Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: L'Ombre aile alımları Cuma Ara. 28, 2007 10:06 pm | |
| Aile Adı: L'Ombre
Ailenin Başı: Searlus Quinn L'Ombre(eğer benden daha büyük biri katılırsa bu kısım değişir. Değişebilirse tabi.)
Aile Bilgisi: Fransa'nın eski ailelerindendir. Ancak zamanla dünyanı çeşitli yerlerine dağıldığından yok olma noktasına gelmiştir. Genelde birbirini tanımaz bu aileye mensup olanlar. Çünkü aile çok da yaygın olmasa bile dağınıktır.Birçok üyesi safkan delisi olmalarına rağmen bazı yarım kan L'Ombreler de vardır. Bu aileye mesup olanlar ya fransızdır ya da fransız kanı taşıyordur. Aile dağınık yapısı nedeni ile diğer safkan aileler tarafından genellikle küçümsenir(kopuk üyelere sahip olmayı yaygın sırdan aile olmakla karıştırmışlardır) ve asi olarak görülür. Üyelerinin karanlık tarafa yatkın olduğu görülmüştür. Ancak genelde bağımsız olmayı seçtiklerinden çoğunluk olarak ölüm yiyen olmaktansa kendine özgü karanlık büyücü olmayı seçmişlerdir. Bu ailenin safkan olan çekirdekleri genelde melezlerden ve mugglelardan nefret etse de bu herkes için geçerli değildir. Başlarına buyruk ve denetimsizdirler. Hırslı oldukları için de kendi alanında ünlü bir çok mensuba sahiptirler. Searlus'un bulunduğu çekirdek ise Fransa'da kalan kısmıdır ailenin. Bu çekirdekten tek İngiltere'ye taşınan Searlus olduğu için akrabalarını ya tanımıyordur ya da sonradan tanışıyordur. L'Ombre soyadını taşıyan kimse Fransa'dan gelme değilse Seralus'la yakın akraba değillerdir.
Aile Yeri: İngiltere, Fransa, Amerika, Macaristan, Romanya dolaylarında tanıdık mensupları vardır. Ancak hepsinin ırkı Fransa'ya dayanır.
Not: Hogwarts'da okuyan küçü kardeş de isterim Fransa'dan gelmiş olacak ama. | |
|
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: L'Ombre aile alımları C.tesi Ara. 29, 2007 3:04 pm | |
| Malikane acacagim ama resim yollasana bana..[msn adresini ver ordan yolla ya da buaya koy malikaeye koycam] | |
|
Sarah Kristin R. L'Ombre 1.Sınıf Rawenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Rp Partneri : Yok.Olmak isteyenleri abimin onaylaması gerek :) Mücadelede Tarafı : Asil ve soylu Fransız ailesi olan L'Ombre ailesi En Belirgin Özelliği : Ravenclaw 1.sınıf Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: L'Ombre aile alımları Paz Ara. 30, 2007 3:57 pm | |
| Ben bu aileye girmek istiyorum mümkünse.İsmimin Sarah K.R. L'Ombre olmasını istiyorum.Ayrıca hogwarts'da okuyan küçük kardeşin olabilirim istersen. | |
|
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| |
Sarah Kristin R. L'Ombre 1.Sınıf Rawenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Rp Partneri : Yok.Olmak isteyenleri abimin onaylaması gerek :) Mücadelede Tarafı : Asil ve soylu Fransız ailesi olan L'Ombre ailesi En Belirgin Özelliği : Ravenclaw 1.sınıf Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: L'Ombre aile alımları Paz Ara. 30, 2007 7:15 pm | |
| Benimde çok yakışıklı bir abim var(Bu Peter'a zaten bayılıyorum Heroes'den) | |
|