanacak'' diyebildi.O şaşkınlıkla pek birşey diyemiyordu... rp out=heycan:D | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ Paz Ara. 23, 2007 8:27 pm | |
| Amy, bunu söylemeliydi.Kalbi gerçekten çok sızlıyordu ama bunu yapmak zorundaydı.Ginny'e uzun uzun baktı.'Tanıdığım ölüm yiyen var iki tane.Biri Avril ve bunu David biliyordu.Biri ise, Tarja.Ama Tarja çok farklı, o kötü olmak istemiyor.Onun kötülük yapacağını sanmıyorum.Çok iyi biri ve aile zoruyla ölüm yiyen olmuş.Ama Avril kendi istemiş.' diyebildi ancak Amy.İki iyi arkadaşını ele verdiğine inanamıyordu.'Bunu söylediğimi bilseler benden nefret ederlerdi.Ben kötü birşey mi yaptım Ginny?' | |
|
| |
Breeze Angelina Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 650 Yaş : 31 Rp Partneri : Aranıyor Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Hufflepuff Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ Paz Ara. 23, 2007 10:45 pm | |
| Angelina Amy'nin bu sözleri üzerine donup kalmıştı.Ne diyeceğini bilemedi.Verdiği isimler onun hiç aklına gelmezdi.Hogwarts'ta ölümyiyen olması daha da ürkütücüydü. Angelina Amy'nin yanına gitti.Arkasını sıvazladı. "Sen doğru olanı yaptın,Amy."dedi. | |
|
| |
Sammy Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 29 Rp Partneri : ..:: Ginny Elisabeth Potter ::.. Mücadelede Tarafı : Potter En Belirgin Özelliği : Şimdilik 1. sınıf xD Kayıt tarihi : 20/12/07
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ Ptsi Ara. 24, 2007 5:24 pm | |
| Sammy söze katıldı: Biraz tuhaf gelebilir ama duyduğuma göre D.O'ya sızmaya çalışacaklar dedi.Yani gruba kişi alırken dikkatli olmalıyız... | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ Ptsi Ara. 24, 2007 6:48 pm | |
| "heyy bnm nie haberim yok" diyerek David içeri girdi ve "biri bana konuyu anlatsa sevinirm" diye ekledi | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ C.tesi Ara. 29, 2007 3:24 am | |
| out:cık cık cık kuzumdan uzak durun [Avril] | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ C.tesi Ara. 29, 2007 9:50 am | |
| David konuyu herkesin bakışlarından anlamıştı. "Ölüm yiyenler mi konu arkadaşlar" | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: ___iHTİYAÇ ODASI____ Salı Ocak 01, 2008 9:00 pm | |
| Deni çalışmak için İhtiyaç odasına gelmişti asasını çıkarttı ve sersemlet büyüsünü yapomaya çalıştı ancak pek de iyi yapamıyordu asanın ucundan çıkan büyü yarı yolda duman oluyordu ama bu gittikçe büyüyordu ki sonunda çarpabilecek kadar gidebilmişti. | |
|
| |
| ___iHTİYAÇ ODASI____ | |
|