| Taşlık Deniz Kenarı | |
|
+19Sofia ßoutella Ashley Tisdale Eragon James Black marry Potter Hilary Potter Hannah Montana xd David Unicorn Eva J. Akira Kaulitz Deny Fear Breeze Angelina Potter Shaina Twain Ronald Weasley Ginny Elisabeth Potter Jim Wainwright Amy Lee Avril Lily S.Gaunt Francesca V. Panarello Vanessa Potter 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:29 pm | |
| ron daha önce görmediği çocuğa baktı "selam" dedi "adın jim demek bnde ronald - ron yani" | |
|
| |
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| |
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:39 pm | |
| "iyi" dedi ron bu konuyu konuşmak istediği pek sölenemezdi durdu göle baktı snra kafasınıı lily ye çevirdi "bak aslında dün yaptığın çok aptalcaydı yani - yani ne biliyim bi prof.un ve kendisinden pek haz etmediğim bi kızın yanında bni öpmenden pek hoşlanmadım ne biliyim işte sninle ilk öpüşmemizin daha özel bi ortamda olması daha ii olmazmıyıdı sncede"bir çırpıda sölemişti bunları söledikten snra kafasını göle çevirdi aslında lily nin yaptığı şey hoşuna gitmiti yinede çok ani olmuştu hemde bi profesörün önünde "amaan" die düşündü ron "kes artık beyin söledin rahatla işte nie aynı şeyleri söleyip duruosunki" ... "deliriyomuyum yaw kendş kendime konuşuorum artık" die içinden geçirdi snra bütün bunları bi yana bırakıp kendini şöle bi silkeleyip lily ye döndü ve onun söliceklerini dinlemeye koyuldu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:42 pm | |
| Lily, Ron'un bunları söyleyeceğini tahmin etmişti. "Biliyorum.O yüzden senden özür dileyecektim.Ama pek görüşemedik bugün.İşte şimdi...Özür dilerim.Biliyorum.Aptalca birşeydi.Ama o kız...Neyse.." dedi.Gözleri yanmaya başlamıştı.Başını eğdi her ihtimale karşı.Ron'un kendisini ağlarken görmesini istemiyordu.Yine ağzından bunlar döküldü. "...özür dilerim....." | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:54 pm | |
| ron elini fionanın omzuna koydu "ne özrü özür dilencek bişey yok" dedi "hem sn o kızıda kafana takma ne dediğini bilmiodu sanırım " | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı C.tesi Ara. 22, 2007 11:56 pm | |
| Lily buruk bir gülümsemeyle Ron'a baktı. "Anlamıyorsun...O kız sana aşıktı.Ne dediğini duymadın mı?O benden daha güzelmiş.Bunu zevksizliğine bağlıyormuş.Ayrıca birbirimizi hiç sevmiyormuşuz." Bu sözleri hatırlamak bile istemiyordu.Ama ne yapsın..Zorunluydu... | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 12:01 am | |
| "oda baya saçmaladı yani daha doğru düzgün tanımıorum bile " snra kendi kendine düşündü vay bea bn neymişim bölee snra fionaya döndü "sn ondan çok daha güzelsin merak etme" dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 12:03 am | |
| Lily, Ron'a gülümsedi.
"Teşekkür ederim.Şimdi seni öpebilir miyim?"
dedi.Cevabını vermeden önce Lily, Ron'a yaklaştı. | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 12:05 am | |
| Ron cevap vermeye gerek duymadan lily yi öpmüştü bile ... | |
|
| |
Jim Wainwright 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 34 Mücadelede Tarafı : Wainwright Ailesi Kayıt tarihi : 19/12/07
| |
| |
| |
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 12:11 am | |
| ron oturdo fionaya bakmak yerine gölü incelemeye koyuldu "ne güzel bi gün" die mırıldandı... | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 12:11 am | |
| ron oturdo fionaya bakmak yerine gölü incelemeye koyuldu "ne güzel bi gün" die mırıldandı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 12:14 am | |
| Lily kesinlikle Ron'a katılıyordu.Çok güzel bir gündü. "Biliyor musun?Aslında Hogwarts'a gelmek istemiyordum başlarda.Ama şimdi....İyiki gelmişim." dedikten sonra başını Ron'un omzuna yasladı. | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 12:27 am | |
| "iiki gelmişsin" dedi ron saat geç omuştu artık gitse ii olurdu | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 12:28 am | |
| Lily, biraz üşümüştü. "Ben üşüdüm.İstersen artık gidelim.Hem saatte geç oldu." diyerek ayağa kalktı. out:iyi geceler öpücüğümü beklerim:P | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 12:36 am | |
| "olur" dedi ron oda üşümüştü ayağa kalktı fionayı öptü ve "ii geceler" dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 12:38 am | |
| Lily; "Sanada iyi geceler." dedikten uzanıp Ron'un yanağına bir öpücük kondurdu.Ve sonra birlikte yürüyüp okula gittiler. | |
|
| |
Shaina Twain 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 31 Rp Partneri : A.r.A.n.I.y.O.r.... Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 4:20 pm | |
| shaina durgun bir şekilde olan gölü hareketlendirmek dalgalandırmak istiyordu ve sürekli denize taşlar atıyordu o sırada Breeze in yanına geldiğini fark etti ona bir gülück atarak "selam breeze" dedi | |
|
| |
Breeze Angelina Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 650 Yaş : 31 Rp Partneri : Aranıyor Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Hufflepuff Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 4:32 pm | |
| Angelina oraya gelmişti.Canı çok sıkılıyordu.Shaina'nın selam dediğini duydu. "Merhaba" dedi.Shainayla daha yeni tanışmışlardı.Slytherinli 2-3 arkadaşından biriydi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 31 Rp Partneri : A.r.A.n.I.y.O.r.... Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 5:03 pm | |
| Shaina Breeze e dönerek "ben senin ikizinle yani hilary ile de iyi anlaşmıştım ikizler birbirlerine benzermiş derler umarım iyi anlaşırız" dedi gülümseyerek | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 650 Yaş : 31 Rp Partneri : Aranıyor Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Hufflepuff Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 5:09 pm | |
| Angelina gülümsedi. "Hillary'le birçok huyumuz benzer.Senle mutlaka iyi anlaşırız.Bu arada Hillary'yi nerden tanıyorsun."dedi Angelina merak içinde. | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 5:12 pm | |
| Shaina "Biz onunla göl kenarında oturup knouşmuştuk ben ona buz patenini öğretmiştim çok iyi anlaşmıştık gerçekten de iyi bir ikize sahipsin "dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Paz Ara. 23, 2007 5:21 pm | |
| Angelina gülümsedi. "Öyledir,bana çekmiş."dedi pişkin pişkin. Sonra devam etti. "Shaina kusura bakma canım benim gitmem lazım.Yapmam gereken ödevlerim var."dedi.Sonra hızlı hızlı oradan ayrıldı.Bir yere gitmesi gerekiyordu.Bunu Shainaya söylemezdi.Hızlı hızlı oradan ayrıldı. | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Taşlık Deniz Kenarı Ptsi Ara. 24, 2007 9:19 pm | |
| Deny hafif adımlarla hava karanlığında göl kenarına doğru yola koyulmuştu kendi kendine şarkı mırıldanıyor arada bir etrafında kimse varmı diye bakıyordu biraz gezindikten sonra kayalıkları bulunca bir kayanın üstüne oturdu ve "Eee Deny , yeni bir macera ha." diyordu. | |
|
| |
| Taşlık Deniz Kenarı | |
|