| Profesör Başvuruları | |
|
+4Pelin Karahan Eragon James Black David Unicorn Mattéo G. F. Alacran 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Profesör Başvuruları C.tesi Ocak 05, 2008 12:41 am | |
| Profesör Listesi:
Prof.Marissa I. V. Gaunt -> Bitkibilim Profesörü (+) Prof.Oskiyano Evans -> Uçuş Profesörü (+) Mattéo G. F. Alacran -> SYB Profesörü ? -> İksir Profesörü ? -> KSKS Profesörü Prof. Wendy Jane Kaulitz -> Sihir Tarihi Profesörü (+) Prof. Melody Y. Black -> Muggle Bilimleri Profesörü (+) Prof. Lisa Murder -> Tılsım Profesörü (+) ? -> Aritmansi Profesörü Prof.Debbié D. Devilish -> Biçim Değiştirme Profesörü (+)!!! Prof. Bill T. Kaulitz -> Kehanet Profesörü (+) Prof. Avril Lavigne-> Astronomi Profesörü (+)
? : Profesörü olmayan dersler * : Dersini onaylatmamış profeösrler + : Dolu olan dersler !!! : Alan değiştiren profesörler
[i]Ad & Soyad: Yaş: Mezun Olduğu Bina: Örnek RP: [/i] Dersi onaylanmayan profeösrler Öğrenci İşlerine baksınlar...
20 Ocak 2008 tarihinden sonra eğer onaylanmayan ders varsa yerine başka profesör alınacaktır...
Profesör olmak için başka bir mesleğinizin olmaması gerekiyor...
En son tarafından Ptsi Ocak 07, 2008 6:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Paz Ocak 06, 2008 2:37 pm | |
| Albus Dumbledore deil mi ksks prof.? | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Paz Ocak 06, 2008 6:56 pm | |
| Hayır. O müdür olmak istedi.. Her kişinin 1 mesleği olacağı için seçim yapması gerekiyordu... | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Pelin Karahan
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları C.tesi Ocak 12, 2008 11:47 pm | |
| | Ad & Soyad:Pelin Karahan Yaş:20 Mezun Olduğu Bina:ravenclaw Örnek RP: Örnek Rp(En az 50 Karekter): Pelin uyandı ve yatağından kaltı, saate baktı herzamanki gibi çok erken uyanmıştı. Kapıyı açıp gazeteyi aldı, şöyle bir gözgezdirdikten sonra mutfağa gidip kahvaltısını hazırladı. Sağlam yaptığı kahvaltısının ardından, gazetesini alıp arabasına bindi ve gökyüzünde yokolmaya başladı. Hogsmade'e geldiğinde bir kafeye girdi ve arkadaşı Lizzie ile buluştu. Biraz sohbet ettikten sonra kalktılar ve Hogwarts'a gittiler. Hangi Ders: İksir |
En son tarafından Paz Ocak 13, 2008 12:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Paz Ocak 13, 2008 12:01 am | |
| Ad & Soyad:Lizzie Amy Helena Peter Yaş:20 Mezun Olduğu Bina:Ravenclaw Örnek RP:Lizzie güneşli birgünde bahçede dolaşıyordu.Bahçede oynayan arkadaşlarının yanına gitti ve: -Bende oynayabilir miyim? dedi.Arkadaşları hep onu dışlıyordu.Bu sefer her zamanki gibi: -Sen bizimle oynama oynama diye çığlıklar attılar.Lizzie'de kulaklarını kapadı.Ardından bir çocukla karşılaştı sanırım bahçenin ilerisindeki eve taşınıyorlardı.Lizzie yanına giderek: -Merhaba ben Lizzie ya sen? dedi masumbir gülümseyişle çocukta: -Merhaba bende Peter buraya yeni taşınıyoruz dedi. Çocuk o kadar güzel gülümsedi ki Lizzie ona aşık olmuştu ardından çağıran annesini duydu.Annesi şöyle diyordu: -Lizzie Amy hemen buraya gel! diye bağıryordu.Lizzie de: -Geliyorum anne! dedi Ardından Peter'e gülümsedi ve: -GÖrüşmek üzere Peter! dedi ve elini salladı.Arabaya bindi arkadaki çocuktaydı gözleri Bİr ses duydu aniden bu ses kulaklarında çınlıyordu ardından sıçradı bu arkadaşı Pelin'di: -Haydi uykucu kalkma zamanı diyordu.Lizzie de: -Ama Peter Peter nerde diye sayıkladı.Ardındanda uyandı Pelin'in hazırladığı sağlam bir kahvaltıyı ettikten sonra evden ayrıldılar.... Hangi Ders:Aritmasi |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Paz Ocak 13, 2008 1:13 am | |
| - Pelin Karahan demiş ki:
