| Şikayetler | |
|
+13Brian Justin Black Mattéo G. F. Alacran Melody Y. Black xd David Unicorn Lolita Sarah M. Weasley Debbié D. Devilish Ginny Elisabeth Potter Francesca V. Panarello Eragon James Black Amy Lee Maynard J. Lotthenburg Kioko Y. Devilish 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Şikayetler Cuma Kas. 16, 2007 3:16 pm | |
| Siteden Rahatsızlıkmı Duyuyorsunuz,Sıkıntınızmı Var Buyrun... |
|
| |
Kioko Y. Devilish
Mesaj Sayısı : 58 Rp Partneri : Yoq isteyen vasa lejanta yassın :) Mücadelede Tarafı : Devilish En Belirgin Özelliği : Profesörüm Kayıt tarihi : 24/11/07
| Konu: Geri: Şikayetler Perş. Ara. 06, 2007 12:56 am | |
| neden tılsım haftada 1 ders acaba?? | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: Şikayetler Perş. Ara. 06, 2007 4:56 pm | |
| Cunku secmeli ders bi dakka simdi aciklayici bi topic acacam bekleyin!!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetler Çarş. Ara. 19, 2007 2:54 pm | |
| Ya benim birsikayetim var ve buda Yazım larda Ozellikle Onur Kiris hep "HERKEZ "DIE YAZIYOR AMA OYLE DEGIL " HERKES " DIYE OLACAKTIR....Turkceniz kac bilmiyorum valla... | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Çarş. Ara. 19, 2007 3:22 pm | |
| Ya Ben Onur Kırış'ı çok seviyorum çok iyi.Ama bence profesör görevini iyi yapamıyor.Gördüğüm kadarıyla pek ders işlemiyoruz ve bize verilen ödevin dersle alakası falan da yok.Belki bana kızacak ama Onur Kırış rp dersi görene kadar bence geçici olarak başka biri baksın Bitkibilime.Yani ders öğrenemiyoruz. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Şikayetler Çarş. Ara. 19, 2007 3:34 pm | |
| 1)kusura bakmayın ama onun fantastik dünyayla alakası yok 2)Rp bilmiyor 8bazı öğrenciler bile ondan daha iyi yapıyor] Yani Amy Lee doğru söylüyor... | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Çarş. Ara. 19, 2007 6:06 pm | |
| Ya aritmansi yetenek isteyen bi ders bence onun seçmeli ders olması gerekli (bu arada bu ders programını bizim siteden almışsın.ayıp:D) | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Şikayetler Çarş. Ara. 19, 2007 8:13 pm | |
| Ya bu sefer çok darıldım.Prof. Onur Kırış saçma sapan bir neden yüzünden Bitkibilim dersinde Ginny hariç herkese İfrit verdi.Hemde haksız yere İfrit aldık.O kadar derse katılıp ödev yapıyoruz.Ya prof değişsin ya da ben çıkacağım dersten.Ben derse bilgi öğrenmek için girdim boş yere ifrit almak için değil. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Çarş. Ara. 19, 2007 8:34 pm | |
| arkadaşlar darılmayın ama hepinizin rplerini okudum...özellikle bazı arkadaşlar sadece 2 satır bile yazmadan bırakmış,diğerlerş isa tanıtım yapıp direk eklemiş...bence dikkat ederseniz görürsünüz..sizide kırmak sitemiorum ama yanlış anlamayın...... | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Şikayetler Çarş. Ara. 19, 2007 8:38 pm | |
| Ya ben zaten bundan sonra alıntı falan yapmayacağım.Kısa mısa kötü puan almak da umrumda değil.Madem öyle istiyorlar öyle olacak napalım.Ama herkes rp de özgürdür kural böyle ve kısıtlanamaz. | |
|
| |
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| |
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Şikayetler Çarş. Ara. 19, 2007 8:56 pm | |
| Peki profesör hatrınıza konuyu irdelemiyorum.Prof. Onur Kırışa biraz darıldığım nokta, bize önce söylemesi gerekirdi ve bunu söylemedi. | |
|
| |
Lolita Sarah M. Weasley 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 32 Rp Partneri : Henüz yok En Belirgin Özelliği : Hufflepuff 1.Sınıf Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Çarş. Ara. 19, 2007 9:01 pm | |
| Ben daha yeni üye oldum ama ilk baktığım yer Onur Kırış'ın dersi oldu.Bence gerçekten ders rp'si değil.Notlar için birşey demiyorum.Daha yeni üyeyim ve bilmiyorum kimin kime ne verdiğini.Ama iyi bir rp yapan ve seven olarak Bitkibilim derslerindeki ders rp'leri kötü.Kimse kırılmasın ama gerçekten kötü. | |
|
| |
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Çarş. Ara. 19, 2007 9:33 pm | |
| Ya Beyza sana birşey söylemedik.Kendini savunurken bizide kötülüyorsun.Ben kendi adıma konuşayım.Ders rpmi yaptım ayrıca ek bilgi verdim.Ama Prof Onur bana benim söylediklerimi kopyala yapıştır yollamışsın dedi.Buna ne diyeceksin Beyza. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Çarş. Ara. 19, 2007 10:47 pm | |
| meraketme cnm...kusura bakma ben sizi kötülemek istemedim...kaan a da söledim ...merak etmeyin...kusura bakmayın..özür dilerim... | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Perş. Ara. 20, 2007 4:36 pm | |
| benimde bi şikayetim var=) madam malkins'in cüppe dükkanı nieye var ki hi konu yok orda =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetler Perş. Ara. 20, 2007 6:04 pm | |
| Yha sahibi varmi-ki konusu olsun biraz zekanizi kullanin... | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Cuma Ara. 21, 2007 8:47 pm | |
| aritmansi zorunlu ders diye gözüküo ve biçim değiştirme seçmeli diye gözüküyo saçma olmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetler C.tesi Ara. 22, 2007 11:24 am | |
| Zorunlularda zaten Bicim degistirmede scmeli Zaten 1. siniflar tum derslere girmek zorundalar.. 2. sinifta secmelilerden 1 tanesini secceksiniz. | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Şikayetler Paz Ara. 23, 2007 10:25 am | |
| Hogwarts Yüksek müfettişi adminlerin bile işine karışıyor. | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Paz Ara. 23, 2007 12:40 pm | |
| Kimse derse girmiyor özellikle derse kayıt yaptıranlar... Bakın binanızdan puan kırmak zorunda kalıcam artık lütfennn... | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Şikayetler Paz Ara. 23, 2007 12:40 pm | |
| Pardon ne demek bu? İşlerine karışmıyorum. Eğitime hızlı geçtikleri için biraz ara vermelerini önerdim. Oraya öneriler diye başlık açılmış bu da benim önerim... | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Şikayetler Paz Ara. 23, 2007 3:27 pm | |
| her yere siteyle ilgili görüş belirten benmiyim?Yok site ölür yok okulu kapatalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetler Ptsi Ara. 24, 2007 12:06 am | |
| Benim sikayetim, hep Onur Kırış saçma nedenlerden dolayi adminligimi aliyor ve siteyi kendissinin oldugunu saniyor, bu yuzdewn gereginin yapilmasini istiyorum Ozellikle Hogwarts Yuksek mufettisinin ilgisini bekliyorum... | |
|
| |
| Şikayetler | |
|