| En beğendiğin Harry Potter Kitabı? | |
|
+13David Unicorn Hilary Potter Debbié D. Devilish Lisa Murder Maynard J. Lotthenburg Mattéo G. F. Alacran Lisa Mina Gardenia Ronald Weasley Melody Y. Black Searlus Gaius L'Ombre Fred Tom Weasley Brian Justin Black Makoto Aino Matsuo 17 posters |
Harry Potter ve | Felsefe Taşı | | 3% | [ 1 ] | Sırlar Odası | | 3% | [ 1 ] | Azkaban Tutsağı | | 3% | [ 1 ] | Ateş Kadehi | | 12% | [ 4 ] | Zümrüdüanka Yoldaşlığı | | 24% | [ 8 ] | Melez Prens | | 18% | [ 6 ] | Ölüm Yadigarları | | 36% | [ 12 ] |
| Toplam Oylar : 33 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Makoto Aino Matsuo
Mesaj Sayısı : 53 Rp Partneri : Benimle Uğraşabilecek bir sevgili bulmak zor Mücadelede Tarafı : Matsuo [Japonya'nın karalık yüzü] En Belirgin Özelliği : Slytherin mezunu Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Paz Ocak 13, 2008 2:37 pm | |
| Evet hangi kitabı daha çok beğendiniz.?Ben Melez Prensi en çok beğendim. | |
|
| |
Brian Justin Black 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Paz Ocak 13, 2008 3:03 pm | |
| - Makoto Aino Matsuo demiş ki:
- Evet hangi kitabı daha çok beğendiniz.?Ben Melez Prensi en çok beğendim.
aynen | |
|
| |
Fred Tom Weasley 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 32 Rp Partneri : Ashley Potter Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : 1.Sınıf Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Paz Ocak 13, 2008 3:50 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Paz Ocak 13, 2008 5:34 pm | |
| Ben de gariptir ama Felsefe Taşını daha çok seviyorum ilk kitap benim için diğerlerinden ayrı. | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Ptsi Ocak 14, 2008 1:46 pm | |
| Ölüm yadirgarları dedim ama Zay da süperdi... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Ptsi Ocak 14, 2008 5:51 pm | |
| Zümrüdü Anka Yoldaşlığı çünkü en son o MELEZ PRENS ve ÖLÜM YADİGARLARInı daha okumadımmm okuduklarımdan bunlarr.. |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Salı Ocak 15, 2008 7:45 pm | |
| - Melody Y. Black demiş ki:
- Ölüm yadirgarları dedim ama Zay da süperdi...
aynen | |
|
| |
Lisa Mina Gardenia
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Rp Partneri : Öfff evde kalmak istemiomm (öhö öhö :( ) Mücadelede Tarafı : Henüz Y.O.K Kayıt tarihi : 14/01/08
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Salı Ocak 15, 2008 7:52 pm | |
| | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Salı Ocak 15, 2008 11:24 pm | |
| Ya bende ölüm yadigarları dedim ama ateş kadehide güzeldi. Çok fazla büyü vardı. Ve gerçekten sürükleyiciydi...(hepsi öylede xP) Yinede Ö.Y. | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| |
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Çarş. Ocak 16, 2008 8:17 pm | |
| | |
|
| |
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| |
| |
Hilary Potter 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Cuma Ocak 18, 2008 9:37 pm | |
| | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Paz Ocak 20, 2008 10:59 am | |
| Zümrüdüanka Yoldaşlığı ve Ölüm Yadigarlığı | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| |
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Perş. Ocak 24, 2008 9:05 pm | |
| - Makoto Aino Matsuo demiş ki:
- Evet hangi kitabı daha çok beğendiniz.?Ben Melez Prensi en çok beğendim.
Bencede | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Cuma Ocak 25, 2008 1:05 am | |
| Nedenini kendim bile bilmiorum ama ikinci kitap benim favorim. Daha bi bağlandım seriye ^^ | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Cuma Ocak 25, 2008 1:27 am | |
| Sebep Tom Marvolo Riddle olmasın? Benim filmlerini sevmeme etken olan kişicandır | |
|
| |
Jim Wainwright 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 34 Mücadelede Tarafı : Wainwright Ailesi Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Ptsi Ocak 28, 2008 12:31 am | |
| | |
|
| |
Bridget Iris Grawloat 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
| Konu: Geri: En beğendiğin Harry Potter Kitabı? Perş. Şub. 21, 2008 6:25 pm | |
| Ölüm Yadigârları en çok sevdiğim kitap. Aslında hepsinin benim için yeri ayrıdır, ama en son okuduğum kitap olduğu için 7. kitabı seçtim. Kafamın içinde kitaplar çorba oldu zaten =| | |
|
| |
| En beğendiğin Harry Potter Kitabı? | |
|