| Söğüt Ağacı | |
|
+11JoJo Weasley Eragon James Black Deny Fear Eva J. Akira Kaulitz Hilary Potter David Unicorn Francesca V. Panarello Ginny Elisabeth Potter Amy Lee xd Hermione Granger 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Salı Ocak 01, 2008 10:14 pm | |
| Üzücü,bak bunu gerçekten bir sır olarak söylüyorum.
bi süre sustu
Bende küçükken nefret ederdim onlardan aslında küçükken dediğime bakma geçen sene ve öncesi,bi gün evden çıkmıştım daha doğrusu kaçmıştım.biraz dolaşıp geri döncektim ama işte karşıma bi ö.y çıktı...gerisi meçhul
hep isteyrek olduğuuna inanmak istemişti ama gerçekler... oradan ayrıldı... | |
|
| |
marry Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 12:32 pm | |
| marry söğüt ağacının biras uzaktaki banklardan birine oturdu..bugünlerde morali biraz bozuktuu çok dalgındı. | |
|
| |
Sofia ßoutella
Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 30 Rp Partneri : Oskiyano Evans :S En Belirgin Özelliği : DoKtOrUm =) Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 12:34 pm | |
| Sofia hava almak için dışarı çıkmıştı söğüt ağacının yanındaki banklarda oturmakta olan birini gördü. Bu Marry di. Marry nin yanına gidip oturdu ve "Naber Tatlım " dedi gülümseyerek. Marry çok dalgındı ona bakarak "noldu seni üzen birşey mi var çok dalgınsın" dedi umutsuzca... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 128 Rp Partneri : yok ki :( bir anda oldu sandım.. Mücadelede Tarafı : potter En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 12:36 pm | |
| marry dr.sofiaya dönderek iyiyim siz nasılsınız dedi..daha sonra aslında bir çok konu var dedi.. beni üzen mutsuzcaa | |
|
| |
Sofia ßoutella
Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 30 Rp Partneri : Oskiyano Evans :S En Belirgin Özelliği : DoKtOrUm =) Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 12:42 pm | |
| Sofia hiç bir öğrencinin mutsuz omasıı istemiyoırdu. Marrynin mutsuz olması Sofia yı üzmüştü. MArry onun için çok kıymetli öğrencilerden biriydi. Marry iyiyim siz nasılsınız dmeişti. Sofia Marrye dönerek iyiyim fakat senin aklını kurcalayan şeyleri çok merak ettim. Her zaman yanındayım dedi Marrye bakarak... | |
|
| |
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 12:45 pm | |
| marry dr.sofianın bu davranışalını çok beyenmişti aslında sölemesem daha ii olu arkadaşlarla ilgilide dedi.mutsuzca bende kalsın dedi gülümsemeye çalışarak | |
|
| |
Sofia ßoutella
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 12:48 pm | |
| Sofia Marry i daha fazla zorlamak istemiyordu. Çünkü arkadaşları ile arasını bozmayı hiç istemiyordu. Marry artık 2. sınıf öğrencisiydi. Sofia Marry e bakarak "Eee dersler nasıl 2. sınıf zorluyormu seni" dedi gülümseyerek. Ama Marry çalışkan olduğundan her zorluğun üstesinden geleceğini biliyordu... | |
|
| |
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 12:53 pm | |
| marry gülümseyerek aslında daha dersler başlamadı ama bayağı zor olcak gibi bu sene dedi karamsarca dr.sofiaya bakarak sizin işleriniz nasıl gidiyor dedi merakla | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 12:54 pm | |
| rp out: Okul tatile girdi öğrencilerin okul arazisinde ne işi var? Bence artık devam etmeyin. Profesörler ve okulun hastane kanadında çalışan şifacılar hadi neyse ama öğrenciler evlerine gitmek için sabırsızlanmıyor mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 12:55 pm | |
| rp out ben bekli eve gitmicem | |
|
| |
Sofia ßoutella
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 12:57 pm | |
| Sofia Marry nin işler nasıl gidiyor sorusuna cevap vermeyi çok istemiyordu. Çünkü işler aslında kötü gidiyordu. Sofia Marry e dönerek "işler iyi tatlım ama öğrenciler kendilerini fazla derslere verdiğinden sık sık baş ağrılarıyla karşılaşıyoruz bunun yanında başka kötü bir şey yok öğrencilerin böyle olması beni üzüyor. dedi. ve Marry e dönerek "umarım senin de böyle bir rahatsızlığın olmaz dedi. Gerçi aklındaki düşünceleri fazla kafaya takarsa olabilirdide.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 1:02 pm | |
| marry gülümseyerek sanırım geçenlerde benimde böyle bir sorun vardı ama geçti dedi..sanırım benim artık gitmem lazım dr.sofia tekrar görüşürüz..dedi oradan hızlı adımlarla ayrıldı. rp out:özür güliz çıkmam lazım | |
|
| |
Sofia ßoutella
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 1:04 pm | |
| rp out: bneim ismim güliz değil SU........
Sofia MArry gittikten sonra yavaş aıdmlarla oradan ayrıldı ve odasına doğru yürümeye koyuldu... | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Söğüt Ağacı Paz Ocak 13, 2008 1:04 pm | |
| rp out: Okul arazisinde şu anda öğrencilerin rp yapması yasaktır farkında mısın bilmem ama imzamda Gariban DM yazıyor. Açılımı Dungeon Master'dır yani duel sonuçları düzenleyeceğim ve rplere karışacağım.(tam tanımı bu değil ama ben öyle diyorum) Bu durum devam ederse adminler ceza verecek. Haberiniz olsun dedim. | |
|
| |
| Söğüt Ağacı | |
|