| PROFESORLER... | |
|
+3Brian Justin Black David Unicorn Maynard J. Lotthenburg 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: PROFESORLER... Salı Ara. 25, 2007 5:37 pm | |
| Aramizdan Prof. Onur Kırış ayrıldıgı icin, YENI BIR BITKIBILIM VE HUFFLEPUFF SORUMLUSU secimleri olacaktir.Isteyenler bana en az 100 kelimelik rp'lerini atsinlar. Ve ayrica Prof. Harry Potter ise Bicim Degistirme Dersini birakmistir.Onun icinde YENI BIR BICIM DEGISTIRME Profesor'u alinacaktir.Bu dersi isteyenlerde yukardaki gibi en az 100 kelimelik rplerini yollasinlar...
Not: Bu dersleri almak icin bir mesleginizin olmamasi gerekmektedir
| |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: PROFESORLER... Salı Ara. 25, 2007 5:56 pm | |
| Biçim değiştirmenin yanında bir de Gryffindor sorumluluğu alınmalı.Çünkü prof.Harry Potter Gryffindor sorumlusuydu. | |
|
| |
| Konu: Geri: PROFESORLER... Salı Ara. 25, 2007 6:51 pm | |
| Neden sadece prof.lugu birakti... | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: PROFESORLER... Perş. Ara. 27, 2007 7:08 pm | |
| | |
|
| |
Brian Justin Black 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: PROFESORLER... Perş. Ara. 27, 2007 11:20 pm | |
| proflüğü değil biçim değiştirme dersliğini biraktım 2.dönem ksks.dersiyle karşınızdayım | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: PROFESORLER... Perş. Ara. 27, 2007 11:22 pm | |
| Ya yanlız bir kural koyuldu...
~~ 1'den fazla rütbe olmasın diye... Hadi Bina Başkanlığı profesörlerinde olabileceği birşey ama müdürden profesör olamaz. Eğer kuralı bozarsanız herkesin bozması normal olur. O yüzden müdürlük ve profesörlük arasında bir karar vermeniz gerekir..
Yanlış mıyım? | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: PROFESORLER... Cuma Ara. 28, 2007 12:55 am | |
| Ya kusura bakmayın ama bunlar çok saçma gibi.Bir kişinin birden fazla rütbesi olması doğal.Ayrıca burayı sürekli film ve kitapla karşılaştırıyorsunuz ama burası Hp'ye yönelik olabilir fakat unutmayın burası bir site.Hem kitaba bağlı kalmak gibi birşey söz konusu olmamalı bence. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
| Konu: Geri: PROFESORLER... Cuma Ara. 28, 2007 4:28 pm | |
| Ne guzel gorevim var ya, zaten ben ayrimci degilim...Zaten sinav yaptim sinava sadece Amy Lee haric hic kimse girmedi 2 oaga kadar da girmezlerse ordagorduklei puanin yarisini bile zor gorecekler.... | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: PROFESORLER... Cuma Ara. 28, 2007 9:42 pm | |
| Huff.. u üstüme almak bana gurur verirdi ama siteye pek giremiyorum girersem site ve pc açık bn içerde test mania cılık yapıyorum.... | |
|
| |
| PROFESORLER... | |
|