| Şikayetleriniz | |
|
+10Mattéo G. F. Alacran Ashley Tisdale Vanessa S. Peter Deny Fear Ginny Elisabeth Potter Draco Lucius Malfoy Eva J. Akira Kaulitz Maynard J. Lotthenburg Amy Lee Eragon James Black 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Şikayetleriniz C.tesi Ocak 05, 2008 11:29 pm | |
| | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Ocak 07, 2008 9:00 pm | |
| O yazıyı ben yazamdım ama nerede yazıyor puanlar görürsem değiştireceğim... | |
|
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Ocak 07, 2008 9:02 pm | |
| Evet kim yazdi onu Gryffindor 1. olamaz ki Slytherinde daha cok puan var | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| |
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Ptsi Ocak 07, 2008 9:21 pm | |
| cık cık Slytherin Oldu bölüm kupasını kazanan | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Ocak 08, 2008 7:36 pm | |
| Karışıklık olmus 2. sınıf yazısını koyayım ben bekle... | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Ocak 08, 2008 7:37 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Ocak 08, 2008 7:42 pm | |
| | |
|
| |
Draco Lucius Malfoy 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 30 Rp Partneri : Amy Lee♥=>Sen benim için ilk ve teksin Mücadelede Tarafı : Malfoy Ailesi En Belirgin Özelliği : 1.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 05/01/08
| |
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Ocak 08, 2008 9:54 pm | |
| bende sabahtan beri adminlere demekten dilimde tüy bitti..D.O daha önce açıldı ve üyeleri yeterince var.Akkanat gayet bağımsız bir klüp ..ben artık her an aktif olucağım için D.O da aktif olucakk...Biz D.o yu açmak için en başta iki saat dil dökmüştük..D.O ve Akkanat birbirinin aynısı iki örgüt ve ikisi de gizli aynı yanii...[Deny 'cim sana karşı bir düşmalığım yok sadece saçma olmuş]ama adminlerin vericeği karar.. | |
|
| |
Eragon James Black
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Ocak 08, 2008 10:00 pm | |
| Hey tamam kapıyorum | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Ocak 08, 2008 10:27 pm | |
| Tamam cümleten teşekkürler. | |
|
| |
Ginny Elisabeth Potter
Mesaj Sayısı : 315 Rp Partneri : .._Yok=(_.. Mücadelede Tarafı : Potter ailesi En Belirgin Özelliği : Gryffindor=sonunda 2 olduk=) Kayıt tarihi : 09/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Ocak 08, 2008 10:29 pm | |
| ben senin kızman için yazmadım..sadece düşüncemi belirttim::Skusura bakma ..özür dilerimm...[ama herkes bağımsızdı]
kusura bakmayın başlığın kirlenmesini istemedim ama..:S | |
|
| |
Vanessa S. Peter
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 09, 2008 9:53 pm | |
| ya ben bu Vanessa Anne Hudgens'i uyarmama rağmen hala benim ünlümü kullanıyo :@ | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 09, 2008 10:00 pm | |
| - Vanessa S. Peter demiş ki:
- ya ben bu Vanessa Anne Hudgens'i uyarmama rağmen hala benim ünlümü kullanıyo :@
Ya pardon karışmak gibi olmasın da, onun adı Vanessa Anne Hudgens olduğu için o ünlüyü temsil etmesi doğal ve doğru.Ama şöyle bir bakılırsa sizin değiştirmeniz daha uygun kalır.Tabi ben karışmıyorum sadece düşüncem. | |
|
| |
Vanessa S. Peter
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 09, 2008 10:01 pm | |
| Ben ondan önce üye oldum...Hala fikrin aynı mı cnm? | |
|
| |
Ashley Tisdale
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Rp Partneri : Searlus Gaius L'Ombre Mücadelede Tarafı : Tisdale Ailesi En Belirgin Özelliği : Slytherin Mezunu Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 09, 2008 10:03 pm | |
| - Vanessa S. Peter demiş ki:
- Ben ondan önce üye oldum...Hala fikrin aynı mı cnm?
Evet aynı.Çünkü adı o ünlünün adı ve temsil etmesi yanlış değil hatta doğru.Sizin değiştirmeniz daha uygun gibi.Tamam eğer sizin adınız o olsaydı tamam haklısınız derdim.Ya tabi ben karışmıyorum aranızda halledin meseleyi. | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 09, 2008 10:06 pm | |
| Galiba Ashley haklı gibi.Yani sizin değiştirmeniz daha uygun kalır.Çünkü o ünlünün adını kullanmış ve onu temsil etmesi gayet doğal.Ama sizin adınız tam olarak o ünlünün adı olmadığı için değiştirmeniz daha uygun.Yani Ash bunu demeye çalışmıştı size.Yanlış anlamayın ben sizi çok sveiyorum çok iyisiniz. | |
|
| |
Vanessa S. Peter
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 09, 2008 10:07 pm | |
| şimdi bi düşün biz siteye kendimiz karakter yaratıp üye oluyoruz. sen Ashley Tisdale değil de Mary Kate koyup Ashley'i kullandığını varsayalım.Sonra Ashley Tisdale diye biri üye oluyo ve o ünlüyü kullanıyo.Peki sen aylardır kullandığın ünlüyü değiştirir miydin? | |
|
| |
Amy Lee
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 09, 2008 10:10 pm | |
| Vallahi ben olsam adımı değiştirmem ama başka bir sevdiğim ünlüyü yaparım.Çünkü öyle olması daha uygun kalıyor bence. | |
|
| |
Ashley Tisdale
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 09, 2008 10:12 pm | |
| Ya ama böyle saçma olur yani.Mesela Amy Lee adıyla üye oluyorsun aynı sizin hesap oluyor.Amy Lee adıyla başka ünlüyü temsil ediyorsun... saçma olur yani.Hayır sizi kızdırmak gibi bir niyetim yok, gayet iyi ve sevimli birisiniz bence.Ama Amy çok haklı bana kalırsa sizin değiştirmeniz daha uygun. | |
|
| |
Vanessa S. Peter
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 09, 2008 10:14 pm | |
| ya zaten arkadaş lizzie bilmem ne olarak adını değiştirmek istemiş o zmn ünlüyü de değiştirir heralde :S rahatsızlıktan dolayı özür | |
|
| |
Amy Lee
| |
| |
| Şikayetleriniz | |
|