| Öneriler | |
|
+8Mattéo G. F. Alacran Avril Lavigne Melody Y. Black xd Eva J. Akira Kaulitz Amy Lee Maynard J. Lotthenburg David Unicorn 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Öneriler Ptsi Ara. 31, 2007 7:19 pm | |
| Evet ama adminler dersliklere admin yapmadı beni. Dolayısıyla kontrol etmiyorum..
Her neyse ben rehber profesörlüğün kaldırılmasını öneriyorum. Zaten bölüm başkanları rehber profesör sayılır.. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Öneriler Ptsi Ara. 31, 2007 8:07 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Öneriler Çarş. Ocak 02, 2008 9:16 pm | |
| Bence bu sitede rplerin düzelmesi ve daha zevkli ilginç rpler yapılabilmesi için birer DM benzeri birşey olmalı. (Bu kişi rp kurallarını bilen biri ve deneyimli biri olursa daha iyi olur tabi) Dmlerin görevleri genelde rpsi kurallara uymayanı uyarmak ve ona rpyi öğretmektir. Yani rp dershanesinin daha kapsamlı hale getirlmişidir.(çünkü site içerisinde kasmadan chat gibi rp yapan biri bile kendini azıcık kasarak ve zaman harcayarak uzun uzun ve düzgün rp yazabilir) Ayrıca bu kişilerin diğe bir görevi kurguyu düzenlemek olduğundan (adminler öncelikle denetleyecek bu kurguları ya da direk kurgu yönetimini DMye devredebilirler tabi) Bu sistemin birçok rp sitesinde işe yaradığını gördüm şahsen. (Bu arada iyi rp yapmak uzun uzun yazmak değildir. Olayın akışına uygun, kendi kafasına göre güçlerle kurgu dışı fantasyaya dalmadan yapılan, yazım kurallarına uyan, doyurucu tasvirlere sahip, kurgu denetimi tutarlı olan ve okunuşu akıcı kişinin kendisinin de zevk aldığı rplerdir iyi rpler unutmayalım.)
Ama benimki sadece öneri site böyle de iyi idare ediyor. | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Öneriler Çarş. Ocak 02, 2008 9:24 pm | |
| Ben olabilirim Dm | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Öneriler Çarş. Ocak 02, 2008 9:30 pm | |
| - Searlus Gaius L'Ombre demiş ki:
- Bence bu sitede rplerin düzelmesi ve daha zevkli ilginç rpler
yapılabilmesi için birer DM benzeri birşey olmalı. (Bu kişi rp kurallarını bilen biri ve deneyimli biri olursa daha iyi olur tabi) Dmlerin görevleri genelde rpsi kurallara uymayanı uyarmak ve ona rpyi öğretmektir. Yani rp dershanesinin daha kapsamlı hale getirlmişidir.(çünkü site içerisinde kasmadan chat gibi rp yapan biri bile kendini azıcık kasarak ve zaman harcayarak uzun uzun ve düzgün rp yazabilir) Ayrıca bu kişilerin diğe bir görevi kurguyu düzenlemek olduğundan (adminler öncelikle denetleyecek bu kurguları ya da direk kurgu yönetimini DMye devredebilirler tabi) Bu sistemin birçok rp sitesinde işe yaradığını gördüm şahsen. (Bu arada iyi rp yapmak uzun uzun yazmak değildir. Olayın akışına uygun, kendi kafasına göre güçlerle kurgu dışı fantasyaya dalmadan yapılan, yazım kurallarına uyan, doyurucu tasvirlere sahip, kurgu denetimi tutarlı olan ve okunuşu akıcı kişinin kendisinin de zevk aldığı rplerdir iyi rpler unutmayalım.) Ama benimki sadece öneri site böyle de iyi idare ediyor Gerçekten çok akıllıca.Searlus'a katılıyorum.Ayrıca rp'de ''Nbr ya nslsn?'' gibi yazılara sinir oluyorum.Ya tamam normalde bende kısaltarak yazıyorum ama rp yapıyorsun.Nasıl okulda kompozisyon yazarken kısaltamıyorsan rp'de de kısaltmalar ortadan kalkmalı bence. | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Öneriler Çarş. Ocak 02, 2008 9:43 pm | |
| seviyorum seni yaa amy (Evanescence fanı olman da bunda bir etmen) | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Öneriler Çarş. Ocak 02, 2008 9:52 pm | |
| | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Öneriler Çarş. Ocak 02, 2008 11:19 pm | |
| Bunun yanında öğrenciler garip bir biçimde okul döneminde domuz kafasına falan gidebiliyorlar. Okuldan nasıl çıkıyorlar orası meçhul. Bir de şu Hogwarts'ta cisimlenme olayı çok saçma. Hogwarts'ta cisimlenmek yasak ve hala anlayabilmiş değilim ÖYler nasıl oluyor da girebiliyorlar okula. Hayır, hadi diyelim ki -olur ya kurgu gereği falan- baskın yapılcak Yasak Orman'a gidilir ordan okul geçilir ya da ne bileyim bir yolu bulunup okula baskın düzenlenir -kesinlikle okula puff diye cisimlenilmez- Yok o da değil, salt muhabbet için ÖYler okul bahçesine gidiyorlar. Arkadaşlar madem burası HP Rp sitesi, okul açıkken hiç bir öğrenci okul dışına çıkamaz, katiyen. Hogwarts'ta cisimlenmek yasaktır ve ÖYler Hogwarts'a öyle muhabbet etmek için giremezler. ^^ | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Öneriler Perş. Ocak 03, 2008 12:14 am | |
| Tamam canım zaten böyle Birş şey Olması Mümkün Değil | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Öneriler Perş. Ocak 03, 2008 12:20 am | |
| Yasak ormana bile gidilmez okula gitmek için malfoyun dolabı gibi birşey lazım anca o da içerden birini gerektirir. Daha önce okula giren ö.y.ler ya profesördü ya profesörün kılığındaydı. Yasak orman da Hogwarts arazisinde ama tabi bağıran baraka değil. (zaten sirius black araziye girmek için orayı kullanmadı m?) İşte bu tür şeyleri önlemek için DM lazım bence. Efe neyin olması mümkün değil dedin? Ben anlamadi mösyö (fransız aksanı taklidi anlayan anladı) Yaw cidden okul dönemindeler mi? Tatilegirdiklerini sanıyordum gerçi sınav dönemi neyse üff kafa karıştı bende iyice
En son tarafından Perş. Ocak 03, 2008 12:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Amy Lee
| |
| |
Eragon James Black
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Öneriler Perş. Ocak 03, 2008 12:32 am | |
| Süpersin olm bu arada zar sistemi sadece duellerde kullanılacak değil mi? Biliyorum sistemi ama anca bir kere o sistemle oynayabildim. (hem msndey hem de sitedeydi o da muhaha ) | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Öneriler Cuma Ocak 04, 2008 10:44 pm | |
| Aile başlarının öğrenci olması biraz saçma olmamış mı? Mesela Weasley Ailesi, başı Ronald Weasley, öğrenci. Bence bu yetki ondan alınıp ailedeki bir yetişkine verilmeli. Mesela Dr. Jojo Weasley ya da ailede başka yetişkin varsa ona. ^^ | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Öneriler C.tesi Ocak 05, 2008 12:11 am | |
| Tamam önerin içni Saol... | |
|
| |
| Öneriler | |
|