Hogwarts Cadlık ve Büyücülük Okulu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadlık ve Büyücülük Okulu

Sihir Başlıyor

AnasayfaPortalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

göl kenarı

+23
JoJo Weasley
Deny Fear
Rihanna Black
Breeze Angelina Potter
Hilary Potter
Sammy Potter
Shaina Twain
marry Potter
ashley Potter
Eragon James Black
Euriel Jamie d'Estaign
David Unicorn
Eva J. Akira Kaulitz
Amy Lee
Ginny Elisabeth Potter
Debbié D. Devilish
Hermione Granger
Aslı Enver
HermioneGranger
Maynard J. Lotthenburg
Emma Spinley
Brian Justin Black
amy bluff
27 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Sonraki
YazarMesaj
Amy Lee

Amy Lee

Kadın Mesaj Sayısı : 438
Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM
Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi
En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin

göl kenarı - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 12:04 am

Amy elini hafifçe Ginny'nin omzuna koydu ve 'Üzülme canım ben hep senin yanında iyi bir dostun olarak kalacağım.' dedi.Ginny çok iyi bir dosttu Amy onun Gryffindor'lu olmasını önemsemiyordu.Aslında Gryffindor ve Slytherin arasındaki düşmanlık onu ilgilendirmiyordu.'Eh bundan sonra herşey daha iyi olacak eminim.' dedi teselli edercesine.Gözü masmavi gökyüzünde gezinen bulutlara takıldı bir an.
Ginny Elisabeth Potter

Ginny Elisabeth Potter

Kadın Mesaj Sayısı : 315
Rp Partneri : .._Yok=(_..
Mücadelede Tarafı : Potter ailesi
En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=)

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 12:12 am

Ginny Amy'nin elini omzundan çekti ve Amy'e büyük bir sıcakkanlılıkla sarıldı.. ''yeni ve gerçek dostum'' dedi...Amy'i ilgilendirmediği gibi düşmanlık Ginny'i de pek ilgilendirmiyordu ancak kötü olanlara karşı hep savaştaydı !!!!!ama Amy kötü değildi sadece soyudan dolayı slyterindeydi...yoksa Ginny kötülerden nefret eder ve onlara karşı savaşırdı... ''Biliyor musun Amy...seni gerçekten sevdim'' dedi gülümseyerek...farkında olmadan yeni dostuna bağlanmıştı gözünden iki damla yaş geldi...Amy'nin görmemesi için başını çevirdi...
http://hponline.phpbb24.com/forum/index.php
Amy Lee

Amy Lee

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 12:19 am

Amy Ginny'e sarıldıktan sonra 'Sakın ağlama.Ağlamak pes etmektir bence.Oysa hayatta teslim olmaktan çok, kalıp savaşmak, zorluklara ,zorluklarla mücadele etmek bence çok daha iyidir.Eğer hayat sandığın gibi gitmiyorsa pes etme sabret ve diret işte o zaman kazanan sen olursun.' dedi.Saatine baktı ve Ginny'i öpüp 'Canım benim gitmem laım belki birazdan gelirim.Annem geç kalırsam çok kızar.' dedi ve Ginny'e el sallayarak oradan uzaklaştı.
Ginny Elisabeth Potter

Ginny Elisabeth Potter

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 12:24 am

Ginny ''bir anda saldım kendimi işte,çok özledim..ilk defa böyle bir ayrılık yaşıorum'' dedi...sonra amy'e döndü ve o da amy'i öptü... ''tmm cnm kendine iyi bak benimde gitmem lazımm yarın görüşürüz ailene selam'' dedi ve Amy'e el sallayarak hogwartsa doğru yürümeye başladı..
Amy Lee

Amy Lee

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 12:58 pm

Amy yine her zamanki gibi göl kenarına gelmişti.Göle biraz yaklaştı ve kendi kendine 'Temiz hava her zaman iyidir' dedi.Daha sonra masmavi gökyüzüne baktı.Sanki bulutlar birbiriyle yarış yapıyordu.Amy bir kez daha temiz havayı derin derin içine çekti.Annesi ve babası artık eskisi kadar ona karışmıyordu.Buda ona biraz büyümüş havası katıyordu.Aslında daha rahat olabiliyordu.Düşüncelerinden önceki gün gördüğü korkak kurbağanın suya atlamasından sonra ayrılmıştı.
David Unicorn

David Unicorn

Erkek Mesaj Sayısı : 452
Rp Partneri : Jojo Weasley
Mücadelede Tarafı : Unicorn
En Belirgin Özelliği : Profesör

