| Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin | |
|
+26ashley Potter Makoto Aino Matsuo Sofia ßoutella Fred Tom Weasley Searlus Gaius L'Ombre Euriel Jamie d'Estaign Brian Justin Black Hermione Granger Lisa Murder Serah Cesilla Asher Marissa I. V. Gaunt Francesca V. Panarello Deny Fear Lolita Sarah M. Weasley Maynard J. Lotthenburg Ronald Weasley Jim Wainwright David Unicorn Melody Y. Black Debbié D. Devilish Amy Lee Ginny Elisabeth Potter Hilary Potter Breeze Angelina Potter Eva J. Akira Kaulitz Avril Lily S.Gaunt 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
marry Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Paz Şub. 03, 2008 4:57 pm | |
| Çok iyi bir kardeş..(bazen gıcık olsada) | |
|
| |
ashley Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Paz Şub. 03, 2008 5:42 pm | |
| Herşeyi elimden almaya çalışıyor ama başarılı olamıyor | |
|
| |
Sofia ßoutella
Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 30 Rp Partneri : Oskiyano Evans :S En Belirgin Özelliği : DoKtOrUm =) Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Şub. 07, 2008 3:35 pm | |
| onuda ikisinide çok sefiorm... | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
ashley Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Şub. 09, 2008 12:38 pm | |
| En sevdiğim dersin prf.ü daha ne olsun!! | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Şub. 13, 2008 6:12 pm | |
| "Rp Sevgili: Fred Tom Weasley (xD) ) Canım ßenim" Arkadaşlar lütfen bilmediğimiz karakterleri kullanamyalım ß Almanca bi karakter ve iki s anlamına geliyor. "ss" Canım Ssenim yani.. Lütfen bişi bilmiosak ona bulaşmayalım. Sofia'yada sölemiştim ama hala bildini okuyor galiba. Bide ukalama bi tavırla é ne peki demişti xD Ben bilmiosam kullanmam. Alttaki üye bana gıcık olabilir. -ki genelde böle oluyo xD - | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Çarş. Şub. 13, 2008 11:06 pm | |
| Ben çok seviyorum kendilerini.Hiç de gıcık olmuyorum açıkcası_! | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| |
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| |
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Salı Şub. 19, 2008 5:34 pm | |
| G. Tarja Kaulitz2.Sınıf Slytherin ÖğrencisiKayıt : 14 Dec 2007 Mesajlar : 352 Rp Sevgili : Bekar Yaşa,Çok Yaşa! Aile : Kaulitz Sınıf : 2.sınıf oldukk!! Biri yani başka ne diyim | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
Melody Y. Black
| |
| |
Brian Justin Black 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Şub. 21, 2008 9:11 pm | |
| aynen o beni sever mi bilmem | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Şub. 22, 2008 7:52 pm | |
| iyi birisi=) sitemizin adminciği:P | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Şub. 22, 2008 7:54 pm | |
| | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Şub. 22, 2008 7:56 pm | |
| | |
|
| |
Amy Lee
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Şub. 23, 2008 3:14 pm | |
| En Kötü Slytherin biraz iyimser ama bakmayın çok kötü çooook ama iyi biri ben çok seviyorum şahsen | |
|
| |
Amy Lee
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Şub. 23, 2008 9:46 pm | |
| slytherin olduğun için söyledim aslınde severim seni seni fazla tanımıyorum ama görüyorum ki site için uğraşıyosun bu yüzden seni tebrik edmek istiyorum tebrikler | |
|
| |
Hermione Granger 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 122 Rp Partneri : Harry Potter Kayıt tarihi : 20/11/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Paz Şub. 24, 2008 1:32 am | |
| Çok iyi,siteleri için uğraşan,hoş...Benim Harry'imm | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Paz Şub. 24, 2008 1:10 pm | |
| çok harika bir sevgili sakın hermioneme göz dikmeyin göz dikeni oyarım aşkım o benim | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Paz Şub. 24, 2008 2:57 pm | |
| Çok iyi biri vallahi çok severim ! | |
|
| |
Melody Y. Black
| |
| |
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| |
| |
| Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin | |
|