| Öneriler | |
|
+8Mattéo G. F. Alacran Avril Lavigne Melody Y. Black xd Eva J. Akira Kaulitz Amy Lee Maynard J. Lotthenburg David Unicorn 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Öneriler Cuma Kas. 16, 2007 3:15 pm | |
| Site İçin Önerileriniz Varsa Buyrun... |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Öneriler Perş. Ara. 20, 2007 4:39 pm | |
| Quidditch takımında olanlarında başkanlar gibi nickinin altına yazılması gerekir bence. | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: Öneriler Perş. Ara. 20, 2007 6:07 pm | |
| Yha Rank'ta tek Profesorse Profesor,Seherbazsa Seherbaz Sifaciysa Sifaci, Gryffindor Bina Baskani ise ole yazar siz onu Imzaniza yazcaksiniz... | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneriler Perş. Ara. 20, 2007 6:07 pm | |
| Bie zaten Daha Quidditch'de oynayacak olanlar secilmediki..Secimler zaten 1. donemin sonunda olacak... | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 4:25 pm | |
| O zaman bizimkide seçilsin yha haksıslıkk. | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 6:31 pm | |
| bizimki tam seçilmedi ama hani seçmeler olsa kimler olur fln diye bi nevi rp içinde rp yani =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 6:42 pm | |
| Ya Quiddicht icim Bina Sorumlululari sececek sizi, siz hemen gelin guvey olmussunuz.. | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 6:54 pm | |
| bina sorumlusu seçiyo zaten | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 8:09 pm | |
| aritmansi dersi aslında 3. sınıfa kadar yok.Bide 3.sınıfa geçince ders seçicez deil mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 8:12 pm | |
| Nasil 3. sinifta zaten Aritmansi.. | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 8:27 pm | |
| biz aritmansi dersine giriyoruz ama gerçi girelim bnm için farketmez. peki 3.sınıfta derslerimizi kendimiz seçicez de mi? | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 8:30 pm | |
| çok farkeder ben şahsen sayısız bi dünyayı tercih ederim 3.sınıfa kadar burdada olmasın!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 8:32 pm | |
| - David Unicorn demiş ki:
- biz aritmansi dersine giriyoruz ama gerçi girelim bnm için farketmez.
peki 3.sınıfta derslerimizi kendimiz seçicez de mi? Secmeli ders ler var tabe onlardan secceniz Duyurularda var bak istersen | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 8:42 pm | |
| | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 8:57 pm | |
| quidditch takımını profesör seçmeli bence gerçek takımı ve quidditch bilgisin en iyi profesörler bilir | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 8:58 pm | |
| | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 8:59 pm | |
| | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ara. 21, 2007 9:01 pm | |
| farketmez bnm için =) aslında haklı olabilirsin ama harry potter da bina başkanları seçiyo | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneriler C.tesi Ara. 22, 2007 11:27 am | |
| Bina sorumlulari sececek ve 1. donemin sonunda yane 2. sinifa geldiginiz zaman. | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Öneriler C.tesi Ara. 22, 2007 3:10 pm | |
| - Prof. Bill T. Kaulitz demiş ki:
- Bina sorumlulari sececek ve 1. donemin sonunda yane 2. sinifa geldiginiz zaman.
Ya çok geç olmazmı yani.Biraz daha erken olsun bence ama siz bilirsiniz. | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: Öneriler C.tesi Ara. 22, 2007 3:31 pm | |
| Öğrencilere biraz daha dikkatli olup kayıt yaptırdıkları derslere katlmasını istiyorum bir de Rp DERHANESİNE... ARKADAŞLAR HERKES GÖNDERİCEK RP... YETKİLİLERDE... LÜTFEN İŞİMİZİ ZORLAŞTIRMAYIN... BİZ SİTENİİN KALİTESİNİ YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUZ... BURADAN DA RP GÖNDEREN ARKADŞLARA TEŞŞEKKÜR..DERSHANYE GİRİP GİRMEYECEĞİNİZ YAZMAKTADIR... | |
|
| |
Avril Lavigne
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 30 Rp Partneri : eh zamanla oda olur Mücadelede Tarafı : yok En Belirgin Özelliği : Ravenclaw Mezunu Kayıt tarihi : 28/11/07
| Konu: Geri: Öneriler C.tesi Ara. 22, 2007 4:01 pm | |
| Aklıma bir fikir geldi ama nasıl olur bilmem.Bakın rp dershanesinde görevli arkadaşlarımız ders veriyor.Bir de bence yapılan rp leri kontrol eden bir görevli olmalı.Çünkü başka yerlerde daha çok rp yapılıyor.Bu göze alınarak görevli kişileri uyarır veya dershaneye rp yazmasını fln söyler.Yani daha iyi olur gibi düşündüm. | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: Öneriler C.tesi Ara. 22, 2007 4:13 pm | |
| Bunu zaten müfettişler yapıyor diye biliyorum ben...Dersi incelemek istiyorlar bi de rp dersi alması gerekenleri yazıp dershaneye yollaması gerek bence... Müfettişler ilgilenirseniz sevinirim... | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Öneriler C.tesi Ara. 22, 2007 4:16 pm | |
| - Prof. Melody Y. Black demiş ki:
- Bunu zaten müfettişler yapıyor diye biliyorum ben...Dersi incelemek istiyorlar bi de rp dersi alması gerekenleri yazıp dershaneye yollaması gerek bence...
Müfettişler ilgilenirseniz sevinirim... Tamam da müfettişler okul içi.Galiba Prof. Avril okul dışı demek istedi.Bencede olsun çok iyi olur. | |
|
| |
| Öneriler | |
|