| Harry Potter ile ilgili Fıkralar | |
|
+4Eva J. Akira Kaulitz ashley Potter Sofia ßoutella xd 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Harry Potter ile ilgili Fıkralar Cuma Ocak 25, 2008 6:59 pm | |
| Harry Pottre ile ilgili fıkraları buraya yazabilirsiniz. Hayri Hogwarts bekçisi Hamza'nın yanına gitti ve:
-Merhaba Hamza amca.Nasılsın?Görmeyeli yaşlanmışsın. Hamza: İyiyim de.Sen kimi yaşlanmış dion lan.Senin bacaklarını kırarım kereta.Küçüklüğünüde bilirdim senin sümüklünün tekiydin.
Hayri çok kırılır ve ağlamaya başlar.Yine sümükleri akmaya başlar.
Hamza: Yeter lan yeter.15 yaşına geldin hala sümüklüsün.Bahçemi sümükle doldurdun.Babanı da sevmezdim senin zaten.
der va Hayri'yi oradan kovar. | |
|
| |
Sofia ßoutella
Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 30 Rp Partneri : Oskiyano Evans :S En Belirgin Özelliği : DoKtOrUm =) Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Harry Potter ile ilgili Fıkralar Salı Ocak 29, 2008 3:19 pm | |
| | |
|
| |
ashley Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 31 Rp Partneri : Fred Tom Weasley (xD) :)) Canım ßenim Mücadelede Tarafı : POTTER En Belirgin Özelliği : 2. sınıf hufflepuff öğrencisi Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Harry Potter ile ilgili Fıkralar Cuma Şub. 01, 2008 1:24 pm | |
| | |
|
| |
Sofia ßoutella
Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 30 Rp Partneri : Oskiyano Evans :S En Belirgin Özelliği : DoKtOrUm =) Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Harry Potter ile ilgili Fıkralar Perş. Şub. 07, 2008 3:40 pm | |
| bunu sne mi yasdın intten mi buldun yha_??ama bnce böle biş yapmıalım alay edio gibi aatılmıalımda siteden | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| |
| |
Sofia ßoutella
| Konu: Geri: Harry Potter ile ilgili Fıkralar Cuma Şub. 08, 2008 10:08 am | |
| Bence harryi bu hale getirmeleri komik :S | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Harry Potter ile ilgili Fıkralar Çarş. Şub. 13, 2008 6:18 pm | |
| Gerçektende acaip saçma. xD hiçte gülemedim açıkçası... | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Harry Potter ile ilgili Fıkralar Perş. Şub. 14, 2008 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Harry Potter ile ilgili Fıkralar Perş. Şub. 14, 2008 8:26 pm | |
| Fena değil ama çok da komik değil hani, biraz saçmalığı var! | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Harry Potter ile ilgili Fıkralar Paz Şub. 17, 2008 1:20 am | |
| - Oskiyano Evans demiş ki:
- sen gül diye koymadık
anlaşılan ben güleyim diye de koymadın Denüzü aştın tebrikler | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Harry Potter ile ilgili Fıkralar Paz Şub. 17, 2008 1:23 am | |
| Bnm esprülerime laf yok :Y | |
|
| |
| Harry Potter ile ilgili Fıkralar | |
|