| Çimlerin Üstünde | |
|
+21Deny Fear xd Serah Cesilla Asher David Unicorn Avril Lily S.Gaunt Hilary Potter Shaina Twain Breeze Angelina Potter marry Potter Melody Y. Black ashley Potter Maynard J. Lotthenburg Avril Lavigne Sammy Potter Hermione Granger Ginny Elisabeth Potter Eragon James Black Ronald Weasley Eva J. Akira Kaulitz Francesca V. Panarello Amy Lee 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Çimlerin Üstünde Ptsi Ara. 17, 2007 2:13 pm | |
| Amy sinirle elindeki kağıdı paramparça yaparak havaya savurdu.Hızlıca koşmaya başladı.Nereye gittiğini bilmiyordu.Göl kenarına koştu ve ilerdeki çimlerin üzerine çöktü. 'Yeter artık bıktım bu baskıdan.' diye isyan etti Amy. 'Neden hep böyle olmak zorunda.Ben kötü olmak istemiyorum.' diye bağırdı oturduğu çimlerin üzerinde otları yolarken.Sonra dizlerini karnına doğru çekti ve başını dizlerine yasladı.Bunu yapmak zorunda olduğunu bilmesine rağmen hiç istemiyordu. | |
|
| |
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 7:31 pm | |
| Fiona Lily okul baskısından kurtulmak için biraz dolaşmaya gelmişti.Ayakları onu buraya getirmişti.Çimlerin üzerine uzanmayı da zaten çok severdi.Bu yüzden de çimlerin üzerine uzanıp daha mutlu olduğu bir hayat hayal etmeye koyuldu... | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 7:36 pm | |
| tarja sıkıtıdan patlıycaktı yakında...çimlerin üstüne uzanmadan önce selam adın ne? dedi ve uzandı... | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 7:37 pm | |
| Ronun canı sıkılmış dışarı çıkmaya karar vermişti ilerde çimlerin üzerinde bikız gördü tanışmak için yanına doğru bir adım attı snra belkide yanlız kalmak isiordur rahatsız etmesemmi die düşünüp geri dönmeye karar verdi ama geri dönmek istemiordu ileri dopru bir adım daha attı snra bir adım daha bir adım bir adım derken kızın yanına ulaştı yanına çömelip kendini çimlerin üzerine bıraktı kıza dönüp "selam" dedi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 7:39 pm | |
| Fiona Lily, yanındaki öğrenciye döndü. "İsmim Fiona Lily.Ama senin bana Lily demen yeterli.Senin ismin ne?" dedi.Bir yandanda onu süzüyordu.Gözleri parlıyordu.Çok tatlı bulmuştu onu. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 7:39 pm | |
| Eragon karanlıkta karanlık ormandan buraya geldi. İleride öğrenci topluluğunun olduğunu gördü. Karanlık bir köşeye geçerek viskisini içmeye başladı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 7:42 pm | |
|
En son tarafından Salı Ara. 18, 2007 7:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 7:45 pm | |
| out:sana söylemedim biz erenle konuşuyoruz | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 7:49 pm | |
| "bn ron...ronlad" dedi ron snra kafasını slytherinli olduğunu söleyen kıza çevirdi "snada slm" dedi | |
|
| |
| |
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 7:59 pm | |
| evet gryffindordayım dedi ron kızın iltifatı üzerine gülümsedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:02 pm | |
| Lily, içinden geçirdi ki iltifat mı etmişti doğruları mı söylemişti.Emindi ki bunlar gerçeklerdi.Bu düşüncesiyle hafifçe gülümsedi. "Safkan mısın?" diye sordu sırf sessizliği bozmak için. | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:07 pm | |
| "evet" dedi ron lily nin bu sorusu karşısında şaşırmıştı onun için safkanmış melezmiş muggle doğumluymuş farketmezdi çünkü lily ye baktı ve "peki ya sn" die sordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:11 pm | |
| Lily, yanlış anlaşılmaktan korktu. "Yanlış anlama.Benim için muggle, melez, safkan farketmez.Sadece sessizliği bozmak için sordum.Ayrıca bende safkanım." dedi.Rahatladı.Sonra ağzından şunlar döküldü. "Sevgilin var mı?" İstem dışı söylemişti.Hemen "Yaaa...Pardon.Özel hayatın.Neden sordum anlayamadım." dedi.Emindi ki yüzü kıpkırmızıydı. | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:16 pm | |
| ron gülümsemekle yetindi evet lily hoştu , güzeldi ama daha yeni tanışmışlardı "hayır şuan çıktığım biri yok ya snin varmı ?" | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:19 pm | |
| Eragon yerinden kalkmadı asasının bir hareketiyle Fiona ya bir büyü gönderdi. Bu ona yanına gelmesi için işaret olarak gitti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:20 pm | |
| out:sen artık ö.y diildin?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:20 pm | |
| Lily, utançla başını hayır anlamında salladı. "Hayır yok." dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:21 pm | |
| out: ben artık ölümyiyen deilim!!! haberiniz olsun | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:21 pm | |
| out:ö.y başkanı değilim | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:23 pm | |
| ouy:ei bare...=))off kara günler başlii dmkki | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:28 pm | |
| Eragon sinirli bir şekilde oradan buharlaştı... | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:29 pm | |
| ron lily ye bakıp gülümsedi hava kararmaya başlıordu ve onun yapması gereken şeyler vardı "bn artık gitsem ii olucak" dedi "tanıştığıma tekrar memnun oldum"
out : bnim çıkmam lazım ii akşamlar herkese | |
|
| |
Ronald Weasley
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:30 pm | |
| - Eragon James Black demiş ki:
- Eragon sinirli bir şekilde oradan buharlaştı...
hogwarts ta buharlaşılamaz yada cisimlenilemez ! | |
|
| |
Eragon James Black
| |
| |
| Çimlerin Üstünde | |
|