Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 9:58 pm | |
| Deb gülüyordu.Jane'i sinirlendirmek hoşuna gidiyordu.Daha doğrusu onla uğraşmak hoşuna gidiyordu. "Allahallah çocuklara sor istersen jane.. çok güzelsin işte kabul et.. ayrıca çok seksiysin" Dedi.Belliki jane yine kızmıştı.Ama debbié'nin elinde değildi.Onla uğraşmak cidden hoşuna gidiyordu.. | |
|
Pheobê Jane Kaulitz
Mesaj Sayısı : 196 Rp Partneri : cık cık yok yok xD Mücadelede Tarafı : Kaulıtz Ailesi En Belirgin Özelliği : profesörüm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 10:07 pm | |
| Wendy Deb'e kötü kötü bakıyordu ''Deb amacın beni gıcık etmek dimi.Ben oturuyorum hem zaten şarkı bitti.''dedi Wendy.Şarkı bitmiş slow şarkı çalmaya başlamıştı | |
|
Debbié D. Devilish
Mesaj Sayısı : 369 Rp Partneri : CıxCıx yok XD Mücadelede Tarafı : Devilish Dabüüküde XD En Belirgin Özelliği : B.Değiştirme prf.//Mdr. Yrd// Gry. Srmls. Yeterlimi XD Kayıt tarihi : 05/11/07
| Konu: Geri: Dans Pisti Paz Ara. 16, 2007 10:11 pm | |
| Deb gülerek cevap verdi. "Evet tek amacım seni gıcık etmek ... Herneyse bende gidiyorum artık malum yrın ders var iyice uyumam gerekiyor.sonra görüşürüz tatlım" dedi.Jane'e sıkıca sarıldı onu yanaklarıdan öptü.Daha sonra elindeki küçük ışıltılı mavi çantadan Bu günkü kıyafetine uygun ışıltılı özel yapım bir asa çıkarttı ve ordan cisimlendi... | |
|