| Sorular | |
|
+12Deny Fear Ronald Weasley Melody Y. Black Ginny Elisabeth Potter xd Mattéo G. F. Alacran David Unicorn Brian Justin Black Amy Lee Kioko Y. Devilish Maynard J. Lotthenburg Elisabeth A. Weasley 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Sorular Salı Ocak 01, 2008 12:28 am | |
| Arkdanda olduğumu söyledim mi söylemediysem söylüyorum... | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Sorular Salı Ocak 01, 2008 1:34 am | |
| Öhm... Nie bana kimse haber vermio xD Yettim ben de arkandaım, kim tutar bisi hadii :gazverenjamiesmişeysti: ^^ | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Sorular Salı Ocak 01, 2008 9:21 pm | |
| Sitede bir kuralı çiğnediğimizde rp içi görüldüğünde mi puan gidiyor yoksa rp de bir proffesör'ün orada olmadığı zamanda puan kesebiliyormu ? | |
|
| |
Brian Justin Black 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: Sorular Salı Ocak 01, 2008 10:07 pm | |
| jnm rp iççin olduğunda puan gidiyor ama rp dişiysa cezalandiriyorum öğreyin 1 gün boyunca site giremeyecek ban gibi bir suç işlediğinde profesörler görmesse duymassa bir sorun yok ama birisi ö.m.la bu suçunu söylerse o zamanda rp den puan gider ama rp dışı profesörler gösmesede msjlar orda kalır işte o zman ceza alırsın anladın | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Sorular Çarş. Ocak 02, 2008 9:58 pm | |
| Aslına bakarsan anlamadım Şimdi bir proffesör benim kuralı çiğnediğim yere rp yaparak gelirse ceza keser peki rp yapmazsa yani sadece okursa ceza kesebilirmi ? | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Sorular Perş. Ocak 03, 2008 12:47 am | |
| Ama o zaman o rpyi yapmanın anlamı kalmaz ki. Bence rp içerisinde yasak olsa da rpde izin verilmeli buna. Sonuçta rpye heyecan katıyor. (öğrenci karakter aldığımda ne haytalıklar ettiğimi bir ben bilirim bir de o siteden olanlar çok eğlenceliydi yaa) Bence rp gerçekdışılaşacak halde abartılı ve kötü ilerlerse müdahale edilmeli ve puan kırılmalı yoksa gizlice ormana girdiğini ve nasıl gizlendiğini ayrıntıları ile yazanı rpde hangi profesör görebilir ki? Ama lak diye ormana gidilirse hem dmlerden hem de rp içinden ceza almalı.(bir de cezalandırmak için karanlık ormana gönderme fikri ilk kitaptan ) | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Sorular Perş. Ocak 03, 2008 10:02 pm | |
| Neden hiç bina puanları değişmiyor? Lütfen birileri olaya el atsın. | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Sorular Perş. Ocak 03, 2008 10:15 pm | |
| Ders işlenmiyoki puanlar nerden gelcek? | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Sorular Perş. Ocak 03, 2008 10:19 pm | |
| Hayır, bazı puanlar eklenmemiş gibi geldi de. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ocak 05, 2008 6:18 pm | |
| ~~ Mdr. Yardımcıları süs olsun diye mi oraya kondu? BEnim yaptığım işleri onların yapması gerekmiyor muydu? Notları çıkarma fln.. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ocak 05, 2008 7:32 pm | |
| sen gereğinden fazlasını yaptın saol ben Admin oldum artık her şey değişecek... Yani daha güzelleşecek 1. sınıflar 2. sınıf olunca çok güzel şeyler olacak... | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ocak 05, 2008 8:56 pm | |
| Ya siz adminler olarak hanginiz hangi konularla ilgileniyorsunuz? Anlamadım yani... Neden eragona verildi bütün görev,,? Müdür olarak Albus'un ilgilenmesi gerekmiomu okul işleriyle.. Ben de okul işlerinide Eragonla konuışmak zorunda kalıyorum. Bill'de online olmuyor adam gibi.. OKS'ci olduğundan..
Bi iş bölümü yapmadınız mı?? | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ocak 05, 2008 10:05 pm | |
| Quidditch maçı ne zaman olacak???????????????? | |
|
| |
Eragon James Black
| |
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ocak 05, 2008 10:11 pm | |
| ok o zaman yakında atarım | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ocak 05, 2008 10:16 pm | |
| - Eragon James Black demiş ki:
- Mattéo G. F. Alacran demiş ki:
- Ya siz adminler olarak hanginiz hangi konularla ilgileniyorsunuz? Anlamadım yani... Neden eragona verildi bütün görev,,? Müdür olarak Albus'un ilgilenmesi gerekmiomu okul işleriyle.. Ben de okul işlerinide Eragonla konuışmak zorunda kalıyorum. Bill'de online olmuyor adam gibi.. OKS'ci olduğundan..
Bi iş bölümü yapmadınız mı?? Adminler karışık yerlere bakıyoruz benim okulla ilgilenmem seni alakadar etiğnii sanmıyorum... Ya ben onu söylediğimde prof. değildim.. Ayrıca rütbeniz benimle bu şekilde konuşabilmeniz anlamınada gelmiyor. Böle resmi olmakta istemiorum ama xP | |
|
| |
Eragon James Black
| |
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ocak 05, 2008 10:32 pm | |
| Neyse.. Bir şey isticemm bu başlıklar silinsin.. Sorular, istekler fln.. Fazla kalabalık olmadı mı sizce? | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ocak 05, 2008 10:34 pm | |
| | |
|
| |
xd
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Sorular C.tesi Ocak 05, 2008 10:39 pm | |
| evet yada site çok yavaşladı. | |
|
| |
| Sorular | |
|