| || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || | |
|
+7Ashley Tisdale Searlus Gaius L'Ombre Debbié D. Devilish Ginny Elisabeth Potter Eragon James Black Eva J. Akira Kaulitz Euriel Jamie d'Estaign 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| |
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || C.tesi Ara. 29, 2007 11:29 pm | |
| hıh, ii mutluluklar:shock: Ashley karışan bişi yok çıkacaksınıs ama ayrılmıjaksınıs hiç tabe Euriel deli olup seni öldürmezse | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || C.tesi Ara. 29, 2007 11:45 pm | |
| Yafrum muhabbetin koyusunu yapmışınız :d | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || C.tesi Ara. 29, 2007 11:46 pm | |
| Beni mi öldürmekten bahsediyorsun Searlus'usu mu? | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || C.tesi Ara. 29, 2007 11:48 pm | |
| Kurgu hasırlıorus Eragon ^^ Fark yapmas ikinisi de öldürebilirm | |
|
| |
Ashley Tisdale
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || C.tesi Ara. 29, 2007 11:52 pm | |
| Tabi olur, zaten bisim elimisde armut topluyo ya.Arkadaşlar şimdi kavga sırasımı birlik olup baskın planları kurmamız gerekiyor bence. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Ashley Tisdale
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || C.tesi Ara. 29, 2007 11:58 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 12:03 am | |
| Olma hayıırr doğrar beni yoksa Eragon çok sulanma diye Euriel olursa bu sefer terk ettin diye canıma okur bence başkasın bul Şu Greyback olsun akraba | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 12:07 am | |
| Ben de istesem de olamam ama bakanlığa casus gönderilirse ben olabilrim | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 12:08 am | |
| Ben de ortağı olaram | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 12:27 am | |
| | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 1:23 am | |
| ama ama bari beni de kıyıya köşeye yerleştir, searlus'a pek güvenmediğin için onu izleyecek birisini yolla | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 2:09 pm | |
| Ama ama bana eden güvenmeyorsun naptım sana Lem tutuklanmama ve ölmeme sebep olma bari bu karakterimi seviyorum hee. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 3:24 pm | |
| | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 4:24 pm | |
| Ne planı Öhm... Siz gidin ben gelirim, daha d. kafasından ayrılma rpsini yapmadım | |
|
| |
Sarah Kristin R. L'Ombre 1.Sınıf Rawenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Rp Partneri : Yok.Olmak isteyenleri abimin onaylaması gerek :) Mücadelede Tarafı : Asil ve soylu Fransız ailesi olan L'Ombre ailesi En Belirgin Özelliği : Ravenclaw 1.sınıf Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 4:26 pm | |
| | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 4:30 pm | |
| Tabe, Searlus arkabası olajaana göre iyi bi yere eklerim | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 4:32 pm | |
| sevmediklerim gibi bir yere eklersen sevinirim | |
|
| |
Ashley Tisdale
| |
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 5:02 pm | |
| Şimdi acaip üşen,orum eklemye bi ara hepinisi eklerim | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 5:12 pm | |
| Bağıran baraka tabi | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 5:17 pm | |
| Hmm ok ben yasıorum o smn ^^ | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 5:26 pm | |
| ben yazdım bile hurra | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || Paz Ara. 30, 2007 5:29 pm | |
| Gıcık | |
|
| |
| || Euriel Jamie d'Estaign || Ölüm Yiyen || | |
|