Arkadaşlar quidditch hazırlık maçları yapılacaktır.Takımların kurulmasını istiyorum.Tarihi ve saati belirteceğiz.Maçları nasıl yapacağımızı açıklayacağız...
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
Konu: Geri: Quidditch Maçı Çarş. Ocak 23, 2008 8:18 pm
Ama her takıma yeterli kişi yokki girmiyorlar:
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Konu: Geri: Quidditch Maçı Cuma Ocak 25, 2008 5:13 pm
OK ama ben snitch yakalama ile ilgili bir şey biliyorum.Zar atma bitince snitch adında bir mesaj yazıp herhangi bir yere gizliyeceğiz.Snitch'i nereye sakladığımızı ilk bulan Snitch'İ YAKALAMIŞ SAYILIR.
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
Konu: Geri: Quidditch Maçı C.tesi Ocak 26, 2008 3:03 am
Öylede var ama onun zar sistemi ile alakası olmadığı için biz zar sistemi ile yapacağız sen düdüğü çalıp başlatacaksın...Tabi öğrencilerde normal rp yapmayacaklar mesela
Sahaya geliyorum süpürgemle havalandıktan sonra Snitch'i aramaya başlıyorum...
gibisinden olacak...Her mesajda bir hamle yapabilirsiniz...Aksi taktirde hamlenin biri geçersiz olacak