| Profesor Acigi... | |
|
+6Mattéo G. F. Alacran Ashley Tisdale Marissa I. V. Gaunt Arthur Nicoles Joshue Lisa Murder Maynard J. Lotthenburg 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Profesor Acigi... Salı Ara. 18, 2007 3:56 pm | |
| Sitede profesor acığı vardir ve bu acigi kapatmak istiyoruz..Astronomi,Prof. Avril LavigneSYB, Prof. Katie LeungKSKS,[BU GECICI OLARAK BASKA BIR PROF. ARKADASIMIZ BAKACAK...]Prof. Debbié D. DevilishTılsım[MUSKA], Prof.Lisa MurderRavenclaw Sorumlulugu..Prof. Avril LavigneEksik Profesorlerimiz bunlar... Tek KSKS dersi gecici olarak baska bir profesor arkadasimiz bakacak...Bide Ravenclaw Sorumlusu alinacaktir... - Kod:
-
[i][color=gray]Ad: Soyad: Yas: Mezun oldugu bina: Kisisel Ozellik: [en az 50] Fiziksel Ozellik: [en az 35] Istedigi Ders : Ornek Rp:[En az 100 kelime][/color][/i] Yukaridaki Tabloyu doldurup Bana Pm ile gonderin..
En son tarafından Cuma Ara. 21, 2007 12:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Salı Ara. 18, 2007 3:59 pm | |
| Ya şimdimi söylenir bu bana ilk baş profesörlükler doldu demiştin.Bende sihir bakanı oldum.Çok kötüsün Arslan | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Salı Ara. 18, 2007 4:03 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Salı Ara. 18, 2007 5:04 pm | |
| Prof. Avril Lavigne yeni Astronomi ve Ravenclaw Sorumlunuz... Gorevinde Basarilar.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Salı Ara. 18, 2007 7:08 pm | |
| Lisa Murder ise Yeni Tılsım[MUSKA] profesor'umuz... Gorevinde basarilar... Prf. Debbié D. Devilish ise oncekii Prof. Emma Spinley yerine gecici sureli olmak uzere yerine gecmis bulunmakta... Gorevinde basarilar.. | |
|
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Salı Ara. 18, 2007 8:47 pm | |
| İyide Tılsım Muska sınıfı nerde?Yok mu ben mi göremiyorum.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Salı Ara. 18, 2007 8:53 pm | |
| Tılsım[MUSKA] sinifi 4. katta, ilk siniftir. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Salı Ara. 18, 2007 10:09 pm | |
| Prof.Hermenie Grangerin Katılmanısını Taleb Ediyorum |
|
| |
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Çarş. Ara. 19, 2007 2:06 pm | |
| Ne Prof. Hermonie Granger ole biri yok... SYB'ye birini aliyoruz ve burada Geyik Yok! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Cuma Ara. 21, 2007 12:38 pm | |
| bende olabilir miyim jnm Ad: Katie Soyad:Leung Yas: 20 Mezun oldugu bina:Rawenclaw Kisisel Ozellik:büyük bir müzik meraklısıyım ve R & B, Pop, Rock, Hip Hop başta olmak üzere her türlü müziği seviyorum.ayrıca, piyano da çalıyorum.Annem ve babam boşandılar ve Muggle DÜnyasında Oturuyorlar.İskoçya'daki büyük bir okulu bitirdim.Hayvanları çok severim.Özellikle köpeklere bayılırım.Öğrencilik yıllarımda hep bir Profösör olmak istemişimdir.Zeki biriyimdir. Fiziksel Ozellik: 44 kiloyum.167 boyundayım.Ten rengi olarak beyaz tenliyim saçlarım koyu kestane rengi.Gözlerim kahverengidir.yaklaşık 30 cm saçlarımın uzunluğu ve düzdür.Tırnaklarımı yaklaşık 1-2 cm uzunluğunda uzattım.Genellikle her türlü rengi giyerim yeter ki bana yakışsın modayı sıkı bir şekilde takip ederim.Hafif makyaj yaparım.Doğal güzelliğe önem veririm. Istedigi Ders : Sona ne kaldıysa veya asistan felan olabilirim. Ornek Rp:Katie ilk defa profösörlük yapacaktı.Öğrencilik yıllarından beri hiç böyle olmamıştı.Sınıfa girdi ve gelecek öğrencileri beklemeye başladı.İçeri Giren Bİr öğrenciye adını sordu.DAha sonra bir iki üç dört beş altı yedi tane derken öğrenciler çoğalmaya başladı.Öğrencilerin Çoğalmasıyla birlikte yoklamayı yapmaya karar verdi.Böylece kmilerin gelmiş kimlerin gelememiş olduğunu bilecekti.Yoklamayı yapmaya başladı ve bir kişinin eksik olduğunu anladı.ve öğrencinin gelmesini bekledi öğrenci geldiğinde derse başladı.Öğrencilere karşı kibar olmaya o kadar önem veriyordu ki.CAnım cicim şekerim tatlım gibi kelimeler kullanıyordu.Öğrencilere adalrını sordu. ama onlara "senin adın nedir tatlım arkadaşların ve benimle paylaşmaya ne dersin" gibi sorularala hitap ediyordu artık her öğrenciyi tanıyordu hemen hemen.Ve öğrencilerinin sevdiğini görmesi onun hoşuna gidiyordu. Sınıftan ayrılırken bir kız öğencinin ona yönelttiği soruyu cevapladıktan sonra oradan ayrıldı. |
