| Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer | |
|
+8Ronald Weasley Euriel Jamie d'Estaign Amy Lee Deny Fear Sarah Kristin R. L'Ombre Ashley Tisdale Lisa Murder Searlus Gaius L'Ombre 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer C.tesi Ara. 29, 2007 4:17 am | |
| Karakter Tanıtımı
Karakterin Adı= Searlus Gaius
Soyadı= L'Ombre
Yaşı= 21
Cinsiyeti= Erkek
Mesleği= Şifacı
Nelere Karşı Zayıftır?= * Jamie * Ateşviskisi * Aslında kendi kafasında varolan bütün o takıntıları
Nelere Karşı Güçlüdür * Fiziksel saldırılara * Acı duyusuna
Sevdikleri * Dramatik yaşam tarzını ve kendini daima haksızlığa uğrayan biri gibi görmeyi kendi farkında olmasa bile sevmektedir. * İnsanların görüşleri onun içn önemli olduğundan kendisi ile ilgili şeyler dinlemeyi sever. * Kan dökmeyi hatta bu kendi kanı bile olsa sever ancak bunun farkına karanlık tarafı kabul ettikten sonra farketmiştir. * Rahat sakin ortamları sever ve Jamie ile yalnız kalmaktan hoşlanır. * Beyniini meşgul edecek ufak şeyleri yani satranç vesaire gibi şeyler sever.
Sevmedikleri * Üstüne gidilmesinden ve çok soru sorulmasından hoşlanmaz. * Kısıtlanmaktan ve kendisine engel olunmasından nefret eder. * Kendinden ve bulunduğu ruh halinden nefret eder. Bazen aynayı yumrukladığı olmuştur. * Terk edilmekten, yüzüstü bırakılmaktan ve aldatılmaktan (ihanetten) o kişiyi rahatlıkla öldürecek kadar nefret eder. * Kendisine gerçek yüzünü gösterecekler diye asla açıksözlü insanlarla alaka kurmaz. * Jamie'ye zarar verebilecek herşey ve herkesten nefret eder.
Fiziksel Görünüşü=
Kişilik Özellikleri= Ruhsal dengesi olmayan şizofrenik ve depresif biridir. Jamie ile tanışması psikolojik sorunlarını tetikleyen en büyük etken olmuştur. Can acısı onu çok etkilemez hatt hoşuna bile gittiği olur. Jamie ile ilişkisini daima dramatik noktaya getirmenin yolunu mutlaka bulmaktadır. Hatta çevresi ile olan ilişkileri bile saplantılı bir hale gelebilmektedir. Takıntılı bir yapısı vardır. Daima umutsuz ve karamsardır. Ölüm yiyen olmayı başın glen bir şanssızlık olarak görse de aslında bunun Jamie'nin peşinden gitmek adına da olsa kendi seçimi olduğunu bilir. Muggle ve ''bulanık''lardan pek hazzetmez ama onların napıyor olduklarını gerçekte umursamaz bile. Mağrur ve gururlu bir yapısı vardır. Ve dirençlidir. Çoğu zaman çöküşün eşiğine gelecek denli yıpransa bile asla yıkılmaz. Ancak son günlerde Jamie ile arasında olanlar yüzünden karamsarlığı ve depresifliği iyice artmış ve ağır bir depresyona girmiştir. Gene de diğer insanlara elinden geldiğince bunu hissettirmemeye çalışmış ve avuntuyu içkide bulmuştur. Çok gevezelik ederken göremezsiniz on çünkü genellikle içine kapanıktır. Biraz hayalci olduğunu düşünebilirsiniz ama öyle değidir. Sadece had safha dalgınlaşır bazen. Acı çekmekten hoşlanır neredeyse ama bundan sürekli şikayet eder. Tabi şikayetlerini içine atmazsa. Ürkek ve biraz da çekingen bir yapısı vardır normalde ama çekingenliğin sebebi biraz da üşengeçlikten kaynaklanır. Ama taşıdığı Fransız kanı aşk konusunda daha rahat ve girişken olmasını sağlasa da çapkın değildir. Romantik bir yanı vardır. Ancak bu yönünü çok fazla göstermektan çekinir. Mesela toplum içerisinde çok da yakın davranmaz çıktığı kişiye. Arkadaşlık ilişkilerinde seçici olmasa bile kimseyi kolay kolay gerçekten yaklaştırmaz. İnsanlara karşı ilk başta soğuk gibi gelebilir ama düşünceli ve söz dinleyen bir dosta dönüşür sonradan.
