| Sorular | |
|
+12Deny Fear Ronald Weasley Melody Y. Black Ginny Elisabeth Potter xd Mattéo G. F. Alacran David Unicorn Brian Justin Black Amy Lee Kioko Y. Devilish Maynard J. Lotthenburg Elisabeth A. Weasley 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: Sorular Salı Ara. 25, 2007 5:29 pm | |
| Ya zaten orda yani Ders Cizelgesinde hepsi yaziyor ordan bakacaksiniz... | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Sorular Çarş. Ara. 26, 2007 5:52 pm | |
| Ya binalardaki öğrenci sayısının dengesiz olduğu konusunda bir şikayet okumuştum. Bunu önlemek için Öğrenci İşlerine bir başlık açtım. Oradan kartları doldurmanızı istiyorum. Böylece hangi binadan kaç öğrenci olduğunu görebileceğiz... | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Sorular Perş. Ara. 27, 2007 7:20 pm | |
| site kötü bir halde mi yoksa bana mı öyle geliyo? Kurban bayaramı bitti ve yazı hale orda. (mesela) | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Sorular Perş. Ara. 27, 2007 9:18 pm | |
| Bir çok site gibi sizde de kullanıcıların tek karakterden fazla karakteri olmaması gibi bir zorunluluk var mı? Yoksa başka karakter de alınabiliyor mu? | |
|
| |
Melody Y. Black
Mesaj Sayısı : 439 Rp Partneri : Gerçek hayatta da yuk burda da düşnmüyorum :D En Belirgin Özelliği : Muggle Blimleri Prf. // Müdür Yardımcısı Kayıt tarihi : 08/12/07
| |
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Sorular Cuma Ara. 28, 2007 11:09 pm | |
| 2. döneme geçilince zaten büyük bir şey olacağından dolayı anlarsınız rahatlıkla.. Sınav yapmadıysan yapman gerekir tabi.. | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Sorular Cuma Ara. 28, 2007 11:16 pm | |
| - Searlus Gaius L'Ombre demiş ki:
- Bir çok site gibi sizde de kullanıcıların tek karakterden fazla
karakteri olmaması gibi bir zorunluluk var mı? Yoksa başka karakter de alınabiliyor mu? | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Sorular Cuma Ara. 28, 2007 11:19 pm | |
| (: bilmiyorum ama bence olmalı.. Çünkü karakter sıkıntısı çekiyoruz. Fazla üye yok ya.. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ara. 29, 2007 2:16 am | |
| Bakın Şimdi Yaş Sınırı Var mI öğrencilerde Onu Anlamış Değilim Bea | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ara. 29, 2007 2:19 am | |
| - Amy Lee demiş ki:
- Prof. Onur Kırış gittiği için yeni admin seçimleri olacak mı?
olcak mı | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ara. 29, 2007 9:59 am | |
| | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ara. 29, 2007 10:02 am | |
| | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ara. 29, 2007 10:06 am | |
| diyelim ki prof.luk seçtik nolcak? | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ara. 29, 2007 10:07 am | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Sorular Paz Ara. 30, 2007 10:55 pm | |
| Bu arada neden ö.y. alımları oluyorken seherbaz alımı olmuyor? Bu kadar ö.y.yi Aslı tek başına mı idare edecek? | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Sorular Paz Ara. 30, 2007 11:05 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Sorular Paz Ara. 30, 2007 11:14 pm | |
| Ihm sen ne dilersen biz temin ederiz lordum da bizim haller batık ama hepimiz insanız iş bulma hakkımızı isteriz. Susma sustukça sıra sana gelecek. | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Sorular Paz Ara. 30, 2007 11:18 pm | |
| Ayh... Bradan adminlere sesleniorum.. Tüm ÖYler olarak greve gitjes, LOrd bize beş kuruş vermio, açız, evde çoluk çocuk perişan iş istiorus İŞ | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Sorular Ptsi Ara. 31, 2007 12:12 am | |
| Aynen yaa iş bulma hakkımız söke söke alırız Türkiye Türklerin Türkün kalacak. Mehmetçik ölmez Vatan bölünmez.(yuh kendimi aştım üniversiteye gitmenin yararlarından biri budur arkadaşlar bir sürü slogan öğrenirsiniz.) | |
|
| |
Eragon James Black
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Sorular Ptsi Ara. 31, 2007 3:13 pm | |
| Nagini konuşmasını da biliyor zaten. Sen öğrettiğinden değil gitmiş kendi öğrenmiştir martaval atma. Malum zeki, konuşkan bir sihirli yaratık. Bu arada Animaguslar hayvanlara dönüşebilir sihirli yaratıklara değil. Hem şahin, atmaca falan daha havalı olmaz mıydı? Patronus da aynı şekilde anka kuşu olamaz ki. (Kitapların bir yerinde öyle diyordu.) Neyse adminler kızmadan konuyu normale çevirelim. Sitede karakter eksikliği var diyorsunuz ama ö.y.liği ayrı bir meslekgibi işlemek yerine yanı sıra başvurulan taraf yapsanız. Tıpkı zümrüdüanka yoldaşlığı gibi bu sadece bir çete. Her meslekten insan var. Ö.y.lere de görev verirseniz görev açıı da nispeten kapanmış olur. Görev ya da meslek almak için illa iyi tarafta olmak şartı istemiyoruz. Buna sınıf ayırımı denir Kötü taraı tutanların ve ö.y.lerin kazanacağından korkuyorsanız eğer siteye üye olan çoğunluk böyle istiyorsa bırakın kurgu o yöne gitsin herkes hevesini alsın sonuçta bu sadece rp. Eğlenmek ve hayal-yazım gücüne dayalı bir oyun için buradayız. Eğer istemiyorsa çoğunluk bunu zaten bir iki meslek sahibi olmakla kurguyu değiştiremeyiz. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Sorular Ptsi Ara. 31, 2007 7:03 pm | |
| Yani iki meslekli olanların bizden ne eksiği var hadi anladım ben Lordum ama ya benim sevgili hizmetkarlarım ( üstünüze alınmayın + Kızmayın) onlara n'olcak yani olmaz para kazanamazlar sonra ve eğer bizim sizi öldürmemizden korkuyorsanız burası Rp sitesi madem admin olmayacaktınız... Ferdi arkadaşım üzerine alınma... | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Sorular Ptsi Ara. 31, 2007 11:59 pm | |
| İki meslek kalkıyor artık ama ö.y.lik meslek değil çete bir daha belirteyim. | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Sorular Salı Ocak 01, 2008 12:20 am | |
| - Searlus Gaius L'Ombre demiş ki:
- İki meslek kalkıyor artık ama ö.y.lik meslek değil çete bir daha belirteyim.
Tamamen arkandayım Searlus doğru diyorsun. | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Sorular Salı Ocak 01, 2008 12:23 am | |
| yoladşlık gibi rütbede değil imzada olsa daha makul olur bence yani. | |
|
| |
| Sorular | |
|