| Profesör Başvuruları | |
|
+4Pelin Karahan Eragon James Black David Unicorn Mattéo G. F. Alacran 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| |
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Salı Ocak 15, 2008 1:23 am | |
| - Bill T. Kaulitz demiş ki:
- Ya O.Y. ne zaman Prof. oldu hayır ya O.Y. olacak yada Prof.
Kusura bakma ama o ben gelmeden önceydi.Ama devir değişti... | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Salı Ocak 15, 2008 3:59 pm | |
| Yok ya... O.y.ler olabiliyor mu? | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Salı Ocak 15, 2008 6:20 pm | |
| Tabiki ö.y prof. olabilir. Örn: Severus Snape xP | |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Salı Ocak 15, 2008 6:31 pm | |
| Konuya dalmış gibi olacağım ama şunu da belirtmek istedim. Seherbaz hatta bakanlık üyesi bile olabilirler çünkü sonuçta kimlikleri gizlidir. Her hangi bir büyücü ile aynı haklara sahiptirler tabi faşist bir sistemde değillerse Hem ölümyiyenlerin bir çoğu ya seherbaz ya da bakanlıktandır (Lucius Malfoy bakanlıktandı) Çünkü Lord elinde gücü olanları seçiyor genelde kendisine çekmek için. | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Salı Ocak 15, 2008 6:36 pm | |
| Harry Potter müdürlükle profluk arasında seçim yapmak zorundayıd dedi bana Matteo ; ama Bill T. Kaulitz de hem müdür hem de prof. , hem de bina sorumlusu. İlginç doğrusu. En ilginci de müdürn bina sorumlusu olması.
Neyse ksks profesörüne ihtiyacınız varsa olabilirim. Öğrenciliktten çıkarırsanız 4 word sayfası uzunluğunda rp il ksks profesörü olabilirim =) | |
|
| |
Makoto Aino Matsuo
Mesaj Sayısı : 53 Rp Partneri : Benimle Uğraşabilecek bir sevgili bulmak zor Mücadelede Tarafı : Matsuo [Japonya'nın karalık yüzü] En Belirgin Özelliği : Slytherin mezunu Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Salı Ocak 15, 2008 6:40 pm | |
| Olaya dalmış olmuyorsun Searlus aksine asıl soruna parmak basmış oluyorsun.Nedense ölümyiyen olunca hiç bir şey olamıyacağı zihniyeti var.Ne alakası var.Sonuçta sen Ölüm yiyen olduğunu bilmediğin birini ne sebeple geri çevirebilirsin ki. Yine kitaptan örnek veriyoruz ama bakanlıkta da bir sürü ölüm yiyen vardı.Tekrar vurgulamak istiyorum .Ölüm yiyenlik gizli bir şey ve meslek değil.Ölüm yiyen olanlar istedikleri mesleği yapabilir.Tıbkı Zay gibi.O da bir grup ve meslek değil. Zümrüdüanka Yoldaşlığı üyeleride ,Ölüm yiyenlerde istedikleri mesleği yapabilirler. Gizli kimlik sonuçta.Eğer Ölümyiyenler meslek seçemez diyorsanız niye Zay üyeleri ikinci meslek seçiyor acaba? | |
|
| |
David Unicorn
Mesaj Sayısı : 452 Yaş : 31 Rp Partneri : Jojo Weasley Mücadelede Tarafı : Unicorn En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Salı Ocak 15, 2008 7:06 pm | |
| - David Unicorn demiş ki:
- Harry Potter müdürlükle profluk arasında seçim yapmak zorundayıd dedi bana Matteo ; ama Bill T. Kaulitz de hem müdür hem de prof. , hem de bina sorumlusu. İlginç doğrusu. En ilginci de müdürn bina sorumlusu olması.
Neyse ksks profesörüne ihtiyacınız varsa olabilirim. Öğrenciliktten çıkarırsanız 4 word sayfası uzunluğunda rp il ksks profesörü olabilirim =) kimse cevap vermicek mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Perş. Ocak 17, 2008 8:41 pm | |
| Bana Pm at, ozaman dusunurum...Ama yapacagıma soz vermiyorum, sadece sen at ben diger adminlere gosteririm onaylanırsa olursun belki. | |
|
| |
Lisa Mina Gardenia
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Rp Partneri : Öfff evde kalmak istemiomm (öhö öhö :( ) Mücadelede Tarafı : Henüz Y.O.K Kayıt tarihi : 14/01/08
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Cuma Ocak 18, 2008 6:50 pm | |
| ya bnm başvurum iptal olsun çünkü yani bu gidişle olamıyacağım (arkadaşımı şikayet ettiğim için üzgünüm; pelin aslında diğer sitedeki pelin değil yani bnm bi arkadaşım buraya üye olmak istedi ve oldu o kadarda iyi profösörlük yapacak bi insan değildir.Hemde yani daha rpsi iyi değil bknz.., ADMİN EDİT SİTE KOYMAK YASAKTIR... Gülçin Ergül... | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları Cuma Ocak 18, 2008 7:19 pm | |
| | |
|
| |
Makoto Aino Matsuo
Mesaj Sayısı : 53 Rp Partneri : Benimle Uğraşabilecek bir sevgili bulmak zor Mücadelede Tarafı : Matsuo [Japonya'nın karalık yüzü] En Belirgin Özelliği : Slytherin mezunu Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları C.tesi Ocak 19, 2008 11:24 am | |
| Hala aritmansi dersliğinin modu değilim.Bir an önce yaparsanız sevinirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları C.tesi Ocak 19, 2008 11:31 am | |
| Bana soyleseydin ya, hemen yapıyorum... | |
|
| |
Lisa Mina Gardenia
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Rp Partneri : Öfff evde kalmak istemiomm (öhö öhö :( ) Mücadelede Tarafı : Henüz Y.O.K Kayıt tarihi : 14/01/08
| Konu: Geri: Profesör Başvuruları C.tesi Ocak 19, 2008 9:59 pm | |
| Gözde (pelin) arık profösör olmadığına göre bn olabilir miyim:? | |
|
| |
| Profesör Başvuruları | |
|