| Maksat Muhabbet | |
|
+19Sofia ßoutella Lisa Murder Marissa I. V. Gaunt Brian Justin Black Searlus Gaius L'Ombre Avril Lily S.Gaunt Breeze Angelina Potter Hilary Potter Eva J. Akira Kaulitz Ginny Elisabeth Potter Deny Fear Jim Wainwright Hermione Granger Ronald Weasley David Unicorn Dawn Cutler Black Arthur Nicoles Joshue Melody Y. Black Maynard J. Lotthenburg 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Arthur Nicoles Joshue 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:26 pm | |
| abartmışmıyım aksine bu onun dediği lafların yanında sönük balon kalır neyse bill jousenin bencilliği ve mesaj sayısı yükseltme kaprisliği heryeri sarmışken kaan abim siteyi güzelleştirmek uğruna kaç kere bill jouseden yani arslandan laf yemitir bunuda göz önünde bulunduruyorum kaan abim benden daha saf o yüzden be onu koruyorum | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:34 pm | |
| abi dediğin adamı koruyosun yani yani hem abin hemde sn onu koruyosun ? yani o sneden büük ama sn onu koruosun ? ayrıra kaan 14 yaşında (yani bn öle biliorum yanlışım varsa uyarın) yani 14 yaşındaki bi adam nası saf olabilirki ? tamam hepimiz biraz safız ama sn ona bayaa saf demişsin resmen
hernese konu bu deil sadece biraz garipsedimde...
yha arslan onura ne dedi naaptı bilmiorum ama arslana bi konuda katılıorum bnimde mesajlarımn çoğu gitti ayrıca kaan 3-5 konuyu silince site güzelleştimi yani ?!?!
bnim bu polemikle hiç bi ilgim yoktu sadece snin yazdıklarını görünce cevap verme gereği duydum cevap vermişken aldım başımı gittim tekrar belirtiyim bnim olayla ilgim yok ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:36 pm | |
| kaan 3-5 konuyu silince site güzelleştimi yani ?!?!
kaan abim o sahnede sitenin ağır çalışmamasını sağlıyordu 150 mesajlı konuları siliyordu ayrıca kaan abim haftalar önce ferdiden yhani prof.harry potterden izin almış bunuda o söledi | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:42 pm | |
| konulardaki mesaj sayısı fazlalaştıkça konular silinirse site nası ilerleyebilirki ?!?!?!? | |
|
| |
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:44 pm | |
| ilermlemesini değiştiren bir etken göremiyorum ben sonuçta eğlence konuları ve mesaj silinmesi hiç birşeyi değiştirmez | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:45 pm | |
| ya bak dua et off Allahım YaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaOFFFF | |
|
| |
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:48 pm | |
| bir sürü konuya mesaj yazmışlar ve sen yazmamışsın koşsana aaa eksik kalma ölümyiyen yap beni alımlara bak | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:49 pm | |
| emir cümleleriyle konuşmamanı öneririm ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:50 pm | |
| Ronald Weasley
Anormal Derecede Herşeye Burnunu Sokanlardan NEFRET ederim...! | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:53 pm | |
| aman allahım intiharın eşiğine geldim bebenin biri bnden nefret edior | |
|
| |
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 7:55 pm | |
| Şu Konuşana da Bakın
Bana Bak Ağzını Topla Yoksa Toplatmasını Bilirler Ben Kaan Abime Benzemem | |
|
| |
Ronald Weasley
| |
| |
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 8:42 pm | |
| e tabi herkes kaldıramaz bazı şeyleri
ilk kez doğru birşey dediğin için kendinle gurur duymalısın | |
|
| |
Hermione Granger 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 122 Rp Partneri : Harry Potter Kayıt tarihi : 20/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Ptsi Ara. 24, 2007 9:20 pm | |
| ya yeter ama bu başlık kavga edelim diye değil sohbet edelim diye açıldı ayrıca bu bir site! yeter artık kavga etmeyi bırakın. Arthur sende abini kollamaya çalışıyosun bunu anladık ama biraz daha saygılı konuş lütfen ayrıca prof.Onur un gitmesi we gelmesi kendisine kalmış bişey kavga etmiş olabilirler barışmayadabilirler ama bu onların siteden we görevlerinden ayrılmalarını gerektirmez! HERKES BİRBİRİNE KARŞI BİRAZ DAHA SAYGILI DAVRANSIN LÜTFEN!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Salı Ara. 25, 2007 1:34 pm | |
| hermenione saygını ve tutumluluğnu anlıyorum ama arslan sağolsun abim bir daha geri gelmicek | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
Ronald Weasley
| |
| |
Jim Wainwright 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 34 Mücadelede Tarafı : Wainwright Ailesi Kayıt tarihi : 19/12/07
| |
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Salı Ara. 25, 2007 7:13 pm | |
|
En son tarafından Çarş. Ara. 26, 2007 5:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Salı Ara. 25, 2007 11:35 pm | |
| ben sadece kaan abimi koruyorum | |
|
| |
Jim Wainwright 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 34 Mücadelede Tarafı : Wainwright Ailesi Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Çarş. Ara. 26, 2007 7:35 pm | |
| koruman şartmı boşuna bence | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Maksat Muhabbet Çarş. Ara. 26, 2007 8:06 pm | |
| gün bitti ne günü yhaw yarına bakıcaz artık. | |
|
| |
Melody Y. Black
| |
| |
| Maksat Muhabbet | |
|