Aile Tanıtımı= Fransa'nın eski ailelerindendir. Ancak zamanla dünyanı çeşitli yerlerine dağıldığından yok olma noktasına gelmiştir. Genelde birbirini tanımaz bu aileye mensup olanlar. Çünkü aile çok da yaygın olmasa bile dağınıktır.Birçok üyesi safkan delisi olmalarına rağmen bazı yarım kan L'Ombreler de vardır. Bu aileye mesup olanlar ya fransızdır ya da fransız kanı taşıyordur. Aile dağınık yapısı nedeni ile diğer safkan aileler tarafından genellikle küçümsenir(kopuk üyelere sahip olmayı yaygın sırdan aile olmakla karıştırmışlardır) ve asi olarak görülür. Üyelerinin karanlık tarafa yatkın olduğu görülmüştür. Ancak genelde bağımsız olmayı seçtiklerinden çoğunluk olarak ölüm yiyen olmaktansa kendine özgü karanlık büyücü olmayı seçmişlerdir. Bu ailenin safkan olan çekirdekleri genelde melezlerden ve mugglelardan nefret etse de bu herkes için geçerli değildir. Başlarına buyruk ve denetimsizdirler. Hırslı oldukları için de kendi alanında ünlü bir çok mensuba sahiptirler. Searlus'un bulunduğu çekirdek ise Fransa'da kalan kısmıdır ailenin. Bu çekirdekten tek İngiltere'ye taşınan Searlus olduğu için akrabalarını ya tanımıyordur ya da sonradan tanışıyordur. L'Ombre soyadını taşıyan kimse Fransa'dan gelme değilse Seralus'la yakın akraba değillerdir. Annesi Madeleine Kristin'dir. Babası da Frédéric Gaius'tur.
Geçmişi= Annesi erkeklere hastlıklı bir nefret taşıyan biri olduğundan Searlus'a en ufak sevgi göstermemesinin yanı sıra ona travmalar yaşatmıştır çocukluğundan beri. Babası da delinin teki ile evli olmanın etkisi ile dışarıda daha çok vakit geçirir olmuştur. Bu yüzden de oğlu ile değil ilgilenmek ona eşinin yaptıklarını hiç bilememiştir. Annesi ve babasının kavgalarından hep kendini sorumlu tutmuştur Searlus. Kardeşinin doğumu okuldaki ikinci senesine denk gelmiştir. Okulu bittiğinde babası, eşi yüzünden iyice artan buhranları yüzünden intihar etmiştir. Sonra çok geçmeden annesini de bir saldırı sırasında kaybetmiştir. Kardeşi henüz küçük olduğundan ve kendisi de artık kanunlara göre yetişkin olduğu için vekaleti kendi almıştır. Ardından Jamie ile tanışmış ve Fransa'dan onunla beraber İngiltere'ye taşınarak kitap dükkanı satın almıştır babasından kalan miras ile. Muggle ve melezlerden nefret eden Jamie kısa zamanda Ölüm yiyen akımına kendini kaptırınca onun peşinden zorunlu olarak Lord'a bağlılığı kabul etmiştir.
..Lejant..
