| ~~~~__D.O_~~~~ | |
|
+4Eragon James Black Amy Lee Melody Y. Black Ginny Elisabeth Potter 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| |
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 9:55 pm | |
| Hay ağzını yiyim Ginny.İçimdekileri okumuşsun canım ya.Bencede gizli yazni.Bir ölüm yiyen duysa ne kadar tehlikeli olurdu. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 9:57 pm | |
| zaten göl kenarındaki konuşmalar için diorum..bazı arkadaşlar son filmi izlememiş galiba..saçma saçam sende d.o dasın bana bilgi sızdır falan...bana çok saçma geldi bunlar nasıl hp fanıysa...hiç bir bilgileri yok... | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:00 pm | |
| o zaman sly. öğrencisinin D.Oya igremeyeceğide gerçekçi değil son filmi izlediyseniz birde Z.A.Y ı Ö.Y ler biliyor... D.O yu da ben bri yerden öğrendim yani casuslardan (sitede) | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:01 pm | |
| öyle bir casusluk yok ama....Dikkat edersen....yani diyim dço yu sadece üyeler bilir... | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:01 pm | |
| - Ginny Elisabeth Potter demiş ki:
- zaten göl kenarındaki konuşmalar için diorum..bazı arkadaşlar son filmi izlememiş galiba..saçma saçam sende d.o dasın bana bilgi sızdır falan...bana çok saçma geldi bunlar nasıl hp fanıysa...hiç bir bilgileri yok...
Evet haklısın canım.Arkadaşlar D.O üyelerine sesleniyoruz.Ginny bence şöyle yap D.O üyesi olduğunu herkese söyleyen kişiyi D.O dan at bence.Bugün herkese söyleyen yarın birgün Ö.Y'ye söyler.Tabiki senin kararın canım saygı duyarım. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:02 pm | |
| bundan sonra d.o olduğunu iye olamayan kişilere söyleyen atılacaktır.!!! | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:07 pm | |
| | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:09 pm | |
| Ya Eragon alınma ama Ginny'nin seni suçlamak gibi bir niyeti yok ayrıca onun Fanlığına laf etme çünkü o sana birşey demedi genel konuştu.Ayrıca o casusluk yok lafını bu siteye göre söylemişti.Ayrıca D.O yıkılmadı yakalandı dikkatini çekerim. | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:09 pm | |
| valla yapar mı yapar dikkat...aynen katılmaktaym | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:10 pm | |
| - Eragon James Black demiş ki:
- Birde 5. filmde D.O örgütü nasıl yıkıldı casusla ilk önce sen izle sonra bize hesap sor canım ve bir dahada bnm HP fanımla ilgili bir şey ağzında olmasın nasıl diğer sitelerde Karanlık Lord Voldemort ise bu sitedede bnm kork benden yoksa rp de son günlerini yaşarsın
senden korkucağım hiçbişiy yok ve de burası tartışma kavga fanı değil...casuslukla yıkılmadı sadece yakalandı ama onu da ölümyiyenler yıkmadı....ayrıca sen hp fanı olmanla ilgili bişiy de söylemedim...herkesin bilgisi kendine ayrıca da ben sadece sana söylemedim abuk subuk rp yapan ve yanlış hp'yle ilgili yanlış bilgi veren çok kişi var...ayrıca da ben son filmi izledim...emin ol...(cho chang olayı)heralde nasıl dağıldığını biliorum saana söylemiorum ayrıca da bu bir duyuru bölümü herkese söylüyorum... burası rp sitesidir. kavga sitesi değil.. ben kimseyle tartışma yapmak ve uğraşmak istemiorum... | |
|
| |
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:19 pm | |
| | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:21 pm | |
| | |
|
| |
Debbié D. Devilish
| |
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:36 pm | |
| | |
|
| |
Debbié D. Devilish
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| |
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:42 pm | |
| | |
|
| |
Eragon James Black
| |
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:45 pm | |
| Ya başlık kirlenmeye başladı bu kadar yeter ayrıca sonuçta Harry kazanmış haticeye değil neticeye bakın kardeşim. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:45 pm | |
| - Eragon James Black demiş ki:
- Ginny Elisabeth Potter demiş ki:
- eğer filme bağlanmak istiyorsak şunada dikkat etmeni isterim son kitapta kim yeniyor??
bir karanlık lord mu yoksa
sadece bir öğrenci olan harry mi??
harry mürver asayı almasa ve Lordun Hortkuluklarını yok etmese hiç bir şey olmazdı. ama sonuçta yaptı di mi?? profesörü de geçtik bir öğrenci bile yenebilir..eğer isterse ve güçlü olursa.... | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 10:57 pm | |
| | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: ~~~~__D.O_~~~~ Salı Ara. 18, 2007 11:03 pm | |
| neyse evt gereksiz konuları kapatalım bende özür dilerim ama sitenin huzuru için demiştim ilk konuyu neyse ...sileriz:D | |
|
| |
| ~~~~__D.O_~~~~ | |
|