| Ad & Soyad:Pelin Karahan Yaş:20 Mezun Olduğu Bina:ravenclaw Örnek RP: Örnek Rp(En az 50 Karekter): Pelin uyandı ve yatağından kaltı, saate baktı herzamanki gibi çok erken uyanmıştı. Kapıyı açıp gazeteyi aldı, şöyle bir gözgezdirdikten sonra mutfağa gidip kahvaltısını hazırladı. Sağlam yaptığı kahvaltısının ardından, gazetesini alıp arabasına bindi ve gökyüzünde yokolmaya başladı. Hogsmade'e geldiğinde bir kafeye girdi ve arkadaşı Lizzie ile buluştu. Biraz sohbet ettikten sonra kalktılar ve Hogwarts'a gittiler. Hangi Ders: İksir |
Pelinciğim beni tanımışsındır...Harry Ben neyse sen 54 yazmışsın Kbul ediyorum Çünkü Biz En az 50 Demişiz... Hayırlı Olsun... | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Paz Ocak 13, 2008 1:14 am | |
| - Lizzie Amy H. Peter demiş ki:
- Ad & Soyad:Lizzie Amy Helena Peter
Yaş:20 Mezun Olduğu Bina:Ravenclaw Örnek RP:Lizzie güneşli birgünde bahçede dolaşıyordu.Bahçede oynayan arkadaşlarının yanına gitti ve: -Bende oynayabilir miyim? dedi.Arkadaşları hep onu dışlıyordu.Bu sefer her zamanki gibi: -Sen bizimle oynama oynama diye çığlıklar attılar.Lizzie'de kulaklarını kapadı.Ardından bir çocukla karşılaştı sanırım bahçenin ilerisindeki eve taşınıyorlardı.Lizzie yanına giderek: -Merhaba ben Lizzie ya sen? dedi masumbir gülümseyişle çocukta: -Merhaba bende Peter buraya yeni taşınıyoruz dedi. Çocuk o kadar güzel gülümsedi ki Lizzie ona aşık olmuştu ardından çağıran annesini duydu.Annesi şöyle diyordu: -Lizzie Amy hemen buraya gel! diye bağıryordu.Lizzie de: -Geliyorum anne! dedi Ardından Peter'e gülümsedi ve: -GÖrüşmek üzere Peter! dedi ve elini salladı.Arabaya bindi arkadaki çocuktaydı gözleri Bİr ses duydu aniden bu ses kulaklarında çınlıyordu ardından sıçradı bu arkadaşı Pelin'di: -Haydi uykucu kalkma zamanı diyordu.Lizzie de: -Ama Peter Peter nerde diye sayıkladı.Ardındanda uyandı Pelin'in hazırladığı sağlam bir kahvaltıyı ettikten sonra evden ayrıldılar.... Hangi Ders:Aritmasi Sen Şifacısın... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Paz Ocak 13, 2008 8:26 pm | |
| Ya neden ?... Lütfen... n'olur... o kadar uğraştım... |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Paz Ocak 13, 2008 8:36 pm | |
| Çünkü birden fazla meslek edinemiyor bir karakter. | |
|
| |
Makoto Aino Matsuo
Mesaj Sayısı : 53 Rp Partneri : Benimle Uğraşabilecek bir sevgili bulmak zor Mücadelede Tarafı : Matsuo [Japonya'nın karalık yüzü] En Belirgin Özelliği : Slytherin mezunu Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Paz Ocak 13, 2008 8:54 pm | |
| Ad & Soyad:Makoto Aino Matsuo Yaş:22 Mezun Olduğu Bina:Slytherin Örnek RP: Makoto kan ter içinde uyandı.Birkaç gündür kabuslar görüyordu.Nedenini anlamadığı saçma sapan kabuslar... Yatağından kalkıp üzerini giyindi.Her zaman kapalı olan perdelerini araladı.Güneş ışığı gözlerini kamaştırmıştı.Perdeyi hızla kapatıp kitaplarını aldı.Hogsmadeye cisimlendi. Hava kapalıydı.Güneş olmasına rağmen rahatsız edici bir soğuk vardı.Rüzgar insanın tenine değdikçe kanını donduruyordu. İçinde ki bu garip duyguyu atmak için domuz kafaya girdi. İçerisi herzaman ki gibi sessizdi.Çok az kişi vardı.Bir kişi üzeri yırtık bir cüppeyle tamamen örtülü bir şekilde en sonda ki masada oturmuş ateş viskisi içiyordu.Diğerlerinin de onlardan farkı yoktu.Makoto onları gördükçe içinde bir küçümseme duygusu belirdi.Bu duygu onu mutlu ediyordu. Kendisine bie ateş viskisi söyledi. Ateş viskisi bitene kadar derslerinin üzerinden göz gezdirdi.Bir taraftan da etrafı gözlüyordu.Viskisini bitirdikten sonra gerekli parayı ödeyip dışarı çıktı.Demin ki rüzgar gitmişti.Şapkasını biraz öne çekip Hogwarts'a doğru yol aldı.
