| 2. Muggle Bilimleri Dersi | |
|
+3Maynard J. Lotthenburg Mattéo G. F. Alacran Melody Y. Black 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: 2. Muggle Bilimleri Dersi Çarş. Ara. 19, 2007 11:25 am | |
| 2. Muggle Bilimleri Dersi başlamıştır. 1 . Dersteki bina puanları bitmiştir... Derse bekliyorum... | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: 2. Muggle Bilimleri Dersi Çarş. Ara. 19, 2007 6:27 pm | |
| Böyle duyuruları buraya yazmayınız lütfen... Dersinize ilgili olan öğrenciler zaten sınıfınızı sık sık kontrol edecektir. Gereksiz bir başlık olarak görülüyor.. | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: 2. Muggle Bilimleri Dersi C.tesi Ara. 22, 2007 3:15 pm | |
| Uyardığınız için sağolun ama öyle bir şey yapmıyorlar malesef..Ben de bu yüzden buraya yazıyorum... Dersliğe girip ilgilenselerdi ödevleri zamanlda verip, derse katılırlardı. Burası çok uğranan bir yer olduğu için herkes buraya yazıyor... | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: 2. Muggle Bilimleri Dersi C.tesi Ara. 22, 2007 4:26 pm | |
| Ya hic kimse gelmiyor derslige...Odevde yok....odevide vermiyorlar.. | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: 2. Muggle Bilimleri Dersi C.tesi Ara. 22, 2007 9:05 pm | |
| Bunu biraz kendinizde aramalısınız. 2-3 günde bir ders işleyip bir sürü ödev verirseniz kimse yapmaz tabi ki.. Ayrıca bir öğrenciye o kadar çok ödev vermişsinizki.. Ayrıca daha sitede adam gibi üye yok ve siz hemen okulu açtınız. Bence okul ilerlemeden kapatın. Biraz daha üye toplamaya çalışın. Dost siteler bulun, reklam yapın. Bu gidişle site ölür.. | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: 2. Muggle Bilimleri Dersi Paz Ara. 23, 2007 12:06 am | |
| - Mattéo G. F. Alacran demiş ki:
- Bunu biraz kendinizde aramalısınız. 2-3 günde bir ders işleyip bir sürü ödev verirseniz kimse yapmaz tabi ki.. Ayrıca bir öğrenciye o kadar çok ödev vermişsinizki.. Ayrıca daha sitede adam gibi üye yok ve siz hemen okulu açtınız. Bence okul ilerlemeden kapatın. Biraz daha üye toplamaya çalışın. Dost siteler bulun, reklam yapın. Bu gidişle site ölür..
Ben hiçte öyle düşünmüyorum.Aslında yeterli üye var ama girmiyorlar.Birde saygısızlık etmek istemem ama biraz fazla şeye karışıyorsunuz.Yani sonuçta bunlar sizin değil adminlerin karaı bizlere yorum değil uygulamak düşer. | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: 2. Muggle Bilimleri Dersi Paz Ara. 23, 2007 9:45 am | |
- Bunu biraz kendinizde aramalısınız. 2-3 günde bir ders işleyip bir sürü ödev verirseniz kimse yapmaz tabi ki.. Ayrıca bir öğrenciye o kadar çok ödev vermişsinizki.. Ayrıca daha sitede adam gibi üye yok ve siz hemen okulu açtınız. Bence okul ilerlemeden kapatın. Biraz daha üye toplamaya çalışın. Dost siteler bulun, reklam yapın. Bu gidişle site ölür..
Özür dilerim ama sen neden admin'lerin işine karışıyorsun.Onlar ne yapacaklarını çok iyi bilir. | |
|
| |
Pheobê Jane Kaulitz
Mesaj Sayısı : 196 Rp Partneri : cık cık yok yok xD Mücadelede Tarafı : Kaulıtz Ailesi En Belirgin Özelliği : profesörüm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: 2. Muggle Bilimleri Dersi Paz Ara. 23, 2007 9:57 am | |
Size saygısızlık etmek istemem ama arkadaşlarımada katılıyorum yhane.Bütün adminlere karışıyosunuz.Adminler sizden dahada yetkili kişiler bırakında ne yapmaları gerektiğini birazda onlar düşünsün.Bizede kararlara uymak düşer onun için lütfen bu huyunuzu bırakın... | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: 2. Muggle Bilimleri Dersi Paz Ara. 23, 2007 1:38 pm | |
| Ya benim niyetim saygısızlık değil ama şunu söylemeliyim.Hogwarts Yüksek Müfettişinin görevi sitenin eksiklerini tamamlamaya çalışmaktır.Sürekli adminlerin işine karışıp kafa karıştırmak değil.Sizden ricam görevinizi bilip fazla işlere karışmamanız.Ayrıca müfettiş olmanız sitedeki herşeye karışabileceğiniz anlamına gelmiyor. | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: 2. Muggle Bilimleri Dersi Paz Ara. 23, 2007 2:11 pm | |
| | |
|
| |
Melody Y. Black
| Konu: Geri: 2. Muggle Bilimleri Dersi Ptsi Ara. 24, 2007 2:48 pm | |
| | |
|
| |
Pheobê Jane Kaulitz
Mesaj Sayısı : 196 Rp Partneri : cık cık yok yok xD Mücadelede Tarafı : Kaulıtz Ailesi En Belirgin Özelliği : profesörüm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: 2. Muggle Bilimleri Dersi Ptsi Ara. 24, 2007 4:37 pm | |
| Amy e kesinlikle katılıyorum.... | |
|
| |
Melody Y. Black
| |
| |
| 2. Muggle Bilimleri Dersi | |
|