| Şikayetleriniz | |
|
+10Mattéo G. F. Alacran Ashley Tisdale Vanessa S. Peter Deny Fear Ginny Elisabeth Potter Draco Lucius Malfoy Eva J. Akira Kaulitz Maynard J. Lotthenburg Amy Lee Eragon James Black 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| |
| |
Maynard J. Lotthenburg Astronomi Profesörü ve Müdür
Mesaj Sayısı : 902 Rp Partneri : Marissa Isabel Gaunt Kayıt tarihi : 02/11/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Ocak 15, 2008 3:56 pm | |
| Ya isi iyicene saptırdınız bea..Seherbaz alımlarına O.Y.ler katılamaz
| |
|
| |
Searlus Gaius L'Ombre
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 38 Rp Partneri : Ashley Tisdale Mücadelede Tarafı : Nickimin sonuna bak çok merak ettiysen yavrucuğum -_-' En Belirgin Özelliği : Mezun Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Ocak 15, 2008 6:24 pm | |
| Pardon ama o.y. olduğu bilinmiyor ki Jamie'nin rp içerisinde ne bahane ile reddeceksiniz? Bir de Arslan bir admin olan senin uslubunda örnek olmanı beklerdim diğer üyelere. | |
|
| |
Mattéo G. F. Alacran
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Ocak 15, 2008 6:57 pm | |
| Ya şu site mesajının altındaki güzel bi site yazısını kaldırır mısınız? Güzellik görecelidir. Ve bence o site berbat. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Salı Ocak 15, 2008 9:12 pm | |
| | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Çarş. Ocak 16, 2008 10:36 pm | |
| Aslında soru soracağım ben... Acaba serbest kürsüyü kilitlemenizdeki amaç neydi? Ve de aklıma gelmişken bir şikayette bulunayım.Şu rütbe resimlerinin eskisi çok daha iyiydi bence eskisini yaparsanız daha iyi olur.Ayrıca bina sorumlularına Ravenclaw Slytherin v.b gibi rütbe koymuşsunuz ama onlar öğrencilece özel rütbelerdir.Profesörlere veya diğerlerine başka rütbe koyulur.Ben böyle biliyordum. | |
|
| |
Eva J. Akira Kaulitz 1.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 361 Rp Partneri : asla ve asla Mücadelede Tarafı : Kaulitz En Belirgin Özelliği : 2.sınıf oldukk!! Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Ocak 17, 2008 2:15 pm | |
| Sdney Amy Lysse miydi adı neyse 2.sınıf yazmışsınz... | |
|
| |
Euriel Jamie d'Estaign
Mesaj Sayısı : 263 Rp Partneri : Evde kaljam banane kıs kurusu olup kaljam ^^ Mücadelede Tarafı : d'Estaign En Belirgin Özelliği : Mezun oldum YupYup^^ Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Ocak 17, 2008 4:23 pm | |
| Amy, ilk soruna tahmin yürüterek cevap veriyorum. Sanırım bir çok üye Rp yapmak yerine orada takılınca geçici olarak kapatma kararı aldı adminler.^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Ocak 17, 2008 5:32 pm | |
| Euriel, senle hem fikiriz...O karara vardık.
Rutbe resimlerine kimse karısmasın biz adminler olarak hallediyoruz, ama tavsiyem bu kalsın.
Bina Sorumlularında ise o binaya ait rütbe resmi koyduk bunda da sakınca yok...
Baska sikayeti olan??.. | |
|
| |
Amy Lee
Mesaj Sayısı : 438 Yaş : 30 Rp Partneri : Draco Lucius Malfoy--->CanımıN İçİ Senİ SewiyoruM Mücadelede Tarafı : Lee Ailesi En Belirgin Özelliği : 2.Sınıf Slytherin Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Perş. Ocak 17, 2008 6:34 pm | |
| Neden kimse karışmasın diyorsunuz ki? Sonuçta o rütbeler bizim oluyor, asıl bizim karışmamız gerekiyor bana kalırsa. | |
|
| |
xd
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Rp Partneri : Dr.Sofia ßoutella Mücadelede Tarafı : Evans En Belirgin Özelliği : Profesör Kayıt tarihi : 11/11/07
Kişi sayfası Uçuş Hızı:
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Cuma Ocak 25, 2008 7:07 pm | |
| Arkadaşlar arşiv adlı forum silinmeli.Siteyi yavaşlatıyor. | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz C.tesi Ocak 26, 2008 12:22 am | |
| Sitedeki düello sistemi bence saçma.
Çünkü rp yaparken bir düello'yu yönlendirmek sadece şansa bağlı oluyor mesela ben bir expelliarmus yapsam ölümyiyene o avada yapsa benim büyüm (şans eseri) büyük gelecek diyelim o zaman asası elinden mi gidecek yada işi abartsak ben reducto o avada çaksa benimki (sadece şans) üstüne gelse ölümyiyen'i mi öldüreceğim.
Bence 5 dakika kuralı daha mantıklı ama şimdi hertürlü yargıya mağdur kalacağımı biliyorum. | |
|
| |
Amy Lee
| |
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz C.tesi Ocak 26, 2008 3:15 am | |
| | |
|
| |
Deny Fear 1.Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 29 Rp Partneri : !!!Bekarlık Sultanlıktır!!! Mücadelede Tarafı : elimizde kalmadı En Belirgin Özelliği : 2/B Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz C.tesi Ocak 26, 2008 11:36 am | |
| 1. sınıf [19] 2. sınıf [20]
Peki 1. sınıfın büyüsü 25 gelirse 2. sınıfı pataklıcakmı ?
Ve Eragon gayet iyi bilirsin benim ölümyiyenlerle bayabir alakam var. | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 34 Rp Partneri : Vanessa S. Peter Mücadelede Tarafı : Black En Belirgin Özelliği : Ölüm Yiyen Başkanı Kayıt tarihi : 03/11/07
| Konu: Geri: Şikayetleriniz Cuma Şub. 08, 2008 5:49 pm | |
| 25 gelemez en fazla 21 çünkü öyle oluyor + 2. sınıflara 1lerden daha fazla şans tanınıyor... | |
|
| |
| Şikayetleriniz | |
|