Hogwarts Cadlık ve Büyücülük Okulu Sihir Başlıyor |
|
| göl kenarı | |
|
+23JoJo Weasley Deny Fear Rihanna Black Breeze Angelina Potter Hilary Potter Sammy Potter Shaina Twain marry Potter ashley Potter Eragon James Black Euriel Jamie d'Estaign David Unicorn Eva J. Akira Kaulitz Amy Lee Ginny Elisabeth Potter Debbié D. Devilish Hermione Granger Aslı Enver HermioneGranger Maynard J. Lotthenburg Emma Spinley Brian Justin Black amy bluff 27 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Fred Tom Weasley 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 32 Rp Partneri : Ashley Potter Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : 1.Sınıf Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: göl kenarı Cuma Ocak 18, 2008 10:56 pm | |
| Tom hala piercing'yle oynarken:"Ya düşünsem çünkü ikizsiniz ve seçim zor..."dedi.Arkasını dönüp kulaklıklarını taktı ve müzik dinlemeye devam etti. | |
| | | Hilary Potter 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı Cuma Ocak 18, 2008 10:56 pm | |
| Hilary gölde tek başına geziniyordu.Canı çok sıkıLmıştı.Tanıdık birilerini görürde,eğlenir diye göl kenarına geldi. Yavaş yavaş yürürken kuzenini ve ve tanımadığı bir çocuğu gördü. Hilary onların ciddi birşey konuştuğunu anLamıstı. Sessizce onların yanına giderek: ''SeLam,rahatsız etmiyorum değil mi ?'' Hilary ikisinede gülümsedi. | |
| | | ashley Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı Cuma Ocak 18, 2008 10:58 pm | |
| Ash artık somurtuyordu marrye ölümcül bir bakış attı inşaalah beni seçer dedi sonra toma döndü ve marry haklı tom artık ikimiz arasında bir karar vermen gerek hangimizi seçersen olumlu karşılarız dedi bunu hiçde samimi sölememişti. | |
| | | Fred Tom Weasley 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 32 Rp Partneri : Ashley Potter Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : 1.Sınıf Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: göl kenarı Cuma Ocak 18, 2008 11:00 pm | |
| Tom kulaklığı çıkartıp:"Ya cidden bilmiyorum,ben gidiyorum sıkıldım.."dedi.Hızlı adımlarla gitti,arkasına dönüp gelen kıza baktıysada gitti...=)) | |
| | | ashley Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı Cuma Ocak 18, 2008 11:03 pm | |
| Ash Tomun öyle bırakıp gitmesine çok şaşırmıştı yanındaki kıza baktı ama artık dayanamıyordu oda oradan uzaklaştı gözlerinden yaşlar damlıyordu nereye gittiğni naptığını bilmiyordu arkasına baktı yeni gelen kız ve kardeşi yürüyorlardı ama biras şaşkın bir halleri vardı ash ağlamayı sürdürdü ama elinden hiç bir şey gelmiyordu. | |
| | | Hilary Potter 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı Cuma Ocak 18, 2008 11:04 pm | |
| Hilary ash'a bakarak: ''Olay ne biLmiyorum,fakat kendini üzme canım'' dedi ve kardesiyle bulusmak için binasına doğru yürüdü. | |
| | | marry Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: göl kenarı Cuma Ocak 18, 2008 11:29 pm | |
| marry tom'un böle gidişine kızdıysada ona hak verdi çünkü ikiside ikizleridi onun için zor bişi di bu ama tom'u çok seviyordu..bu düşüncelerle okula dğru hızlı adımlarla yürümeye başladı.. | |
| | | | göl kenarı | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|