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 1:03 pm

David göl kenarına yaklaşırken orda bir kızın olduğunu fark etti. Cüppesine bakılırsa bu bir Slytherinliydi.Yavaşça oraya geldi ve "Merhaba, tanışalım mı?" dedi.
Amy Lee

Amy Lee

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 1:17 pm

Amy dalıp uzaklara gitmişti ki ona seslenen biri olduğunu farkedince kendi yaşlarında Gryffindorlu erkek çocuğuna döndü 'Merhaba.Ben Amy cübbemden de belli olduğu gibi Slytherinliyim.Ama kötü biti değilim.Bu yüzden çoğu arkadaşım benim nasıl Slytherine girdiğimi merak eder.Ama ben binamı çok seviyorum.Herneyse ben kendimi tanıttım şimdi sıra sende' dedi.Onu daha önce gördüğünü hiç sanmıyordu.Ama bir şeyin farkındaydı.Her geçen gün yeni birileriyle tanışıyordu.
David Unicorn

David Unicorn

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 1:21 pm

"Benim adımda David ve benimde cüppemden belli olduğu gibi Gryffindorluyum.Seninle tanıştığıma çok memnun oldum." dedi.
Amy Lee

Amy Lee

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 1:24 pm

Amy 'Bende çok memnun oldum ama gitmeliyim geç kalıyorum' deid ve oradan ayrıldı.
David Unicorn

David Unicorn

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 1:31 pm

David biraz gölü izledi sonra oda oradan uzaklaştı.
David Unicorn

David Unicorn

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:10 pm

Uzun bir sürenin ardından David tekrar göl kenarına geldi.Yavaşca gölün önündeki kayalara oturdu.Dalgındı.Hemde çok...Çok az kişi tanıyordu Hogwarts'tan.Bu onun moralini bozuyordu.Öylece dalgın dalgın hayal etti.Keşke yanında sevgilisi olsaydı.Halbuki sevgilsi yoktu ki.Kimseyi tanımadığında kimseye böyel bir tekliftede bulunamazdı.Öylece gölü izliyordu.
Ginny Elisabeth Potter

Ginny Elisabeth Potter

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:14 pm

Ginny göle doğru yürüyordu..yanında güncesi vardı...gölün kenarında birinin olduğunu görü ...EVTTT!! ÇOK SEVDİĞİ ARKADAŞI DAVİD''Dİ BU...koşarak onun yanına gitti ve ''slmmm...napıyorsunn burda hemde bensiz...beni nie çağırmadınn..ortak salona baktım yoktun...çokk cnm sıkılıyorr'' dedi gülümseyerek David'in kötü olduğunu farketti...içten bir sıcaklıkla ona baktı...gözlerine bakarak gülümsedi...
David Unicorn

David Unicorn

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:17 pm

"Biraz yalnız kalmak istemiştim ama anladımki yalnızlık daha çok koyuyo.İyi ki geldin." dedi.Uzun bir sesizlik oldu.
Ginny Elisabeth Potter

Ginny Elisabeth Potter

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:21 pm

uzun bir sessizlikten sonra Ginny sessizliği bozdu... ''yalnız kalmak evt bazen işe yarar ama insanı daha çok sıkar..en azından yanında bir dostunun olmasını istersin...ben bile kimse yok die güncemi getirdim..yalnız kalmak istemenin sebebi ne'' dedi kaygılı bir şekilde Ginny'de kendini kötü hissetmeye başlamıştı..hemn david'i hemde gölü seyretmeye başladıı...Smile
David Unicorn

David Unicorn

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:25 pm

David açıklamaya koyuldu:"Hogwarts'a yeni geldim ve sadece 2 arakadaşım var.Halbuki yeni gelen birinin ehemn arkadaş edinmesi lazım.Oysaki ben sadece seni ve Amy'i tanıyorum.Yani anlıcağın yalnızım ve bi sevgilim bile yok." diyerek cümlesini bitirdi.
Ginny Elisabeth Potter

Ginny Elisabeth Potter

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:29 pm

Ginny gülümsedii...evt haklıydı ve o da aynı şeyleri hissediyordu...yalnızdı ve kimsesi yoktu...sadece profesörleri tanıyordu ve de selamlaştığı bir kaç kişi vardı... ''haklısın David..bende aynı senin gibi düşünüorum..Hogwarts gittikçe azalıyor..ve duygularını açacağın kimsede kalmadı..doğal olarak kendini yalnız hissediyorsun ''dedi ve göle bakmaya devam ettii..gölde gözlerinin gittikçe mavileştiğini hissettii ya da göl gözleri öle gösteriyordu..David e döndü ve baktı..gerçekten de çok haklıydı ne bir dost ne bir sevgili vardı...
David Unicorn