|
| |
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Cuma Ara. 21, 2007 12:47 pm | |
| Tamam... SYB senin... Prof. Kaite Leung'a yeni gorevi olan SYB Prof.'lüğünde basarilar diliyoruz... | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Ptsi Ara. 24, 2007 7:26 pm | |
| Bitkibilim ve HufflePuff sorumlusu araniyor ~Not~ Bitkibilim Prof. olmak icin bir mesleginizin olmamasi gerekir.Ve en ustteki formu doldurarak bana pm'lerinizi yollayin.. | |
|
| |
Arthur Nicoles Joshue 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Çarş. Ara. 26, 2007 10:45 pm | |
| ben istiyorum kaan abim eğer birazcık itibarım kaldıysa seni yani beni yaparmışsınız | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Çarş. Ara. 26, 2007 11:48 pm | |
| Ogrencisin ve yukarda dediklerimi yap... | |
|
| |
Marissa I. V. Gaunt
Mesaj Sayısı : 59 Rp Partneri : Bill T. Kaulitz Mücadelede Tarafı : Gaunt Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Paz Ara. 30, 2007 12:39 am | |
| Ad: Marissa Isabel Violet Soyad:Gaunt Yas: 19 [i]Mezun oldugu bina:Slytherin Kisisel Ozellik: [en az 50]Violet zeki ve kurnazdır.Etrafındaki insanların safkan olmasını ister,safkan takıntısı vardır.Bitkibilim,Tılsım ve Karanlık Sanatlara ilgisi vardır.Slytherin mezunudur.Ailesindeki herkez Slytherin'den mezun olmuştur ve Ölüm Yiyendir.Violet'in bir kız kardeşi vardır.Oda Slytherin binasında okumaktadır.Annesi Kehanet Profesörü babası ise Ölüm Yiyendir.İrlanda'nın en köklü ,asil ,soylu ve Safkan ailelerinden olan Gaunt ailesiniin bir ferdidir. Fiziksel Ozellik:Kahverengi saçlıdır.Gri gözleri vardır.Normal boylu ve zayıftır.Hiç çıkartmadığı yılan bir kolyesi vardır.[en az 35]
Istedigi Ders : Bitkibilim ve Hufflepuf Sorumlusu
Ornek Rp:[En az 100 kelime]
Pm ile yolladım....
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Ptsi Ara. 31, 2007 5:41 pm | |
| Ya Arslan ben Rawenclaw Sorumlusu olabilir miyim? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Ptsi Ara. 31, 2007 5:41 pm | |
| Ya Arslan ben Rawenclaw Sorumlusu olabilir miyim? |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Ptsi Ara. 31, 2007 6:35 pm | |
| Ravenclaw sorumlusu Prof. Avril Lavigne diye yazıyor Katie. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Ptsi Ara. 31, 2007 7:11 pm | |
| dikkatli bakarsan görürsün bu arada zaten banlanmak istiyorum boswer |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Ptsi Ara. 31, 2007 7:14 pm | |
| Ne demek banlanmak istiyorum...?? :S Kimse seni bunun için banlamaz. Siteden çıkmak istiyorsan adminlere söyle bunu.. | |
|
| |
Avril Lavigne
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 30 Rp Partneri : eh zamanla oda olur Mücadelede Tarafı : yok En Belirgin Özelliği : Ravenclaw Mezunu Kayıt tarihi : 28/11/07
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Ptsi Ara. 31, 2007 7:20 pm | |
| Afedersiniz de benim ne kusurumu görüp de bina sorumluluğumu alıyorsunuz? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Ptsi Ara. 31, 2007 7:21 pm | |
| Ya ben adminle konuşuorum o banlamıo zaten! |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Ptsi Ara. 31, 2007 7:23 pm | |
| - Prof. Avril Lavigne demiş ki:
- Afedersiniz de benim ne kusurumu görüp de bina sorumluluğumu alıyorsunuz?
Bu soru banaysa eğer benimle ilgili birşey yok.. | |
|
| |
Brian Justin Black 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Ptsi Ara. 31, 2007 7:25 pm | |
| ya banlayamam seni bir şey yapmadın offf | |
|
| |
Avril Lavigne
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 30 Rp Partneri : eh zamanla oda olur Mücadelede Tarafı : yok En Belirgin Özelliği : Ravenclaw Mezunu Kayıt tarihi : 28/11/07
| Konu: Geri: Profesor Acigi... Ptsi Ara. 31, 2007 7:26 pm | |
| Banlamasan bile istemiyorsa silebilirsin.Ayrıca ben cevap istiyorumm. | |
|
| |
| Profesor Acigi... | |
|