KankaLar > Sofia ßoutella >
Gerçek Dostlar > > > > >
Dostlarım: * Prof.Marissa I. V. Gaunt * *
İyi Arkadaşlar >
Arkadaşlar > Prof. Lisa Murder > Makoto Aino Matsuo
Yeni TanıştıkLarım > JoJo Weasley > David Unicorn > > > >
Arada Sadece Selam Olanlar > > > > > >
Sevdiğim Ufaklar(sefdigim mi? höh )
> Amy Lee > Ron Weasley > Fred Tom Weasley
Anlaşamadığım Ufaklar > Hillary Potter >
Nötr
> > >
Hoşlanmadıklarım > > > >
Nefret Ettiklerim > > > >
Ölümcül Dereceden Düşman > > >
Aile > Sarah Kristin Rose L'Ombre (miniş tatiş kardeşim^^) > >
Sevgili >Ashley Tisdale
Eski Sevgili > Euriel Jamie d'Estaign> >[/i]
En son tarafından Çarş. Ocak 23, 2008 9:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 19 kere değiştirildi | |
|
| |
Lisa Murder
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer C.tesi Ara. 29, 2007 9:19 pm | |
| Ekle beni pek iyi biryer olacağını sanmıyorum ama neyse.... | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer C.tesi Ara. 29, 2007 9:24 pm | |
| Neden olması çekici ve güzelsin ve ölümyiyen olduğumu bilmiyorsun. (çünkü kurgu öyle daha mantıklı olur) Seni ilk gördüğü an oldukça çekici ve ho bulmuştur Searlus ama başı bağlı olduğu için o kadarla kalmıştır. Sana elinden geldiğince nazik davranmıştır ve Hogwarts ile ilgili bir çıkarı olmadığından bu nezaketi içtendir. Arkadaşlar. | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer C.tesi Ara. 29, 2007 9:30 pm | |
| Sevgili olacak O zaman tamam | |
|
| |
Sarah Kristin R. L'Ombre 1.Sınıf Rawenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Rp Partneri : Yok.Olmak isteyenleri abimin onaylaması gerek :) Mücadelede Tarafı : Asil ve soylu Fransız ailesi olan L'Ombre ailesi En Belirgin Özelliği : Ravenclaw 1.sınıf Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Paz Ara. 30, 2007 10:47 pm | |
| Abiciğim zaten beni eklemişsin çok sağol. | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Çarş. Ocak 02, 2008 9:56 pm | |
| Yha sana kafa tutuyorum resmen sen yerinden kımıldamıyorsun | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Çarş. Ocak 02, 2008 10:03 pm | |
| olm beni kendin gibi sanma kafa tutmayla gaza gelmem ben 21 yaşında üniversitede istediği bölümü kazanmış çok çok mutlu hanım hanımcık bir kızım ben muhahah:lol: . Ayrıca devam eden rpm var artı ö.y.lerle yapacağım pembe mi pembe kurgumuz var başka zamana kalsın o artık | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Çarş. Ocak 02, 2008 10:04 pm | |
| yha çok heyecanlı masallar anlatıyon sen devam devam . | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Çarş. Ocak 02, 2008 10:09 pm | |
| Bari başlığımı kirletme papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp. Defol | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Çarş. Ocak 02, 2008 10:19 pm | |
| Neyse yazıktır kirletmeyeyim topici ilerde görürüz masalmıymış değilmiymiş. | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Çarş. Ocak 02, 2008 11:10 pm | |
| zuhaha... Masal dedi zuhaha. Ayh.. Hiç gülejeim yoktu | |
|
| |
Amy Lee
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Perş. Ocak 03, 2008 12:11 am | |
| aman şunu ne takıyorsunuz inanmazsa inanmasın çok da tın (erce seni seviyorum yavrum muhaha) nereye ekleyeceğimi bilemiyorum seni amy yaa sevdiğim ufaklara çevirip şu bölümü oraya eklesem olar mı? | |
|
| |
Amy Lee
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Perş. Ocak 03, 2008 12:21 am | |
| Tamam canım nasıl istersen | |
|
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer C.tesi Ocak 05, 2008 10:42 pm | |
| Niye amaaa Ron Weasley'i çok seviyorum ben Hem karakterlerimizin arasında bozuşacak birşey olamaz ki. Ö.y. olduumu bilmemen bir yana beni Rose'un abisi olarak yeni yeni tanıyor olacaksın. Sevdiğim ufaklara ekliyorum seni. | |
|
| |
Hilary Potter 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| |
| |
Ronald Weasley
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 31 Rp Partneri : Fiona Lİly A. Blanchett Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : Gryffindor 2. Sınıf Kayıt tarihi : 12/11/07
| |
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer C.tesi Ocak 05, 2008 11:00 pm | |
| Tamam ekledim ki Hillary seni nereye ekleyeceğime karar vermiyorum. Bir zahmet neresini istediğini söylesen olmaz mı? | |
|
| |
Hilary Potter 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer C.tesi Ocak 05, 2008 11:03 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer C.tesi Ocak 05, 2008 11:33 pm | |
| Olmaz bunun için çok küçüksün anlaşamadığım ufaklar diye başlık açıyorum. | |
|
| |
| Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer | |
|