| Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. | |
|
+6David Unicorn Ashley Tisdale Euriel Jamie d'Estaign Marissa I. V. Gaunt Searlus Gaius L'Ombre Eragon James Black 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 12:36 am | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 12:38 am | |
| Beğğn saerhojjlukdaağn kurtulmaa jalıjıyoğuuum. Of zormuş sarhoş dilinde yazmak -_-' | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Marissa I. V. Gaunt
Mesaj Sayısı : 59 Rp Partneri : Bill T. Kaulitz Mücadelede Tarafı : Gaunt Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 1:27 am | |
| Bende hadee herkeze iyi yıllar hem bu gün içmicezde en zaman içcezz.... | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 1:39 am | |
| Yah o kdr içtim, cıx bi sarhoşluk belirtisi yok -_-" Bana başka bişi mi verdiler yoksa içki die xD | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| |
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 1:58 am | |
| Tabi Senin Düşüncen Canım ... | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 2:12 am | |
| Ya yemin ederim doğru söylüyorum.Bu zamana kadar yanlış olduğunu düşündüğüm hiçbirşey yapmamaya çalıştım.Ama gerçekten içki ağzıma zerre kadar koymadım.Size hayret ettim o zehiri nasıl içiyorsunuz diye ondan. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 2:30 am | |
| Ya ilk içtiğimde ağzıma aldığım yere boşaldı yani neyse iğrençti | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 3:30 am | |
| Ben mutluluk için değil damak tadı için giriyorum harama galiba. Şarabı gördüm mü canım kötü çekiyor böyle benim için çikolata falan gibi. Onun dışında içki içmem pek. Ben cidden sarhoşoldum onun taklidini yapıyordu ama 4 kadeh içtim en son kusacak gibi oldum bıraktım. Tadı hoşuma gitse de midem kaldırmıyor. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 3:38 am | |
| ya benim 1. kadehte başladı bulantı 6 kadeh içtimde kızlar size n'oluyor yani siz kızsını oturun oturduğunuz yerde | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 3:46 am | |
| Aaa ne demek size noluo, hayatta eksik kalmam ben | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 3:51 am | |
| olm asıl senin gibi velede noluyor zuhaha ben üniversiteliyim bira da içerim şarap da zuhaha | |
|
| |
Eragon James Black
| |
| |
Ashley Tisdale
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 4:48 am | |
| 2 sene sonra ben öyle kalacağım sanki ab-ı hayat içtim töbee neyse atarım haamı bebişim az mı çalıştık kazanacağım diye şunu. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 4:51 am | |
| arkadaş sarho şbende öyle ne dediğini bilmiyo en azından ben öyle değilim | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 4:57 am | |
| ne zamandan beri kendinden arkadaş diye bahsetmeye başladın? | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 4:58 am | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 5:03 am | |
| Aman neyini anlayacam ki. Sonuçta anlaşılır konuşamayacak kadar ayyaşa dönmüşsün küçüğüm zuhaha | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 1:03 pm | |
| biraz geç oldu ama olsun =) herkese iyi seneler =) | |
|
| |
Brian Justin Black 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 1:50 pm | |
| herkeze iyi yıllar mutlu seneler | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 2:25 pm | |
| | |
|
| |
Sarah Kristin R. L'Ombre 1.Sınıf Rawenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Rp Partneri : Yok.Olmak isteyenleri abimin onaylaması gerek :) Mücadelede Tarafı : Asil ve soylu Fransız ailesi olan L'Ombre ailesi En Belirgin Özelliği : Ravenclaw 1.sınıf Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. Salı Ocak 01, 2008 2:49 pm | |
| Herkese iyi ve mutlu seneler. | |
|
| |
Pheobê Jane Kaulitz
Mesaj Sayısı : 196 Rp Partneri : cık cık yok yok xD Mücadelede Tarafı : Kaulıtz Ailesi En Belirgin Özelliği : profesörüm Kayıt tarihi : 17/11/07
| |
| |
| Yeni Yılınız Kutlu Olsun.. | |
|