| Çimlerin Üstünde | |
|
+21Deny Fear xd Serah Cesilla Asher David Unicorn Avril Lily S.Gaunt Hilary Potter Shaina Twain Breeze Angelina Potter marry Potter Melody Y. Black ashley Potter Maynard J. Lotthenburg Avril Lavigne Sammy Potter Hermione Granger Ginny Elisabeth Potter Eragon James Black Ronald Weasley Eva J. Akira Kaulitz Francesca V. Panarello Amy Lee 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:31 pm | |
| Lily, Ron'a gülümsedi. "Ben daha çok memnun oldum.Sonra görüşürüz." dedi. | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:32 pm | |
| out:efeyi yıldıramssın napar ne eder yapar=)) | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:42 pm | |
| out:saol | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:42 pm | |
| out:gerçekler naapçaksın=)) | |
|
| |
Francesca V. Panarello Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 400 Yaş : 30 Mücadelede Tarafı : ...::Death Eaters::... Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı Ara. 18, 2007 8:43 pm | |
| out:biliyorum.daha fazla out mesaj yazmayalım artık ben gidiyorum Lily, bir süre Ron'un arkasından baktı.Kesinlikle ondan hoşlanmıştı.Biraz daha orada vakit geçirip gitti. | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Çarş. Ara. 19, 2007 4:23 pm | |
| Amy, derslerden ve ödevlerden başını zar zor kaldırıp göl kenarına hava almaya gelebilmişti.Biraz göl kenarında dolaştıktan sonra az ilerdeki çimlerin üzerine oturdu ve çimenlerle oynamaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Çarş. Ara. 19, 2007 7:44 pm | |
| Tarja sıkıntıdan patlamak üzereydi,eğer bi derse daha girerse kafayı yiyecekti göle gelip hava almak çok güzel bi fikirdi ve bunu yaptı amy'i görünce Selam Amy! | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Çarş. Ara. 19, 2007 9:36 pm | |
| Amy, çok dalgındı.Ona birnin seslendiğini duyunca irkildi.Ama başını kaldırdığında gelenin Tarja olduğunu görmesiyle içi rahatlamıştı.Tarja'ya baktı ve gülümseyerek 'Senmiydin Tarja.İyiyim ben, ya sen nasılsın?' dedi.Bir yandan da oturmasını işaret ederek ona yer açtı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Çarş. Ara. 19, 2007 9:49 pm | |
| iyidir,biraz değil çok dalgınsın sorun nedir? oturup bekledi. | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Çarş. Ara. 19, 2007 10:52 pm | |
| Amy, sakince cevapladı 'Öylemi hiç farkında değilim.' dedi.Ama Tarja belli ki iananmamıştı.'Tamam pekala, sadece kardeşimi özledim o kadar.' dedi hüzünlü hüzünlü.Sonta bakışlarını göle çevirdi.Daha sonra da gökyüzüne baktı.Kardeşinin yokluğunu çok fazla hissediyordu. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Çarş. Ara. 19, 2007 11:15 pm | |
| Ginny,ödevlerini bitirip profesörlere teslim ettikten sonra,kendini biraz serbest hissetmek için göle doğru yürüdü.Gölün kenarına geldiğinde çimlerin üstündeki Amy ve Tarja 'yı gördü..sevinçle yanlarına doğru koştu... ''slm şekerler...nasılsınız bakalımm'' dedi ve çimlere uzandı... | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Çarş. Ara. 19, 2007 11:18 pm | |
| Amy, Ginny'i gördüğüne çok mutlu olmuştu. 'Pek iyi sayılmam.Ama sen geldin ya çok iyi oldum' dedi Amy neşeyle.Ginny'yle dersler dışında görüşemiyorlardı.Bunun için onu çok özlemişti. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Çarş. Ara. 19, 2007 11:27 pm | |
| Ginny sevinçle Amy'e sarıldı.ne kadar derslerde rakip gibi görünseler de öle değildi.O Amy'i çok seviyordu... ''bende seni gördüm daha iyi oldum cnmyaa ne kadar da özlemişim...Dersler de görmek yetmio..ödev,ders falan derken..arkadaşlıklara vakit ayıramıoruz..kendime bi sevgili bile bulamadım....'' dedi ve gülmeye başladı....sonra amy'e dönerek göz kırptı..iiçinde bir anda bir ışık yanmaya alevlenmeye başlamıştı sanki... | |
|
| |
Amy Lee
| |
| |
