| ~Paylaşım Alanı~ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: ~Paylaşım Alanı~ Perş. Ara. 20, 2007 8:40 pm | |
| Tikilerle ilgili herşeyi burada paylaşabilirsiniz... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: ~Paylaşım Alanı~ Perş. Ara. 20, 2007 8:41 pm | |
| Tikky Atasözleri* Ne oldum degil oha falan oldum demeli.
* Haci haciyi mekkede, tikky tikkyi caddede bulur.
* Ortama akacak tikky caddede durmaz
* Geçti mango indirimi sür porsheyi converse'e
* Tikkyyi kesseniz kani lacivert,kirmizi,beyaz akar
* Cadde'nin düşkünü, barbour giyer kis günü
* Solaryum girmeyen eve doktor girer.
* Ameleyi solaryuma sokmuslar yine de amele yanigi demis.
* Pantolonum dieselden, clubberim ezelden
* Acele giden oha falan olur yane.
* Ne insan gördüm üstünde tommysi yoktu,ne tommy gördüm içinde insan yoktu
* Her basarili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bir baba vardir
* Puma balçıkla sivanmaz.
* Tikkyi rockistanbul'a koymuslar yine de club'im demis
* Kal geliyorum demez
* Cluba gitmek ibadetin yarisidir.
*Gucci'den babam çıksa giyerim.
* Bir armani'nin nesi var, iki armani'nin cok strong bi presence'i var. | |
|
| |
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| Konu: Geri: ~Paylaşım Alanı~ Perş. Ara. 20, 2007 9:00 pm | |
| | |
|
| |
Pheobê Jane Kaulitz
Mesaj Sayısı : 196 Rp Partneri : cık cık yok yok xD Mücadelede Tarafı : Kaulıtz Ailesi En Belirgin Özelliği : profesörüm Kayıt tarihi : 17/11/07
| |
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: ~Paylaşım Alanı~ Perş. Ara. 20, 2007 10:31 pm | |
| süperr,20 yşnda bri var ona okuutm o bile koptu=)))) | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: ~Paylaşım Alanı~ Cuma Ara. 21, 2007 9:29 pm | |
| YASAL UYARI:Bunları okuduktan sonra dövceğeniz tikilerden müyessesemiz sorumlu diildir!!Seçmeler(yorumşlardan)gunde uc ogun dovulesi mahlukat tipiozellikle bagdat caddesi,akmerkez ve etilerde yogunlukla rastlanan, genellikle aile parasi yiyen,beyin fonksiyonlarinin onemli kismini yitirmis,hayatta en muhim saydigi hadise dis gorunusu ve etrafindaki insanlar uzerindeki intibasi olan,zaten cogunlukla abartili goruntusuyle benzerlerinin mevcut bulunmadigi bir ortamda hemen dikkat ceken,markaya ve lukse duskunlukleri had safhada olan canli turune genc ahalince umumiyetle verilen ad genellikle tavsiye olunmazTİKKY’CEBan - ben San - sen Lutfaaan - (lutfen) Biliyomisaaaaan - (Biliyor musun) Hayvanssiiaaan - (Hayvansin) falan oldum - ? falan yapmak - ? hadi papaaay - Haydi baybay intiharlardayim - cok uzuldum pozitif elektrik alamadim senden yane,taam mi? - senden hoslanmadim inanmiyoroaam - inanmiyorum regular cola - normal kola (light degil) yivrencsiaaan - igrencsin nerdeyim oldum - nerede olduğunu sasirmak partilemek -parti aklimdasyn yapmak - cep telefonunu caldirip kapatmak bay gelmek hatta kus gelmek - bikmak,usanmak cilgin atmak – delirmek Anne Ban Tiki Oldam!!-anne ben tikky oldum +paramız yok olamazsın -haklısın anne o zaman anne ben punk oldum +bak o olur yavrucum gıt abının dolabına eskılerı al punk ol -!'+^^!%-anne ben tikky oldum +evden şutlanmadan önce ismini "bögüsu" olarak değiştirmeye karar verdik. ortamlarda rahat et diye çooocum, di mıığğğ??? -anne ben tikky oldum +yatağını topla yoksa terliği yiceksin kafana. -diyosuuuun...-anne tana bi tey töylemek ittiyorum ben * -söyle kızım -ben tikky olduma:anne otur şöyle b:niye? a:sarsılma diye b:çocuğum ne var? a:anne nolur üzülme b: ... a:sarsılma da b:söyle tamam a:ben tikky oldum b:allah belanı versin
- anne ben tikky falan oldum.. - yolun açık olsun yavrum.. - nasıl yaneeee?? - hadi kızım yallah!! - ay anne çok kötösöööön..
- anne ben tikky oldum -gecmis olsun yavrum allah daha iyilerini nasip etsin -!?!?
-annişko ben şey oldum bak -ney? -dur ben söyliyceem adı neydıı -neyin? -yaa varya hani yaa şey -salak? -bilmemki unuttum ehi -olmuşsun sen -ney salakmı? -aşşa yukarı
-anneeeeeeeaa ben tikky oldum -hayırlısı neyse o olsun evladım -heaa? .. şoksun yaaa bitirdin olayı
-anne ben tikky oldum +sen giderken biz do..ne oldum dedin ? -tikky falan iste yaa??..! +ha tamam,donerken ekmek al canim tamammi evde ekmek kalmamis.. -ya ne donmesi ben artik ortamlara falan akcam sabahlara kadar diskolarda takilcam anne ne diygosun sen yaa ne ekmegi kal falan geliyo bak.. +dur babanin konu hakkindaki fikrini aliyim..
|
| .. | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Paylaşım Alanı~ C.tesi Ara. 22, 2007 12:38 am | |
| acayip bittim ya sağol paylaşım için | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Paylaşım Alanı~ C.tesi Ara. 22, 2007 4:38 pm | |
| bende koyana kadar bittimm!! | |
|
| |
Dawn Cutler Black 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| |
| |
| |
| |
Dawn Cutler Black 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| |
| |
| Konu: Geri: ~Paylaşım Alanı~ Ptsi Mart 03, 2008 11:58 pm | |
| başka başka yerlerden alı palıp koydaaam taam mı??=) | |
|
| |
| ~Paylaşım Alanı~ | |
|