| Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer | |
|
+8Ronald Weasley Euriel Jamie d'Estaign Amy Lee Deny Fear Sarah Kristin R. L'Ombre Ashley Tisdale Lisa Murder Searlus Gaius L'Ombre 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hilary Potter 2.Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 31 Rp Partneri : YoK Mücadelede Tarafı : Potter Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Paz Ocak 06, 2008 12:14 am | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Paz Ocak 13, 2008 4:40 pm | |
| Listeye yazmayı unuttuklarım varsa buraya yazsınlar. Bazen üşengeçlik ediyorum sonra da unutuyorum. | |
|
| |
Fred Tom Weasley 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 32 Rp Partneri : Ashley Potter Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : 1.Sınıf Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Paz Ocak 13, 2008 4:52 pm | |
| sevdiğim ufaklara at =)(istersen tbii) | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Paz Ocak 13, 2008 4:57 pm | |
| Tamam ufaklık :tomunuzunsarısaçlarınıkaıştıransmil: Ekliyorum sen de eklemeyi unutma. | |
|
| |
Fred Tom Weasley 1.Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 32 Rp Partneri : Ashley Potter Mücadelede Tarafı : Weasley En Belirgin Özelliği : 1.Sınıf Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Paz Ocak 13, 2008 5:06 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Paz Ocak 13, 2008 5:31 pm | |
| Oke o zaman Ekleyeceğim deyip lejantına yazıp üşengeçlikten eklemeyi bir süre sonra unuttuklarım yok mu | |
|
| |
Sofia ßoutella
Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 30 Rp Partneri : Oskiyano Evans :S En Belirgin Özelliği : DoKtOrUm =) Kayıt tarihi : 31/12/07
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Paz Ocak 13, 2008 5:38 pm | |
| Beni dahada iyi bi yere ekleyeiblirsin kanka mesela çok ii anlaşıorus nede olsa... | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Paz Ocak 13, 2008 5:39 pm | |
| Daha rp yapmadık neren biliyorsun ama ekleyim hadi bakalım. | |
|
| |
Makoto Aino Matsuo
Mesaj Sayısı : 53 Rp Partneri : Benimle Uğraşabilecek bir sevgili bulmak zor Mücadelede Tarafı : Matsuo [Japonya'nın karalık yüzü] En Belirgin Özelliği : Slytherin mezunu Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Paz Ocak 13, 2008 6:11 pm | |
| | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
| Konu: Geri: Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer Paz Ocak 13, 2008 6:19 pm | |
| Ekledim | |
|
| |
| Searlus Gaius L'Ombre- Death Eater&Healer | |
|