Hangi ders:Aritmansi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Paz Ocak 13, 2008 9:00 pm | |
| Ya ama sihir bakanı... lütfen ariitmeasi bnm olsun...notlarımda varrr... hemde şifacı olmaya bilirim.. |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Paz Ocak 13, 2008 11:06 pm | |
| Sihir bakanına en kısa zamanda ulaşacağım... Makoto Aino Matsuo ALINDIN | |
|
| |
Makoto Aino Matsuo
Mesaj Sayısı : 53 Rp Partneri : Benimle Uğraşabilecek bir sevgili bulmak zor Mücadelede Tarafı : Matsuo [Japonya'nın karalık yüzü] En Belirgin Özelliği : Slytherin mezunu Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 3:01 pm | |
| Teşekkürler.Ayrıca ne zaman aritmansi bölümünün modu yaparsınız acaba? | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 4:02 pm | |
| Ya O.Y. ne zaman Prof. oldu hayır ya O.Y. olacak yada Prof. | |
|
| |
Makoto Aino Matsuo
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 4:09 pm | |
| ölüm yiyenlik bir meslek değildir.Unutmayın ki ölümyiyenlik bir gruptur.Ayrıca profesörde olabilir.Sonuçta benim ölüm yiyen olduğum bilinmiyor değil mi?O nedenle eğer kitaptaki gibi oluyorsa işler olur.Ama tamamen kitaptan ayrıldıysanız bilemem.Ki gördüğüm kadarıyla pekte kitaptan ayrılmış değilsiniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 4:15 pm | |
| Degiliz sorunun mu var.Bide avatarını kucult yada ben sileyim. | |
|
| |
Makoto Aino Matsuo
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 4:17 pm | |
| Avatar boyutlarının yazdığı bir yer göremedim.Eğer büyükse kendim silebilirim merak etme. | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 4:29 pm | |
| Yazıyor ya Avatar imza yerinde | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 5:26 pm | |
| Ya Arslan Lütfen Ben Şifacı Olmak İstemiyorum Profösörlük Başvurumu kabul edin Ksks de olabilir... |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 5:50 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 6:01 pm | |
| Ya ama Ferdi bana msj attı oll dedi "profesör mü istersen ol ama bunu arslanla konuş profesörlük rütpesinden anlamam" dedi.. |
|
| |
Lisa Mina Gardenia
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Rp Partneri : Öfff evde kalmak istemiomm (öhö öhö :( ) Mücadelede Tarafı : Henüz Y.O.K Kayıt tarihi : 14/01/08
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 6:31 pm | |
| Ad & Soyad:Lisa Mina Gardenia Yaş:20 Mezun Olduğu Bina:Ravenclaw Örnek RP:Lisa güneşli birgünde bahçede dolaşıyordu.Bahçede oynayan arkadaşlarının yanına gitti ve: -Bende oynayabilir miyim? dedi.Arkadaşları hep onu dışlıyordu.Bu sefer her zamanki gibi: -Sen bizimle oynama oynama diye çığlıklar attılar.Lisa'da kulaklarını kapadı.Ardından bir çocukla karşılaştı sanırım bahçenin ilerisindeki eve taşınıyorlardı.Lisa yanına giderek: -Merhaba ben Lisa ya sen? dedi masumbir gülümseyişle çocukta: -Merhaba bende Peter buraya yeni taşınıyoruz dedi. Çocuk o kadar güzel gülümsedi ki Lisa ona aşık olmuştu ardından çağıran annesini duydu.Annesi şöyle diyordu: -Lisa Mİna hemen buraya gel! diye bağıryordu.Lisa da: -Geliyorum anne! dedi Ardından Peter'e gülümsedi ve: -GÖrüşmek üzere Peter! dedi ve elini salladı.Arabaya bindi arkadaki çocuktaydı gözleri Bİr ses duydu aniden bu ses kulaklarında çınlıyordu ardından sıçradı bu arkadaşı Pelin'di: -Haydi uykucu kalkma zamanı diyordu.Lisa'da: -Ama Peter Peter nerde diye sayıkladı.Ardındanda uyandı Pelin'in hazırladığı sağlam bir kahvaltıyı ettikten sonra evden ayrıldılar.... Hangi Ders:KSKS | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 6:47 pm | |
| Rp'n zayıf KSKS dersi zor bir derstir ve betimlemelerin olması cok onemlidir. | |
|
| |
Lisa Mina Gardenia
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Rp Partneri : Öfff evde kalmak istemiomm (öhö öhö :( ) Mücadelede Tarafı : Henüz Y.O.K Kayıt tarihi : 14/01/08
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Ptsi Ocak 14, 2008 10:50 pm | |
| Ama ben zar zor yazdım onu çoğu gün giriyorum ama bu aralar sınavlar pek yoğun | |
|
| |
| Profesör Başvuruları | |
|