Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: BİNALARA VERİLEN PUANLAR... Ptsi Ara. 17, 2007 5:50 pm | |
| GRYFFİNDOR: 185 PuanSLYTHERİN: 90 PuanHUFFLEPUFF: 80 PuanRAVENCLAW :195 PuanDERSE KATILANLAR:1. Ginny Elisabeth Potter ( DERS RP'si ilk getirdiği için 70 )2. David Unicorn ( Ders RP si 60 )3. Amy Lee ( Ders RP si 60 )4. Fiona Lily A. Blanchett ( Ders RP'si 50 ) 5. Dawn Cutler Black ( Ders RP'si 75 Tam PUAN)6. Luna Black Paul ( Ders RP'si 60 PUAN )ÖDEV VERENLER:1. Ginny Elisabeth Potter ( ilk ödev veren +5 puan GRYFFİNDOR'a ) Ödev puanı : 25 Tam PUAN ÖDEV ADI: SOKAK ÇALGICISI...2. David Unicorn Ödev Puanı : 25 Tam PUAN Ödev Adı: Yaprak Dökümü3.Amy Lee ( Resim Eklediği İçin +5 puan ) Ödev Puanı: 25 Tam PUAN Ödev Adı: Dört KArdeştiler...3. Fiona Lily A. Blanchett ( Resim eklediği için +5 Puan ) Ödev Puanı : 25 Tam PUAN Ödev Adı: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git4. Dawn Cutler Black ( Resim eklediği için +5 puan ) Ödev Puan'ı 25 Tam PUAN Ödevin Adı: Çatıdaki Nefes..5. Luna Black Paul : ( Resim eklediği için +5 Puan) Ödev Puan'ı 25 Tam PUAN Ödevin Adı: ÇalıkuşuÖDEV VE DERS İÇİ RP:
DERS İÇİ RP 75 PUAN ÜZERİNDEN, ÖDEV 25 PUAN ÜZERİNDEN VERİLMEKTEDİR... VERMEYENLER -10 PUAN ALACAKLARDIR... | |
|
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: BİNALARA VERİLEN PUANLAR... Çarş. Ara. 19, 2007 11:23 am | |
| | |
|
Melody Y. Black
| Konu: Geri: BİNALARA VERİLEN PUANLAR... Ptsi Ara. 24, 2007 5:40 pm | |
| | |
|