| _____MaRrY PoTtEr_____ | |
|
+4Ginny Elisabeth Potter David Unicorn Francesca V. Panarello marry Potter 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
marry Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 22, 2007 2:07 am | |
| Ad ve Soyadı: Marry kate
Yaşı: 11(rp de)
Cinsiyeti:kız
Mesleği: öğrenci )))
Özellikleri : cesur,kendine güvenen,arkaşlarına sahip çıkan,maceraprest........yeterli bence
Fiziksel Görünüş :kumral saçlı,yeşil gözlü amann bir kızım iştee
Aile Geçmişi: marry safkan potter ailesinden gelen,mugglelara iyi davranan cesur bir ailedir.
Nelere Karşı Zaafı var ?
* kendini çoook ama çokk beğenmişlere
SEVDİKLERİ
* arkadaşları * biçim değiştirme derssi * kar * ailesi * * *
SEVMEDİKLERİ
* özür dilerim ama tılsım dersine pek ısnamadım:))) * * * *
KankaLar
> ashley potter(ikizim olur kendisi:)).. )>Ginny elisebeth potter >Sofia boutella >Deny fear Gerçek Dostlar
> david Unicorn > cho chang>Katie potter > ron weasley >Dr.Hermione Granger>Shaina twain >deny fear:) Dostlarım:
>Fiona Lily A. Blanchett>ginny elisebeth potter > [/b] Yeni TanıştıkLarım
> Fiona Lily A. Blanchett> Breeze Angelina Potter> ] Sevdiğim Profesörler
>pr.harry potter > prf.onur kırış >Prof. Melody Y. BlackSevmediğim Profesörler >yokk ki:) > [/b] Hoşlandığım Kişi
>...
Sevgili
> yokk aranırrr
Eski Sevgili
> yok yok yok işteee >hoşlanmadıklarım >başta Eragon James Black olmak üzere tüm ölümyiyenler >
En son tarafından Çarş. Ocak 30, 2008 12:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi | |
|
| |
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 22, 2007 2:09 am | |
| | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 22, 2007 10:30 am | |
| benide eklersen sevinirim =) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 22, 2007 11:32 am | |
| | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 22, 2007 11:58 am | |
| lejantıma yazılmak istersen msj yaz =) | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 22, 2007 3:24 pm | |
| beni eklemişsin saol ben demeden eklediğin için.... | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 22, 2007 4:52 pm | |
| yha pardon ama tanımıorum etmiorum ne rpde ne gerçek hayatta kısacası hiç biyerde hernese sadete geliorum yani teşekkürler ama bni tanımadığın hade bnde snden istekde bulunmadığım halde bni nie ekledinki? hemde dostlara ...!?!?!? | |
|
| |
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 22, 2007 9:17 pm | |
| çok saçm a bir soru sormuşsun ron ben seni tanımasam bile iyi biri olduğunu özbür siteden de biliyorumm. istersen siliyimm | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ Ptsi Ara. 24, 2007 5:57 pm | |
| öbür sitede de mi vardın sn yaw ? yok yha silmene gerek yok | |
|
| |
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ Cuma Ara. 28, 2007 10:50 am | |
| ewt vardım rumuz:shakira weasley | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 29, 2007 2:56 pm | |
| | |
|
| |
Hermione Granger 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 122 Rp Partneri : Harry Potter Kayıt tarihi : 20/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 29, 2007 5:06 pm | |
| Shakira sen miydin bilmiyodum valla Benide eklersin artık biyere bende diğer sitede dr.Hermione Granger aynı yanii =) | |
|
| |
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 29, 2007 9:58 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 29, 2007 11:00 pm | |
| Marry ben yok muyum?yoksa Cho ile beni mi karışırosun bana mı öle gelio? |
|
| |
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ C.tesi Ara. 29, 2007 11:09 pm | |
| | |
|
| |
Sofia ßoutella
Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 30 Rp Partneri : Oskiyano Evans :S En Belirgin Özelliği : DoKtOrUm =) Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ Paz Ocak 13, 2008 4:35 pm | |
| ßeni de kankalara eklermisin.... Ben seni kankalara ekledim hatta sen dedin bana yılbaşı gecesi oq__ | |
|
| |
| Konu: Geri: _____MaRrY PoTtEr_____ Ptsi Ocak 28, 2008 12:32 pm | |
| | |
|
| |
| _____MaRrY PoTtEr_____ | |
|