David Unicorn

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:31 pm

"Bana hak vereceğini düşünmüyodum açıkcası.Hatta ben senin çok arkadaşın olduğunu sanıyodum.Öyle değil miydi?" dedi .
Ginny Elisabeth Potter

Ginny Elisabeth Potter

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:37 pm

''doğru arkadaşlarım var ama sadece selamlaşıyoruz..gerçekten dost diyeceğim çok az kişi var...Amy ' de var ama o Slyterinde olduğu için pek görüşemioruz..zor oluyor..şimdilik konuştuğum sürekli sen varsın,hemde hak vermem doğru '' dedi ve başını öne eğdi...acaba David kendisini çok mu bilmiş görüyordu..saçmalıyordu...David yeni gelmişti ve doğaldıı...ama gerçekten çok iyi bir arkadaş olacaklarını düşündü...David'i çok sevmişti...sonra gözü tekrar uzaktaki bulutlara takıldı..
David Unicorn

David Unicorn

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:44 pm

David acaba ileri mi gitmişti.Hayır canım Ginny alınmazdı böyle şeylere.Yok yok ileri gitmedim diye düşündü. Sonra cevap verdi:" Bence biz hep beraber derslere girelim ki bizi görenler ne kadar iyi biri olduğumuzu anlasın hem belki böylece iyi dostlar ediniriz.Ama bu sevgili bulmamızı engellemesin.Aslında engellemez nede olsa bizim arkadaş olduğumuz herkes biliyo." dedi ve hafifçe gülümseyerek Ginny'e baktı.
Ginny Elisabeth Potter

Ginny Elisabeth Potter

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:49 pm

Ginny ''tabiki de birlikte gireriz..hem birbirimizi koruruz..herkes arkadaş olduğumuzu biliyor zaten..yanlış anlamazlar..'' dedi ve oda David'in ona gülümsediğini görünce oda karşılık olarak gülümsedi...şimdi çok iyi bir dostu vardı..artık kendini güvende hissetmeye başlamıştı..artık yalnız kalmıcaktı..ama güncesini de unutmuyorduu...Very Happy:D
Eva J. Akira Kaulitz
1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Eva J. Akira Kaulitz

Kadın Mesaj Sayısı : 361
Rp Partneri : asla ve asla
Mücadelede Tarafı : Kaulitz
En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!!

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:53 pm

tarja ginny'i ve ynndakini gördü
selam,nabersiniz??
David Unicorn

David Unicorn

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 6:56 pm

David artık Ginny'i eskisinden daha çok seviyodu ki; artık dostlukları çok iyi olmuştu.Ama David gölde huzurlu huzurlu otururken hiç gitmek istemiyordu ve gitmicektide.Aklına bi soru gelmişti: "Ginny Quidditch oynamayı biliyo musun,mevkin ne güzel oynar mısın oynuyosan?" diye sordu ve Ginny'nin cevabını bekledi.
Ginny Elisabeth Potter

Ginny Elisabeth Potter

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 7:01 pm

''tabiki de biliorum..bayılırım..daha seçimler yapılmadı mevkim yokk...ama çok iyi olduğumu söylerler...Quidditche bayılırım...Very Happy'' dedi zevkle...ama göl daha güzeldi şimdi süpürgesi de yoktu zaten kuledeydi süpürgesi...ama oynayadabilirdi ..Davidle konuşmak onu rahatlatmıştı...tarjanın geldiğini gördü ve ''meraba tarja iyiyiz saol sen' dedi gülümseyerek...ve onlara baktı..
Eva J. Akira Kaulitz
Eva J. Akira Kaulitz

Kadın Mesaj Sayısı : 361
Rp Partneri : asla ve asla
Mücadelede Tarafı : Kaulitz
En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!!

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 7:02 pm

bende,o kim?biraz kaba mı oldu ne??
neyse ben sizi bölmiyim
David Unicorn

David Unicorn

MesajKonu: Geri: göl kenarı   göl kenarı - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 7:06 pm

David : "Tarja merhaba bende David,istersen sohbete katıl" dedi ve devam etti :"benimde quidditch süper oynadığım söylenir babam ve abimle oynarken sürekli arayıcı yada kovalayıcı oluyodum;yani mevkim büyük ihtimalle kovalayıcı ama arayıcı da olurum." dedi gülümseyerek ve ekledi: "kaptan olmak çok isterim" demeden edemedi.

göl kenarı
5 sayfadaki 18 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Sonraki
 Similar topics
-