| Adminler'e... | |
|
+4Mattéo G. F. Alacran Sammy Potter Melody Y. Black Avril Lily S.Gaunt 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Avril Lily S.Gaunt 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 194 Rp Partneri : Aranıyo!! Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Adminler'e... Ptsi Ara. 24, 2007 5:23 pm | |
| Sevgili Adminler sözüm sizlere.Şimdi biz rp yapıyoruz.Tamam çok güzel hoş.Şöle bişey var.Okul,ev,dersane'ye gidiyoruz çoğumuz.Ben OKS öğrencisi değilim ama bende yetişemiyorum.Yani liselerde 9'dan 2'ye kadar okul sonrada ÖSS hazırlık için dersaneye gidiyoruz.Ben kendi adıma konuşuyorum.Allah aşkına siz söleyin her gün 5 tane ders olur mu ya.Hem rp yapsak ödevi atıyoruz kısa diyosunuz,yok şöle yok böle.Siz yapın o zaman 5 derse birden okuldan filan çıkınca.Yetişemiyorum ben kısacası.Zaten böle giderse siteyi bırakacağım.Gerçekten hiç bir yere yetişilmiyo... | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: Adminler'e... Ptsi Ara. 24, 2007 5:26 pm | |
| Bundan ben de şikayetçiyim... Her dakka sitede göründüğüme bakmayın.. Ben Oks öğrenciyim ve Pc başı test çözmekten sıkıldım... Ders vermek bile bizi yoruyorsa ben öğrencileri düşünemiyorum... Bence haftada 4 gün okul olsun ve ya 3 hangisi uygun olursa... Gerçkekten artık kendimi buraya vermişim ders vericem diye ama malesef bu yüzden ödevleri de kaçırıyorm... İlgilenirseniz seviniriz.. Teşekkürler... | |
|
| |
Avril Lily S.Gaunt 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 194 Rp Partneri : Aranıyo!! Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Adminler'e... Ptsi Ara. 24, 2007 5:30 pm | |
| Ben birşey daha sölemek istiyorum herkezin 3 tane mesleği var.Profesör+Seherbaz+Müdür Yardımcısı vs... Her gelen öğrenci mi olmak zorunda? Ve eyer rp ile seçiliyorsa öğrencilerinde bir kere bunları denemeye hakkı var.Bazılarımızında rütbeleri var ama birşey yapamıyorlar.Yani artık ilgilenin lütfen diyorum... | |
|
| |
Sammy Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 29 Rp Partneri : ..:: Ginny Elisabeth Potter ::.. Mücadelede Tarafı : Potter En Belirgin Özelliği : Şimdilik 1. sınıf xD Kayıt tarihi : 20/12/07
| |
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Adminler'e... Ptsi Ara. 24, 2007 6:05 pm | |
| Merak etmeyin ders programını değiştiriyorum.. Daha doğrusu ders programı diye birşey olmayacak..Adminden izin aldım, sonra adminlerin işine karışıyorsun demeyiniz...
~~ Lütfen eyer değil eğer, herkez değil herkes yazın.. Yanlış olmasın.. | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Adminler'e... Ptsi Ara. 24, 2007 7:13 pm | |
| bencede Mattéo iyi yaparsın çünkü cidden zor oluyo yetişmek . =) | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: Adminler'e... Ptsi Ara. 24, 2007 7:24 pm | |
| Ders Programini degistiriyorum.. | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Adminler'e... Ptsi Ara. 24, 2007 8:39 pm | |
| çok daha iyi olur cidden siteye üye olduumdan beri inekleyemdim | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminler'e... Ptsi Ara. 24, 2007 9:13 pm | |
| Degistirecegim; Simdi bu donemi hizli bitiriyoruz...Sinavlar baslayacak...Butun Profesorler Sinavlara baslayacak 2. donem yeni ders programiyla dersler baslayacak. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Adminler'e... Salı Ara. 25, 2007 4:46 pm | |
| Ya 2. donem degistircem dedim ya yenisi sonra.. | |
|
| |
| Adminler'e... | |
|