Ginny Elisabeth Potter
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Çarş. Ara. 19, 2007 11:44 pm | |
| Ginny sevinçle Amy'e baktıktan sonra gözlerini bulutlara dikti..daha sonra Amy'nin ayağa kalktığını görünce oda üstündekiş hafiflikle birden bir süpürge gibi ayağa kalktı... ''bende seni çok seviyorum cnmm...'' dedi ve o da Amy gibi yatakhanesine doğru yol aldı... | |
|
| |
Hermione Granger 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 122 Rp Partneri : Harry Potter Kayıt tarihi : 20/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Çarş. Ara. 19, 2007 11:52 pm | |
| Hermione göldeki çimlik alana geldi.Çimlerin üzerine oturdu ve gölü izledi. | |
|
| |
Hermione Granger 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 122 Rp Partneri : Harry Potter Kayıt tarihi : 20/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Perş. Ara. 20, 2007 12:24 am | |
| | |
|
| |
Sammy Potter 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 29 Rp Partneri : ..:: Ginny Elisabeth Potter ::.. Mücadelede Tarafı : Potter En Belirgin Özelliği : Şimdilik 1. sınıf xD Kayıt tarihi : 20/12/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Perş. Ara. 20, 2007 1:26 pm | |
| - Eragon James Black demiş ki:
- out:
1)out yazmayı unutma
2) 2. filmde dooby buharlaşıyordu. çünkü buharlaşmak ev cinlerinin doğasında ama insanlar Hoqwarts arazisinde buharlaşamaz. | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Perş. Ara. 20, 2007 10:23 pm | |
| ~rp out~ Dr. Hermione Granger, bakın yanlış anlamanızı istemem ama rplerininizi daha uzun tutarsanız daha iyi olur.Ayrıca uzun yaparken oradan ayrıldığınızı belirtirseniz daha iyi olur.Çünkü böyle kalitesiz ve basit rp oluyor.Yanlış anlamayın ben uyarmasam adminler uyarırdı.Sadece iyiliğiniz için söylüyorum. | |
|
| |
Avril Lavigne
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 30 Rp Partneri : eh zamanla oda olur Mücadelede Tarafı : yok En Belirgin Özelliği : Ravenclaw Mezunu Kayıt tarihi : 28/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Cuma Ara. 21, 2007 2:00 am | |
| Avril'in canı çok sıkılmıştı.Saatin çok geç olduğunu biliyordu.Ama nedense içi bunalıyordu.Kendini zar zor dışarı atmıştı.Göl kenarına fazla yaklaşmadan çimlerin üzerine çöktü ve düşünmeye başladı. 'Acaba birine birşeymi olacak? Neden içim bu kadar çok sıkılıyor?' bu his onu korkutuyordu ve göl kenarında yanlız oturmak her ne kadar onu ürkütmüş olsa da yine de dışarda birazdaha durmak istiyordu. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Cuma Ara. 21, 2007 3:14 am | |
| Eragon sessizce ve sakin bir şekilde kızın arkasında belirdi.
''vay vay Astronomi Profesor'u avril değil mi bu''
dedi alaylı bir şekilde gülerek.
| |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Cuma Ara. 21, 2007 3:17 am | |
| Eragon sinirlenmişti asasını çıkardı ve ''avada kedavra'' diye böğürdü. | |
|
| |
Avril Lavigne
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 30 Rp Partneri : eh zamanla oda olur Mücadelede Tarafı : yok En Belirgin Özelliği : Ravenclaw Mezunu Kayıt tarihi : 28/11/07
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Cuma Ara. 21, 2007 3:20 am | |
| Avril, zaten korkuyordu.Birinin ona seslendiğini duyunca irkildi ve o yana döndü.'Hey, sen de kimsin ve beni nerden tanıyorsun?' diye sordu korkarak.Aslında ay ışığında genç adamın yüzünü tam olarak göremiyordu bile. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Cuma Ara. 21, 2007 3:22 am | |
| Eragon tıslayarak güldü. Büyü kıza çarpmıştı. Bir leşi daha olmuştu hemde profesör küçük ölüm yiyenleri profesörsüz kalmışlardı. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Cuma Ara. 21, 2007 3:24 am | |
| Eragon kızın ölüsünü aldı ve oradan ayrıldı. out: senin öln bende | |
|
| |
| Çimlerin Üstünde | |
|