| Dans Pisti | |
|
+4Ginny Elisabeth Potter Amy Lee David Unicorn Maynard J. Lotthenburg 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 8:45 pm | |
| | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:18 pm | |
| David Amy ve Ginny dans pistine çıktılar.Bu gün onların günüydü adeta. 3'ü beraber dans pistinde koptular.Ne de olsa müzik hareketliydi. | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:25 pm | |
| Amy en yakın iki kankasıyla eğleniyordu 'Müzik süpermiş bence sizce nasıl?' dedi.Bir yandan da dans etmeye devam ediyordu. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:26 pm | |
| Ginny kendini iyice müziğe kaptırmıştı...Çılgınca dans ediyordu...Çok mutluydu..İki yakın arkadaşı da yanındaydı...bu gece çok güzel gidiyordu..Ama galiba Lily'nin üzerine fazla gitmişti...''süper!!!!'' diye bağırdı çılgınca.... | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:27 pm | |
| David de çoşmasına ara vermeden "harika" dedi.Sonra da ekledi" keşke Avril da gelseydi." | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:30 pm | |
| Amy gülerek ekledi 'Bak çok ciddiyim eğer hoşlandıysan şu ayarlama işini düşünebilirim kanka' dedi.Sonra etrafa baktı ve yine David'e döndü. 'Eh Avril'e söyledim ama gelmedi.' dedi.Dans etmeye hala devam ediyordu. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:31 pm | |
| Ginny bir anda derin düşüncelere daldı...Galiba ne kadar da olsa David haklıydı o da Lily'i sevmeye başlamıştı... ''evet,keşke gelseydi...çok isterdim...onuda aramızda görmek'' dedi içtenlikle...dans ediyordu hala... | |
|
| |
Breeze Angelina Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 650 Yaş : 31 Rp Partneri : Aranıyor Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Hufflepuff Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:34 pm | |
| Angelina dans pistinde Ginny buldu ve "Merhaba kuzen.Bende size katılabilir miyim"dedi ve Ginny'nin arkadaşlarına gülümsedi. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:37 pm | |
| Ginny biricik kuzeni Angelina'yı gördü ve ''cnm benim..nerdesin sen??seni göremedim??tabi kiğ hayatım sende bize katılabilirsin'' diyerek sarılıp öptü Angelina 'yı... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 650 Yaş : 31 Rp Partneri : Aranıyor Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Hufflepuff Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:40 pm | |
| Angelina sonunda birlikte eğlenebileceği birilerini bulduğu için çok sevinmişti.O da Ginny'yi öptü ve dans etmeye başladı. | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:41 pm | |
| Amy Ginny'nin kuzenine baktı ve 'Merhaba.Ben Amy bu da David.Ginny'nin en yakın arkadaşlarıyız.Peki senin adın nedir?' diye sorduktan sonra David'in kulağına 'Ben sana demiştim karizmatiksin diye bak şimdiden biri geldi bile.' dedi ve güldü.Sonra dans etmeye devam etti. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:44 pm | |
| rp out=David yok onun yerine ben yazıcam kendi söledi... rp in= Ginny gülümseyerek Amy'e bir bakış attı... ''bu da benim biricik kuzenim..kendisi hufflepuff'ta.'' dedi David ise gülüyorduu..hala dans ediyordu..Amy'nin dediğine gülümseyerek -teşekkür ederim-anlamında başını salladı.. gferçekten tatlı görünüyordu david. Ginyy ise hala çılgınca dans ediyordu... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:46 pm | |
| Angelina kıza gülümsedi.David'in kulağına bir şeyler fısıldadığını görsede ne olduğunu anlayamadı.Sonra Amy'e dönüp, "Ben Angelina Ginny'nin kuzeniyim.Tanıştığıma memnun oldum."dedi. | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:46 pm | |
| 'Gözlerine bayıldım Angelina gerçekten çok güzeller.Bu arada çok şık olmuşsun.' dedi Amy gülerek.Hala dans etmeye devam ediyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:50 pm | |
| Angelina gülümseyerek, "Teşekkür ederim.Olsun o kadar sonuçta Ginny'nin kuzeniyim."dedi.Ginny'e bakarak.Gerçekten Ginny çok hoş görünüyordu.
En son tarafından Paz Ara. 16, 2007 9:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:50 pm | |
| tarja onları gördüğüe çok sevinmişti naber amy ve tanımadığım dierleri sonra gülümsedi... | |
|
| |
Pheobê Jane Kaulitz
Mesaj Sayısı : 196 Rp Partneri : cık cık yok yok xD Mücadelede Tarafı : Kaulıtz Ailesi En Belirgin Özelliği : profesörüm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:52 pm | |
| Wendy ve Deb koşarak dans pistine geldiler.Dans etmeye başladılar.Fakat Jane üstünü düzeltmekten dans etmeye vakit bulamamıştı ''Ya aslında giymeseydim bu elbiseyi üstümden düşüo''dedi | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:53 pm | |
| Amy gülümseyerek ona seslenen kişiye baktı. 'Hey başta seni göremedim Tarja hoşgeldin.' dedi Tarja'ya bakarak.Sonra durdu ve Ginny'e döndü 'Ben çok yoruldum açık büfeye dönelimmi?' diye sordu. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:53 pm | |
| Ginny gülümsedi sıcak bir bakış attı arkadaşlarına...''teşekkür ederim kuzen...hoşgeldin Tarja...!!aşk olsun beni tanımıyor musun'' dedi üzülerek ama ciddi değildi..sadece eğleniyordu...hem konuşuyordu hemde balonun keyfini çıkartıyordu... David'de Ginny gibiydi... ''hoşgeldin tarja'' dedi ve dans etmeye devam etti.. | |
|
| |
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:54 pm | |
| Deb gülerek "Bencede giymeseydin canım çok seksi ve açık görünüyor.." Dedi.Jane'e kro bakışı fırlattı ve kahkaha atmaya başladılar. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:55 pm | |
| Ginny -peki-anlamında başını çevirdi ve açık büfeye doğru yol aldıı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:55 pm | |
| Angelina yeni gelen kıza dönerek, "Merhaba"dedi. | |
|
| |
Pheobê Jane Kaulitz
Mesaj Sayısı : 196 Rp Partneri : cık cık yok yok xD Mücadelede Tarafı : Kaulıtz Ailesi En Belirgin Özelliği : profesörüm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:56 pm | |
| Wendy gülmeye başladı ''Lütfen Deb.Öğrencilere ayıp oluyo hem bakma bana öyle''dedi Wendy | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| |
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:58 pm | |
| Ginny arkadaşlarına döndü ve ''benim gitmem gerek arkadaşlar,yoruldum...zaten david'le ortak salonda işimiz vardı...hepinize iyi eğlenceler..yarın görüşürüz'' dedi ve balo salonundan gülümseyerek çıktı... | |
|
| |
| Dans Pisti | |
|