| Taşlık Deniz Kenarı | |
|
+19Sofia ßoutella Ashley Tisdale Eragon James Black marry Potter Hilary Potter Hannah Montana xd David Unicorn Eva J. Akira Kaulitz Deny Fear Breeze Angelina Potter Shaina Twain Ronald Weasley Ginny Elisabeth Potter Jim Wainwright Amy Lee Avril Lily S.Gaunt Francesca V. Panarello Vanessa Potter 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jim Wainwright 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 34 Mücadelede Tarafı : Wainwright Ailesi Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 2:18 am | |
| Jim içinden " uf " dedi. " Ya öle oldu.elin aırmış yani kaç erkek dövdün böle " Dedi. | |
|
| |
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 2:19 am | |
| Lily "Abartma ya...Çok acımadı ya?" diyerek meraklı ve endişeli gözlerle Jim'in vereceği cevabı bekledi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 34 Mücadelede Tarafı : Wainwright Ailesi Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 9:04 am | |
| Jim " Yoo acımadı " Dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 6:18 pm | |
| Lily, "İyi o zaman.Ben artık gideyim.Eğer sende geliyorsan birlikte gidelim" diyerek ayaklandı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 9:35 pm | |
| Jim " yok ben gelmicem biraz daha burda takılacam " dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 9:38 pm | |
| Lily, "Tamam.Ben gidiyorum çok üşüdüm.Sende fazla takılma buralarda üşütürsün sonra" diyerek göz kırptı.Sonra oradan ayrıldı.Bir arada arkasını dönüp el salladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 10:00 pm | |
| Jim " Görüşürüz " Dedi.oda bi süre bekledikden sonra oradan ayrıldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 10:33 pm | |
| Lily, odasından buraya geldi.Biraz gölün kenarında dolaştı.Sonra yorulduğunu fark ederek oturacak bir yer bakındı.Taşlık deniz kenarı ona uygundu.Taşların üzerine oturdu.Ve sonra denizin o eşsiz maviliği izlemeye koyuldu. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 10:37 pm | |
| Ginny,uzun bir geziden sonra taşlığa geldi...Çok yorulmuştu..Hmen kendine bir yer buldu..Tam oturucakken ileride Fiona 'yı gördü...Sessizce onun yanına gitti... ''meraba tatlımm..buarada tek başına napıyorsun şeker...'' dedi ve Fiona'yı sıcak yanaklarından öptü... | |
|
| |
| |
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 10:44 pm | |
| Ginny bir anda Fiona'yı gıdıklayıp kendisi de kıkır kıkır gülmeye başladı... ''tabii göremezsinn..benim gibi tatlı,masum ,çalışkan bir öğrenci buralarda napsın...Sevgili buldum..merak etme..senden bizim binadan Ron'u kapmışsın..seni cadı senii...'' dedi ve gülmeye devam etti..Fiona'yla ilk tanıştıklarında kavga etmişerdi ama şimdi çok iyi geçiniyolardı...Sanki birbirlerini tamamlıyorlardı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 10:47 pm | |
| Lily, artık kırılmıştı gülmekten. "Evet kaptım.Ama ne yapayım...Çok tatlı...Gördüğüm an aşık oldum.Ayrıca seninki hakkında bi fikrim yok." dedi.Meraklanmıştı. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:05 pm | |
| Ginny yine bir kahkaha attı ve Fiona'yla gülmeye başladılarr... ''şeker benimki diye bişiy yok ki...ben bulurum bir iki tane...ama okulda hiç şöle göze çarpan yok ki...bulsak bulamıoruz da zaten ilk günler komple derskolik olduk...'' dedi ve Fiona'nın ve kendisinin de turuncu saçlarını çekti... | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:10 pm | |
| Lily, Ginny'ye tekrar gülümsedi. "Ya ikimizde turuncuyuz.Çok ortak yönümüz var.Ayy yerim ben seni...." diyerek Ginny'nin yanaklarını sıkmaya başladı.Bir yandan da gülmekten kırılıyordu. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:14 pm | |
| Bir anda Ginny'le Fiona yanak sıkma yarışına girmiş gibi birbirlerinin yanaklarına yapıştılar..Çok komiklerdii...Hemen kendilerini çimenlere attılar... ''hyr ben yerim senii..sen beni yiyemezsin şeker..''' diyerek kıkır kıkır gülüyorlardı..Artık ikisi de gülmekten çatlıcaktı.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:16 pm | |
| Lily'nin saçı başı dağılmıştı.Ginny'ninde ondan aşağı kalır bir yanı yoktu. "Yaa...Saçlarımın haline bak.Berbat oldu.Ya şimdi Ron gelirse..." diyerek saçını başını düzeltmeye başladı.Biryandan da hala gülüyordu. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:19 pm | |
| Ginny Fiona'nın saçlarına bakıp acayip kkomik bir kahkaha attı...Sonra cebindeki aynayla kendi saçına bakıp gülmeye başladı... ''harbidden yaaa..gören bizi deli sancak...Ron gelirse ayvayı yedin..seni terkeder valla..al şu aynayı saçını düzelt..'' dedi ve aynayı Fiona'ya uzattı..Aynı anda elleriyle kendi saçını yapıyordu.. rp out=cnm ben çıkıorum yarın devam ederiz by..mucx | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:20 pm | |
| "Geldim bile" dedi ron sırıtarak "selam kızlar coşmuşsunuz bakıorum" | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:21 pm | |
| Jim yine olduğu gibi sıkılmıştı bütün gün okulu gezmekden yorulmuştu şimdi okulu biraz daha iyi tanıyordu gölde dinlenmeye karar verdi ve göle gitti deniz kenarında dün tanıştığı fiona ve yanında bi kız daha vardı yanlarına gidip: " Selam " Dedi gülümseyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:22 pm | |
| out:tamam canım öptüm. in: Lily, Ginny'nin aynasını aldı.Sonra saçlarını iyice düzeltti. "Sağol." diyerek aynayı Ginny'ye geri verdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:23 pm | |
| Lily, Ron'u sonradan farketmişti.Birden etrafını heyecan bastı.Sonrada Jim'i gördü. "Selam Ron.Selam Jim.Nasılsınız?" dedi. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:23 pm | |
| Ginny hala kıkır kıkır gülüyorve kasıklarını tutyordu....Ron'A dönerek ''ne coşması biz çok usluyuz..sana da slmm'' dedi ve yeni gelen çocuğa baktı ..Ron'a göz kırptı ve Fiona'yla gülmeye devam ettiler... | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:25 pm | |
| Jim " iyiyim ya sen " Dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:25 pm | |
| Lily, Ginny'e dönerek, "Ginny, bu Jim." dedi Jim'i gösterek. "Jim çok iyi bir arkadaştır." Sonra Jim'e döndü. "Bu canım arkadaşım Ginny'dir.Çok iyi bir kızdır.Akıllıdır.Usludur.Güzellldir." dedi ve gülmeye başladı. | |
|
| |
| |
| |
| Taşlık Deniz Kenarı | |
|