| Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin | |
|
+26ashley Potter Makoto Aino Matsuo Sofia ßoutella Fred Tom Weasley Searlus Gaius L'Ombre Euriel Jamie d'Estaign Brian Justin Black Hermione Granger Lisa Murder Serah Cesilla Asher Marissa I. V. Gaunt Francesca V. Panarello Deny Fear Lolita Sarah M. Weasley Maynard J. Lotthenburg Ronald Weasley Jim Wainwright David Unicorn Melody Y. Black Debbié D. Devilish Amy Lee Ginny Elisabeth Potter Hilary Potter Breeze Angelina Potter Eva J. Akira Kaulitz Avril Lily S.Gaunt 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Salı Ocak 01, 2008 1:21 pm | |
| çok iyi bir prof. ve süper bir GRyffindor sorumlusu. | |
|
| |
Brian Justin Black 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Kişi sayfası Uçuş Hızı: 100
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Salı Ocak 01, 2008 1:22 pm | |
| Muhabbeti hoş gicik birsi değil açıkcası kanım hemen isindi bu çocuğa | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Salı Ocak 01, 2008 1:23 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Salı Ocak 01, 2008 1:25 pm | |
| | |
|
| |
David Unicorn
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Salı Ocak 01, 2008 1:26 pm | |
| | |
|
| |
Breeze Angelina Potter 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 650 Yaş : 31 Rp Partneri : Aranıyor Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Hufflepuff Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Salı Ocak 01, 2008 2:05 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Salı Ocak 01, 2008 4:36 pm | |
| Çok Akıllı öğrencilerden birisi | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Salı Ocak 01, 2008 4:38 pm | |
| Admin | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 03, 2008 6:03 pm | |
| Hayatımda gördüğüm en çatlak ölüm yiyen Bellatrix yanında halt etmiş (bellatrix daha çekici ama harbi onu oynayan oyuncuya bayılıyorum acaba sana onu mu avatar imza yapsak? ) | |
|
| |
Hermione Granger 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 122 Rp Partneri : Harry Potter Kayıt tarihi : 20/11/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 03, 2008 7:44 pm | |
| tanımıyorum ama ölümyiyenlerden birisi.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 650 Yaş : 31 Rp Partneri : Aranıyor Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.sınıf Hufflepuff Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 03, 2008 8:56 pm | |
| Çok tanımasamda ii biri... | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 03, 2008 8:57 pm | |
| Hill'i avatarında imzasında kullanan bir hufflı | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 03, 2008 8:59 pm | |
| Rpde ebeni sürüm süreüm süründren gerçekte janım içi | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 03, 2008 9:02 pm | |
| Ayy canım çok tatlısın yerim seni ya ben. | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 03, 2008 9:09 pm | |
| | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Perş. Ocak 03, 2008 11:42 pm | |
| Zuhaha... Yasmin'e masalcı dien kişijan hala aklımdan çıkmıo Ayrıca deli ecsaretiyle ÖYlerle karşılaşmak istio zuhaha | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 04, 2008 12:32 am | |
| Ben çok güzel rp yaparım onu kasdediyordur janısı aman karşılaşsın belki iyi rpye başladığında (yasmin bu kısma geldiğinde aniden susar ve geberene kadar gülmeye başlar. Sonra öksürür v nefesini düzeltir.devam eder) ehm yane muhaha belki de bir acemi ö.y.y kıstırıp yenebilir de de mi canımcım bu yeni sisteme göre. Başaaağım benim muç muçç :-* (ben sevdiğim kişileri gerçek hayatta bazen durduk yere sarılıyorum öpüyorum sen de yanımda olsan bundan nasibini alırdın ) | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin Cuma Ocak 04, 2008 1:53 pm | |
| Kalplerimis birlikte ya jasnımjımjım o yeter öpülmüş kadar oldum | |
|
| |
Hilary Potter 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| |
| |
Euriel Jamie d'Estaign
| |
| |
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Ocak 05, 2008 8:06 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Ocak 05, 2008 8:33 pm | |
| eee kimin eseri (beniiiiiiim huraaaa!) fıstık gibi bir ravenclaw öğrencisi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Ocak 05, 2008 9:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin C.tesi Ocak 05, 2008 10:23 pm | |
| Ark.ım yha ne ararsan var onda:) | |
|
| |
| |
| |
| Üstteki Kullanıcı Hakkındaki Düşüncelerin | |
|