| Şikayetler | |
|
+13Brian Justin Black Mattéo G. F. Alacran Melody Y. Black xd David Unicorn Lolita Sarah M. Weasley Debbié D. Devilish Ginny Elisabeth Potter Francesca V. Panarello Eragon James Black Amy Lee Maynard J. Lotthenburg Kioko Y. Devilish 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şikayetler Ptsi Ara. 24, 2007 1:46 pm | |
| 1-bu sitenin sahibi deilim ama ferdi beni yaptığı için sitnin güsellliğinden sorumluyum eğerki sitede herhangi bir hhuzursuzluk varsa veyaz sitenin ağır çalışmasını sağlayan bir etken varsa o konuları siler yeniden açılması makül konuları açar ve üyelerin oldukları yerden devcam etmesini sağlarım ayrıca sen konularım gitti die kızmıyorsun bana mesaj sayın azaldı die kızıyorsun çünkü hemen hemen herkezin konusunu sildim snn sadece 2 konunu sildim bilmek istiyorsan sölim 5 konuda kendimkini sildim ve serbest bölge rahatladı bir insana taşıyamadığı bir yük verirseniz adam geberir bende bu siteyi insan niyetine sayıyorum ve sitenin kapanmaması için uğraşıyorum |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Ptsi Ara. 24, 2007 1:50 pm | |
| Ya bişye sorucam Prof. Bill T. Kaulitz neden adminlikten çıktı veya çıkarıldı acaba? | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| |
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Şikayetler Ptsi Ara. 24, 2007 6:10 pm | |
| Ya pardonda söylediğim şeylere adminler bir şey demiyor, seni ne ilgilendirirki.. Ben siteye yazdığım şeyleri zaten adminlede konuşuyorum... | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Ptsi Ara. 24, 2007 6:29 pm | |
| 100 tane mesaj sayım niye silindi? | |
|
| |
Brian Justin Black 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: Şikayetler Cuma Ara. 28, 2007 4:19 pm | |
| bazı konuları silince msjlarda silindi.Çünkü site yavaşlamaya başladı. | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Cuma Ara. 28, 2007 9:48 pm | |
| | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler C.tesi Ara. 29, 2007 10:20 am | |
| Hogwarts RPG 'nin latında Herkezi bekliyoruz yazıyo yazım hatası. Herkesi olmalı | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler C.tesi Ara. 29, 2007 8:03 pm | |
| Yha bu sitede neden Bağıran baraka bahçede. | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler C.tesi Ara. 29, 2007 9:11 pm | |
| Çünkü canımcım bağıran barkaya bahçedeki şamac sğtten girilebiliyor. Hogsmeadle Hogwarts o kadar da uzak değil aslında bir birine. Tünelden gitti ya Harry şu izin alamadığı bir gezide. Tünelin büyü ile kısaltılmış olduğu da kitabın hiçbir yerinde de yazmıyordu ayrıca. | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Paz Ara. 30, 2007 8:04 pm | |
| Zaten kendin söyledin şamarcı söğütten giriliyor tünele ama bahçede dolaşıp bir yere gitmiyor oradan Hogsmeade'deki bağıran baraka'ya gidiyor. | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Paz Ara. 30, 2007 9:06 pm | |
| Dükkanlara mı eklesinler yani -_-' Hogsmead diye özel bir yer olsa hadi neyse de olabilecek en mantıklı yer burası olmuş işte. | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Şikayetler Ptsi Ara. 31, 2007 8:16 pm | |
| Ya belki saçma bir şikayet olacak ama ben yine de belirtmek istiyorum.Yapılan rp'lerin nedense çok uzun olması bekleniyor.Ama herkes her zaman uzun rp yapamayabilir.Veya aklına birşey gelmez.Ben en azından beş satır kuralı koyulsun diyorum.Bana kalırsa bir rp de uzunlık değil betimleme imlalar ve yazımlar daha önemli fazla uzun olmasa da olur.Yani benim istediğim rp'de fazla uzunluk kuralı kalksın.Ama bilemiycem tabi. | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Şikayetler Ptsi Ara. 31, 2007 11:54 pm | |
| tabi bir cümlelik rp de saçma geliyor bana ben de normalde uzun yazarım ama hızlı olsun rp hızlı gelişsin çok gecikmeyin diye kısa tutuyorum seni onaylıyorum ama betimlemesiz tek cümlelil rpleri değil o tür rpler duellerde mümkün olabilir ancak. | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Salı Ocak 01, 2008 2:31 am | |
| Yah, şu ÖYlerin meslek sahibi olma hakkı verildi mi? Lütfen verilmiş olsun ve dükkan alımlarında bir kişinin aynı anda üç dört dükkanın sahibi olması biraz haksızlık olmuyor mu? Bize alacak dükkan kalmadı mesela | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| |
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Şikayetler Salı Ocak 01, 2008 2:36 am | |
| Yok bis kesin kardeşis xD | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| |
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: Şikayetler Salı Ocak 01, 2008 2:45 am | |
| İki dakkada yasdın yönettin oynadık zuhaha, yok anam ben Searlus'u sana bırakıorum -_- | |
|
| |
Ashley Tisdale
| |
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Şikayetler Salı Ocak 01, 2008 2:36 pm | |
| Ya kısa rpleri bend esevmiyorum ama çok uzun olması da zor oluyor.Yani ben uzun yazabilirim ama geç oluyor. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Şikayetler Salı Ocak 01, 2008 2:39 pm | |
| Oda Rpnin özü zaten ama bazen yani işimiz oluyor acil çıkmammız gerekiyor o zaman kısaltıyoruz... | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Şikayetler Salı Ocak 01, 2008 2:44 pm | |
| Benim istediğim sadece satır kuralı koyulsun.Meslea beş veya üç satır kuralı konursa daha iyi olur. | |
|
| |
| Şikayetler | |
|