Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
Konu: Geri: Hediyelik İmza ve Avatar Ptsi Ocak 14, 2008 4:48 pm
Melody Y. Black demiş ki:
Amy'cim... İlk yaptığım imzamı sana hediye ediyorum tatlıımm Çok kötü oldu ama nese İnşallah Beyenirsin
Çok süper olmuş ya... canım benim çok teşekkür ederim.
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
Konu: Geri: Hediyelik İmza ve Avatar Ptsi Ocak 14, 2008 5:29 pm
Amy Lee demiş ki:
Melody Y. Black demiş ki:
Amy'cim... İlk yaptığım imzamı sana hediye ediyorum tatlıımm Çok kötü oldu ama nese İnşallah Beyenirsin
Çok süper olmuş ya... canım benim çok teşekkür ederim.
Daha güzellerine Layıksın.. Bu ilk yapışımdı zaten.. Şimdi bi tane daha yaptm daha güsel oldu... Yine yaparım sana beenn
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
Konu: Geri: Hediyelik İmza ve Avatar Ptsi Ocak 14, 2008 5:31 pm